Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097322 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
andrei11
Ca sa fim on topic, Pasajul Sudului nu mai are mult si va fi gata, oricum inaintea celui de la NG. O parte din problemele de la Sudului se vor rezolva cu siguranta cu pasajul in functiune.
Ca sa fim on topic, Pasajul Sudului nu mai are mult si va fi gata, oricum inaintea celui de la NG. O parte din problemele de la Sudului se vor rezolva cu siguranta cu pasajul in functiune.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Andrei, eu aş spune că o mare parte.
80% din ce înseamnă legătura sud-est.
Aşa este.
Detalii fotografice mâine.
Dar nu la prima oră, că am peste o sută de poze...
NG (vreo 30) şi PS (restul)
Nu vă aşteptaţi la minuni, dar se întâmplă lucruri...
Andrei, eu aş spune că o mare parte.
80% din ce înseamnă legătura sud-est.
danutzu_2910 wrote:
azi am vazut ca tot ce era cu tabla aia cutata orizontal, era data jos, si chiar si peretii interiori. se vedea prin!
Eu cred ca "rad" bucata aia de cladire, tocmai ce au forat niste piloti si construiesc ceva mai mare.
Aşa este.
Detalii fotografice mâine.
Dar nu la prima oră, că am peste o sută de poze...
NG (vreo 30) şi PS (restul)
Nu vă aşteptaţi la minuni, dar se întâmplă lucruri...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ca un remember, in bucata aia de cladire a fost um Mobexpert si dupa cum am citit, s-a reziliat contractul si au disparut din peisaj.
La NG daca nu ar fi fost cele doua utilitati de relocat/mutat, ar fi fost gata mai repede.
Dar las' ca poate gasesc la PS vreu cablu misterios de-al enelului sau vreo teava de gaze... si o sa-i tina in loc
Ca un remember, in bucata aia de cladire a fost um Mobexpert si dupa cum am citit, s-a reziliat contractul si au disparut din peisaj.
La NG daca nu ar fi fost cele doua utilitati de relocat/mutat, ar fi fost gata mai repede.
Dar las' ca poate gasesc la PS vreu cablu misterios de-al enelului sau vreo teava de gaze... si o sa-i tina in loc
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Cred ca era unul din cele mai necesare pasaje... Trebuia de mult timp inceput, chiar inainte de criza. In orice caz, inainte de Mihai Bravu-Splai, care nu a facut decat sa complice si mai mult treaba.
andrei11 wrote:
Cred ca era unul din cele mai necesare pasaje... Trebuia de mult timp inceput, chiar inainte de criza. In orice caz, inainte de Mihai Bravu-Splai, care nu a facut decat sa complice si mai mult treaba.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ba s-a jucat la calceama, ca sa se forteze mâna la Sudului s-a construit mai intâi Mihai Bravu.
E cum joaca "la presiune" Metrorex cu depoul Straulesti si cele 2 statii de legatura a actualei retele cu depoul Straulesti.
( Depoul Straulesti fara M 4 / M 6 ( Otopeni ) --> Baneasa --> GdN 2 --> Jilava n-are sens, vor face depoul si vor forta construirea magistralei. Sa vedem daca le şi iese.
)
Ba s-a jucat la calceama, ca sa se forteze mâna la Sudului s-a construit mai intâi Mihai Bravu.
E cum joaca "la presiune" Metrorex cu depoul Straulesti si cele 2 statii de legatura a actualei retele cu depoul Straulesti.
( Depoul Straulesti fara M 4 / M 6 ( Otopeni ) --> Baneasa --> GdN 2 --> Jilava n-are sens, vor face depoul si vor forta construirea magistralei. Sa vedem daca le şi iese.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Daca nu stiati, foreza lucreaza la extinderea Mall-ului.
TibiV wrote:
... si tot aici am gasit foreza.
Daca nu stiati, foreza lucreaza la extinderea Mall-ului.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
- werteny
-
Posted:
-
werteny
Astazi la ora 19:30 se lucra la PP4, dadeau gauri pentru profilele metalice.
Astazi la ora 19:30 se lucra la PP4, dadeau gauri pentru profilele metalice.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
La 21.30 lucreaza o foreza la PP4 (singurul loc in care se lucreaza la ora asta).
La 21.30 lucreaza o foreza la PP4 (singurul loc in care se lucreaza la ora asta).
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Oricum față de serile precedente, nu se mai sta la lucru până târziu în șantier. Au mai băgat două tuburi de canalizare în Oltenitei și au săpat o groapă lângă îngrădirea șantierului de acolo. De evitat Văcărești. Te uita sfinții acolo la coada.Să sperăm ca se mișca mai repede cu bretelele la care se lucrează, și deviază traficul pe viitoarea jumătate de pasaj.
Oricum față de serile precedente, nu se mai sta la lucru până târziu în șantier. Au mai băgat două tuburi de canalizare în Oltenitei și au săpat o groapă lângă îngrădirea șantierului de acolo. De evitat Văcărești. Te uita sfinții acolo la coada.Să sperăm ca se mișca mai repede cu bretelele la care se lucrează, și deviază traficul pe viitoarea jumătate de pasaj.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Remarcabil că PS al PP1 spre Mega, pe care eu l-am pozat duminică armat, în pozele lui 133 313 de astăzi se vede că este deja betonat...
Remarcabil că PS al PP1 spre Mega, pe care eu l-am pozat duminică armat, în pozele lui 133 313 de astăzi se vede că este deja betonat...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dimineață se pregătea elefantul pentru o nouă turnare cred.
Dimineață se pregătea elefantul pentru o nouă turnare cred.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Dacă o ţin tot aşa, săptămâna asta s-ar putea să toarne PS pe tot PP1.
Dă Doamne !...
Dacă o ţin tot aşa, săptămâna asta s-ar putea să toarne PS pe tot PP1.
Dă Doamne !...
📖 Pagination options