MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou

2636 posts, 736148 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 189

📖 Pagination options
Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou TibiV

Am şi eu părerile mele, dar parcă M6 este subiect închis ?... :)

Oricum, suntem în punctul în care părerile noastre nu prea mai contează.
Trebuie luată o decizie şi implementată.
Bună, rea, dar ceva trebuie făcut.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou ByOnu

Am o intrebare referitoare la statiile care sunt in prezent in constructie pe M5 si M4. Au toalete? :?:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou andrei11

O sa-ti spun un lucru real verificat de mine, pe primul tronson Timpuri Noi - Semanatoarea toate statiile erau dotate cu toalete publice, cele de la Timpuri Noi si Semanatoarea fiind folosite de subsemnatul. Mai incolo nu stiu, dar deschiderea recenta a toaletelor publice de la Victoriei / Piata Unirii ma face sa cred ca acestea exista ca si idee macar. Probabil ca cea de la Piata Unirii 1 a fost cea initiala si redeschisa dupa mult timp.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou subway guru

Fals, complet fals...de la bun inceput IEMB (premergatorul Metrorex) s-a opus din rasputeri ideii de toalete 'publice' in metrou, pentru motive 'puternic mirositoare'...asa ca...nu au admis decat wc-uri turcesti exclusiv pentru uzul personalului lor angajat...

Aici total de acord cu guru...
Am folosit metroul din prima zi a funcţionării sale...
Şi mereu am avut problema că înainte să plecăm de la bere trebuia să mergem la WC-ul localului, că altfel la metrou dădeam de naiba....
Mi s-a părut un "technological break-through" apariţia primelor WC la metrou, muuuuult după '89....

Puteai găsi un loc după stâlpi să mai tragi 2-3 fumuri din ţigară, dar nu puteai rezolva cealaltă problemă... :(

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou Florinds

:) Daca nu faci pe langa si tragi apa, de ce sa miroasa... Acasa miroase? Damn...

Guru, vezi ca e o mica nepotriveala intre scripte si fapte. Acum  pe buneamatorul chiar a folosit WC - urile respective in statiile Semanatoarea si Timpuri Noi.
Aici sunt doua variante :
a) Respectivele WC - uri au fost intr-adevar deschise o mica perioada la inceputul inceputului.
b) "Norocul amatorului" am nimerit eu o perioada WC - urile personalului "la liber" si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.
Dar de folosit le-am folosit cu siguranta.
Chiar pot sa-ti spun ca si la Semanatoarea si la Timpuri Noi erau amplasate identic.
2-18-2016 9-59-18 AM.png (263.88 KB; downloaded 3096 times)

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou Goldmund

Cu toaletele de la metrou - nu m-au interesat niciodata, si nu, nici in statiile de metrou/S Bahn din Stuttgart nu am vazut toalete - ce.e carciuma? Dar am crezut ca am gresit pagina. Nu suntem la "..dezvoltarea retelei de metrou"? Ei bine, un altul, umblat prin lume imi confirma(precum economistul Guran) "necesitatea zero , imediat dupa 1990..., linia de metrou care leaga capitala de OTP"..., de la minutul 40:00
Lumea lui Banciu din 28/Feb.2016

http://inregistrari.b1.ro/view-lumea_lui_banciu-85.html

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou sab

Daca si Banciu a ajuns un "reper"... :popa:

El e "de afară", nu stie mersurile de pe aici.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou ByOnu

Goldmund wrote:
Cu toaletele de la metrou - nu m-au interesat niciodata, si nu, nici in statiile de metrou/S Bahn din Stuttgart nu am vazut toalete - ce.e carciuma? Dar am crezut ca am gresit pagina. Nu suntem la "..dezvoltarea retelei de metrou"?

Poftim? Toaletele sunt foarte importante pentru o societate civilizata. Da, statiile de metrou, cel putin cele mari si importante trebuie sa aiba toalete, DA! :roll:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou mcosmin

Majoritatea statiilor "mari" de metrou din Munich au toalete, si indicatoare catre ele pe peron.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou subway guru

TibiV wrote:
Am şi eu părerile mele, dar parcă M6 este subiect închis ?... :)

Oricum, suntem în punctul în care părerile noastre nu prea mai contează.
Trebuie luată o decizie şi implementată.
Bună, rea, dar ceva trebuie făcut.

Pai treaba e cam asa (solutia Romaneasca)
Punem de un trenuletz cfr dragutz, naveta la aeroport, dar fara pasageri (ca sa-i facem pe plac Dnei Ionita si prietenilor ei Penali);
Si facem si o linie de metrou (cu pasageri) dar care merge la un aeroport 'terminat' (Baneasa) dar nu ajunge la Otopeni!
Nice! Nu?
:lol:  :lol:  :lol:
Am impacat si capra si varza...dar eu as spune ca le-am facut 'varza' pe ambele iar capra o sa moara de foame, si aia si aialalta (a vecinului)!
:twisted:

Guru, de acord...
Dar suntem doar noi doi impotriva "main-stream" ...

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 189

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”