Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 3

1259 posts, 438119 views

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 90

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 3 133 313

Nici o iarna fara rate. Si pescarusi.
IMG316.jpg (71.72 KB; downloaded 3515 times)
IMG317.jpg (97.08 KB; downloaded 3510 times)
IMG319.jpg (85.67 KB; downloaded 3511 times)

Re: Sectorul 3 TibiV

Parcul copilăriei mele...
Frumooos...
:feeling blue:

Re: Sectorul 3 PinkyHog

Si nici un dezghet fara noroaie. Ca tot e in zona: statia RATB ''Campia Libertatii'',linia 330, sens spre Titan.

2016-02-04 11.46.47 by Pinkyhog, on Flickr

Si un pic de Park Lake Mall

2016-02-04 11.30.42 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.36.05 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.40.30 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Sectorul 3 ByOnu

Cat de banal arata... Eu inca sper sa fie ras cu buldozerul si sa redevina parc. NU imi vine sa cred ca noi, societatea civila, nu ne-am mobilizat prin proteste majore; idem si in cazul Tineretului. A stai, ca Nicusor Dan a reusit sa stopeze in justitie blocurile din Tineretului, dar ce stie el, el e doar nebun, noi suntem mai buni din spatele tastaturii... :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Sunt avantaje si dezavantaje. Dintr-un punct de vedere este bine ca se indesesc centrele comerciale majore prin cartiere astfel incat se reduce damblaua de a merge cu masina la cumparaturi. Si totodata fiind mai multe si mai dese... sunt mai neinghesuite, cumparaturi mai lejere, cozi mai mici etc.

Re: Sectorul 3 ByOnu

De acord, dar nu in parc. Parcul este parc. Asta ar fi mers foarte frumos in zona care se largeste acum.

Re: Sectorul 3 cris_m

Atentie ca zona aceea nu a facut niciodata parte din parc  :!:  Dupa disparitia bazei Spartac, terenul a fost folosit ocazional de circuri sau era zona de aruncat gunaoiele... pomi nici nu se pune problema, zona a fost pusta si acum 10 ani. Mai degreaba, ne-am indrepta atentia spre zona abandonata a IOR-ului (deasupra metroului), zona care a fost retrocedata si dorita a fi transformata in complex rezidential... (nu cred din cauza metroului, dar in fine). Pentru ea ar trebui societatea civila sa faca putina gura ca a fost lasat mort subiectul de 2 ani incoace... e pacat ca terenul nu face parte din parc, astfel incat Primaria sa-l amenajeze cum se cuvine.  :roll:

Are si 133 dreptate, cu cat mai dese complexele comerciale, cu atat mai omogenizat fluxul de cumparatori... acum e Mega Mall la moda pentru estul orasului, in curand Park Lake si tot asa... o sa le treaca la toate farmecul la un moment dat... Mie o sa-mi convina sincer ca intai ma duceam cu metroul pana la Sun Plaza, acum cu 101 sau 335 pana la Mega Mall, iar odata cu Park Lake o sa fac o plimbare prin IOR pana la mall... o sa fac miscare si nici nu o sa poluez mediul   :bere:

Re: Sectorul 3 andrei11

Nici deasupra metroului nu e parc... :mrgreen:

Re: Sectorul 3 cris_m

Initial era... pana sa se faca retorcedarile minune in 2000 si ceva.

Eu in locul proprietarilor, daca as avea fonduri, m-as incumeta sa fac un parc de distractii sa fiu sincer...amplasamentul e bun, clientii nu ar intarzia sa apara si nici nu s-ar distruge zona cu foarte multe betoane...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Astia la sectorul 3 sunt incredibili. Alt nucleu la reabilitare, 4 blocuri in reabilitare concomitent, intersectie Str. Ramnicu Sarat cu Str. Baia Mare.
IMG480.jpg (100.48 KB; downloaded 3743 times)

Re: Sectorul 3 TibiV

Ansamblul IKEA de pe locul fostei fabrici Timpuri Noi incepe sa se vada peste gard, se lucreaza la lumina reflectoarelor...

• 133 313
  • Posted:
  •  

A inceput diafragmizarea pe Lucretiu Patrascanu.  :P In capatul dinspre Grigorescu s-au batuta deja prmele cofraje. In capatul dinspre Basarabia... se recicleaza investitia lui Negoita Intai.
IMG675.jpg (137.91 KB; downloaded 3602 times)
IMG676.jpg (132.79 KB; downloaded 3593 times)

Re: Sectorul 3 PinkyHog

Era si pacat sa nu-si continue ctitoria. Acum, cat mai poate.

Re: Sectorul 3 Florinds

:))
In alta ordine de idei, s-a dezlipit o parte din stickerele de pe o alta ctitorie. Sper ca mai a mai ramas lipiciul sau adezivul, altfel iar o luam de la inceput.

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464953 posts in 5804 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”