MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094582 views

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF oache81

A intrat vreun tren nou in exploatare?.
Nu mai circul pe M2 decat maxim o data pe luna si credeti-ma ca se simte rau de tot zgomotul pe care il fac CAF-urile daca te dezobisnuiesti de el.
Poate la astea mai noi s-a mai atenuat cumva, chiar as fi curios de treaba asta.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Rodajul cum se face acum ? 20km pentru UT17 si 2KM ceilalti sau toate 2KM ?

Re: Trenurile CAF punmeister

Cred ca toate fac 2000 de km, 20000 de km le-a facut UT01 Dunarea deoarece este prototipul.

Re: Trenurile CAF Mihai Nicolae

Trenul 1319-2319 Cibin in GARA BUCURESTI NORD
Trenul 1319-2319 Cibin
caf cibin.png (1.87 MB; downloaded 2978 times)

Re: Trenurile CAF cris_m

Super! Multumim pentru filmulet si pentru poza!  :bere:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Eu nu inteleg :
1. ce cauta la Gdn ?
2. de ce este in "convoi" cu atatea vagoane de marfa ?

Re: Trenurile CAF andrei11

Din filmulet ( nu din poza ) vad ca vine din Triajul Grivita.
Sunt "asamblate" la Grivita ? Adica legate cele 6 vagoane si eventual scos aparatorile de la usi ? Atât e in stare sa faca Grivita.
Cu vagoanele acelea de marfa poate ne explica cineva in tema, dar eu "miros" ca sunt in stricta legatura cu  trenul de metrou.

Re: Trenurile CAF punmeister

@puidemorosan a spus ca aceste 6 CAFuri vin gata asamblate din Spania.
@sab
1.A intrat la GdN deoarece de acolo se duce la Popesti-Leordeni unde o sa fie scos din convoi si preluat de un LDH al Metrorexului si dus in depou.
2. Acele vagoane de marfa sunt acolo ca in caz de accident metroul sa nu fie avariat grav.

Re: Trenurile CAF dimitryyyy

Cel mai probabil vagoanele de marfa sunt necesare pentru franare , trenul de metrou fiind incompatibil la sistemul de franare.

Re: Trenurile CAF shoppy

Grivita poate sa faca destul de multe, nu gasesc la ei pe site detalii decat ca le "asambleaza".
Vagoanele maro sunt pentru indeplinirea coeficientului de franare, vagoanele gri sunt pentru trecerea de la cupla pe carlig UIC la cupla Shaklu(sau cum ii zice).

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Sa inteleg ca din Atelierele Grivita nu se poate iesi decat catre GdN ?

Re: Trenurile CAF andrei11

Exact, spre Gara Baneasa cred ca din 1990 n-a mai iesit nici un tren. In 1989 exista cu siguranta linie.

Re: Trenurile CAF shoppy

Linia Grivita - Baneasa a fost folosit pana prin 2000 cand au inceput lucrarile de modernizare pe Bucuresti - Constanta, in cadrul modernizarii linia a fost partial reconstruita insa circulatia nu s-a mai deschis. Mai mult, linia a fost si electrificata.

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”