Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098678 views
📖 Pagination options
- neb1
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
neb1
Am si eu una facuta inainte sa puna gardul.
IMAG0106.jpg (992.66 KB; downloaded 2033 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Deci este clar...
Este o lucrare "in-house" a celor de la Mall, fără legătură cu pasajul.
Dar nu mă pot opri să mă întreb: ce naiba fac cu foreza ?!....
Deci este clar...
Este o lucrare "in-house" a celor de la Mall, fără legătură cu pasajul.
- ps4
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Vor sa ajunga in China.Eu as propune sa se mai construiasca un mall gard in gard,ca nu ajunge Sun Plaza.Tara de ...Calitate.
TibiV wrote:
Vor sa ajunga in China.Eu as propune sa se mai construiasca un mall gard in gard,ca nu ajunge Sun Plaza.Tara de ...Calitate.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mamă....
"Transformarea Sun Plaza va incepe in primul trimestru al anului curent, urmand a fi finalizata in primul trimestru al anului 2018."
Deci degeaba termină primăria, că plusează mall-ul încă un an şi jumătate...
Dar aici e cu dus şi întors.
Cum au făcut deranj minim la construcţia iniţială, sper că vor face la fel şi la extindere....
Mamă....
"Transformarea Sun Plaza va incepe in primul trimestru al anului curent, urmand a fi finalizata in primul trimestru al anului 2018."
Deci degeaba termină primăria, că plusează mall-ul încă un an şi jumătate...
Dar aici e cu dus şi întors.
Cum au făcut deranj minim la construcţia iniţială, sper că vor face la fel şi la extindere....
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Sincer nu cred ca va fi mare brânza cu extinderea cât e acum cu pasajul!
Extinderea cred ca se face intr-o zona unde nu e nimic important acum, deci nu încurca pe nimeni, in schimb cu pasajul e alt ceva, ăla se face in mijlocul străzii, împiedica circulația vehiculelor ECO e altceva!
Sincer nu cred ca va fi mare brânza cu extinderea cât e acum cu pasajul!
Extinderea cred ca se face intr-o zona unde nu e nimic important acum, deci nu încurca pe nimeni, in schimb cu pasajul e alt ceva, ăla se face in mijlocul străzii, împiedica circulația vehiculelor ECO e altceva!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Din fericire, va avea efect important (negativ) fix până se termină pasajul, pentru că îi trimite pe toţi clienţii mall-ului în Văcărești....
Unde nu vrei să ajungi ACUM...
Este adevărat, dacă de la mall pleci spre Splai nu e nici o problemă...
Din fericire, va avea efect important (negativ) fix până se termină pasajul, pentru că îi trimite pe toţi clienţii mall-ului în Văcărești....
Unde nu vrei să ajungi ACUM...
Este adevărat, dacă de la mall pleci spre Splai nu e nici o problemă...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Tocmai e mai bine pentru ca asa le vine si altora ideea sa o ia pe splai, in schimb pe Olteniței trebuia sa intri obligatoriu in intersecție si se făcea si mai mare aglomerația!
Tocmai e mai bine pentru ca asa le vine si altora ideea sa o ia pe splai, in schimb pe Olteniței trebuia sa intri obligatoriu in intersecție si se făcea si mai mare aglomerația!
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Trebuie sa fii masochist sa intrii pe Splai din Vacaresti,semaforul la Autovit tine pe verde 6 secunde si 40 pe rosu.Cred ca ideea lor e sa faca ceva gen "pe aici nu se trece"
Cred ca deja e ceva politic la nivel de sector 4 intre Sava si Baluta.Am intrebat un paznic de la Sun ,ce fac aia cu foreza si de ce au inchis breteaua aia cu gard si a zis ca pentru pasaj si ca mallul va lucra in interior fostul spatiu de la Mobexpert. Dar ce ar putea lucra pentru pasaj tocmai acolo?Canalizare ceva?
Trebuie sa fii masochist sa intrii pe Splai din Vacaresti,semaforul la Autovit tine pe verde 6 secunde si 40 pe rosu.Cred ca ideea lor e sa faca ceva gen "pe aici nu se trece"
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Semaforul de la Autovit este pe Vitan-Bârzeşti, nu pe Văcărești...
Semaforul de la Autovit este pe Vitan-Bârzeşti, nu pe Văcărești...
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Eu ma refeream la asta.Semaforul de pe Splai,unde e coada de 1 kilometru.Stai 45 minute la semafor.
Eu ma refeream la asta.Semaforul de pe Splai,unde e coada de 1 kilometru.Stai 45 minute la semafor.
Untitled314.jpg (354.44 KB; downloaded 1868 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Aha...
Dar tu spui despre cei care vor să iasă din București pe Splai...
Dar tot despre semaforul Splai - Vitan-Bârzeşti vorbim...
Şi da, problema este mare la semaforul ăla...
Şi pentru cei care vin dinspre A2 spre centru.
Se va rezolva odată cu străpungerea NG-Splai-Vitan Bârzeşti....
Când traficul prin intersecția aia de la Autovit pe direcţia IRA-Bobocica va scădea cu 75% se vor putea schimba timpii actuali...
Başca terminarea pasajului PS nu va mai forţa atât de mulţi şoferi să o ia pe la Autovit pentru a ajunge din sud în est...
Aha...
Dar tu spui despre cei care vor să iasă din București pe Splai...
Dar tot despre semaforul Splai - Vitan-Bârzeşti vorbim...
Şi da, problema este mare la semaforul ăla...
Şi pentru cei care vin dinspre A2 spre centru.
Când traficul prin intersecția aia de la Autovit pe direcţia IRA-Bobocica va scădea cu 75% se vor putea schimba timpii actuali...
Başca terminarea pasajului PS nu va mai forţa atât de mulţi şoferi să o ia pe la Autovit pentru a ajunge din sud în est...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Opreste-te la NG - Splai. Vitan Bârzesti-ul e foooooarteeeee departe.
TibiV wrote:
Opreste-te la NG - Splai. Vitan Bârzesti-ul e foooooarteeeee departe.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
(vad ca nu apare poza, dar e mai sus pe pagina)
Sa discutam pe poza asta: azi am vazut ca tot ce era cu tabla aia cutata orizontal, era data jos, si chiar si peretii interiori. se vedea prin!
Eu cred ca "rad" bucata aia de cladire, tocmai ce au forat niste piloti si construiesc ceva mai mare.
@andrei
Cam pesimist. Daca pasajul e gata, eu as merge si pe nenorocirea actuala de drum, ca sa nu mai stau la cozi
neb1 wrote:
(vad ca nu apare poza, dar e mai sus pe pagina)
Sa discutam pe poza asta: azi am vazut ca tot ce era cu tabla aia cutata orizontal, era data jos, si chiar si peretii interiori. se vedea prin!
Eu cred ca "rad" bucata aia de cladire, tocmai ce au forat niste piloti si construiesc ceva mai mare.
@andrei
Cam pesimist. Daca pasajul e gata, eu as merge si pe nenorocirea actuala de drum, ca sa nu mai stau la cozi
📖 Pagination options