Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 615380 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

clt wrote:
In jurul orei 19:30, un echipaj al Politiei avand noul Polo amendau taximetristii din fata Mega Mall  :twisted:

E bine c-au fost pe la MegaLool, dar pe Iancului cu siguranta c-ar avea destula treaba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Pe Iancului se ocupa Politia Locala a PMB. Asta e protocolul, tot ce modernizeaza ei, ei se ocupa de opriri/stationari. D`aia au in competenta chestia asta... Asa e si pe Buzesti, nu stiu ce se mai intampla acolo ca m-am mutat din zona, insa pe Iancului eu vad zilnic echipaj de la Locala non-stop...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Confirm si eu cele spuse de Nightwolf. Frecventez mereu acea zona, chiar si noaptea tarziu sunt la datorie paznicii de la Locala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 3mil

Astăzi am văzut și în zona capatului de la Granitul câțiva muncitori. Să le urăm spor la treabă!

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Politia Romana (MAI) era la datorie, din nou, in fata la Mega Mall, amendand taximeTRISTII. Felicitari!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Sa-nteleg ca s-a renuntat de tot la ideea culoarului unic RATB. Bataie de joc, as usual...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Frumoase pozele de noapte... :)

Îmi amintesc de un banc vechi:

Profa: Copii, care credeţi că este mai importantă pentru omenire, Luna sau Soarele ?
Bulă: Luna doamnă, că ne dă lumină noapte. Ziua oricum este lumină !...

:lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Frumoase, ca nu-s prelucrate. Daca pica si vreo rama cu capac de canal din ala rebut de le schimba pe capete... o sa iasa o paranghelie!  Liniile de tramvai avaseaza (desi nu inteleg actiunea pe trei fronturi, doua de o parte si de alta a intersectiei cu Fundeni si unul la Spital, cand normal ar fi sa se mearga unidirectional de la Fundeni spre Granitul, sa se poata folosi macar un bidirectional cat mai curand). Stalpii in schimb sunt pe pozitii "de o vesnicie", iluminatul trebuia sa fie gata cel putin de anul trecut din vara!

Bidirecțional pe şine ?
N-o să vedem....
Decât după ce termină pe bulevard şi constată că dau fix în groapa de la Granitul...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ideea este sa se poata face probele, chiar si pe portiuni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului macheta218

Nu va faceti griji, la Granitul va ajunge iar tramvaiul 5 via Bucur Obor.  :D

De ce nu prin Iancului ?!...

• 133 313
  • Posted:
  •  

5 la Granitul ar insemna Barbu Vacarescu la reabilitare... Desi este greu de spus daca este prioritar fata de Basarabia, Mihalache, Sincai, Serban Voda...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului macheta218

5 Piata Baneasa - Bucur Obor - Iancului - Pantelimon. ;)

Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”