MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724257 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 353 354 355 356 357 358 359  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Nu am reusit sa-i fac o poza, dar s-ar putea sa ai dreptate pentru ca erau cam murdari de pamant, iar la Parc este un Takraf langa Strada Brasov.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Sa remarcam si ca nu mai avem niciun fel de informatie de inside, ca sa zic asa, Metrorex nu zice nimic, Astaldi nimic (desi e o lucrare din bani publici, pe domeniul public), consultantul nimic, Guru nimic - am pus cateva intrebari simple referitoare la Aleea Haiducului si la progresul general al lucrarilor la suprafata si nimic.

Personal sunt foarte dezamagit, mi se pare ca bataia de joc si delasarea sunt imense. Intrecute doar de opacitate.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

La Parc cel putin aseara pompele de pe epuismente aveau tulumbele infipte prin canalizare (care din motiv de capac saltat  duhnea bine, mai ales la intersectie cu Brasov). Dar nu pareau sa functioneze, fiind mute. In plus pana la boltari mai este foooooaaarte mult pamant de scos. La CV de langa Patinoar a disparut foreza. Boltarii pot fi de la CV Favorit-DT34 nu cred ca aia de i-am vazut eu acum ceva vreme erau de la ambele tunele, maxim unul. La fel de bine ar fi putut fi carati prin subteran din alta parte si scosi unde era mai lejera incarcarea lor. La CV Academie-Orizont a fost intrerupta treaba o vreme, macaraua a reaparut de nici macar doua saptamani.
Lucrurile care se misca clar definit la suprafata sunt cele 3 accesuri de la Orizont si cablaraia pe mijlocul bulevardului. Excluzand Eroilor.
Excavatia la Parc presupune cel putin un excavator cu prelungire de brat. Daca nu-l vedeti, sansele sa fie excavatie... sunt minime.
P.S. Metrorex tace pentru ca ce va spune, cand nu va mai putea amana momentul, nu va fi chiar pe placul tuturor. Mai ales al riveranilor din zona macazelor de la Eroilor. Discul nu se invarte fara alte cateva masuri de precautie cu deranj.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Atal

Cica stadiul lucrarilor a ajuns la data de 22 februarie 2016 la 79,94%.

http://www.metrorexm5.ro/stadiu.html

S-a actualizat pt. fiecare statie...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

George wrote:
Sa remarcam si ca nu mai avem niciun fel de informatie de inside, ca sa zic asa, Metrorex nu zice nimic, Astaldi nimic (desi e o lucrare din bani publici, pe domeniul public), consultantul nimic, Guru nimic

Ssst. Lasati-l va rog pe Guru sa lucreze in liniste la Livrabilul nr. 7.Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni.  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Adrian Rosca wrote:
Ssst. Lasati-l va rog pe Guru sa lucreze in liniste la Livrabilul nr. 7.Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni.  :D

Pe hartie evident, ca cele mai bune proiecte sunt alea care nu se vor materializa niciodata, se stie.  :twisted: Desi daca stau si ma gandesc cu putina ambitie daca se zgaltie bine fotbalul (si mai ales pariurile)... poate obtin si de-o juma' de avans pentru statii macar pana la Baneasa.  :twisted:  :twisted: Si niste maruntis sa cumpere o copertina neinflamabila la timp pentru 2020.  :lol: Cu trenurile e mai nasol...  :P

Poate ar trebui sa fim mai realisti, ca aparent in cativa ani ajungem sa mergem cu 10-15 km/h de la Romana la Universitate...  :popa: Iar de concentrat... mai bine pe Eroilor. Ca apa mai avem destula. Credeam ca s-a inteles ca banii nu trebuie tocati acolo unde "se poate" cu scop neclar. Pentru ca lucrurile care nu se amortizeaza trebuie platite la un momentdat dintr-un buzunar. Si evident ca nu dintr-un buzunar gol.

Am io o sugeste, mai bine amanam ideea de M6 si orice amintire a ei pana functioneaza M5 Taberei. Pistonatul aiurea nu duce nicaieri. Hai ca nu e greu, n-ai radier la Parc, mai este mult pana departe. Daca vreti ceva prelungire la M4/6/cum ii spuneti mai bine in partea opusa, prelungire la Eroii Revolutiei, marirea capacitatii nord-sud, macar, ca pe est-vest ne-am lamurit, dupa cutremur.
P.S. De ce nu aveti si voi putina rabdare sa se clarifice intai niste "chestiuni de principiu"?

Da, ca e bine sau nu, se lucreaza in aceasta perioada la Proiectul tehnic preliminar pentru M6.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Maine se da drumul 'la rahat' pe noul canal nou-noutz ce inlocuieste 'dinozaurul' decedat dupa un serviciu 'credincios' de 115ani (data nasterii 1901, repauzat recent) :)
Acum intelegeti de ce facea apa lu' nova atata garagatza??? Sa nu cumva sa le spuna cineva de la obraz ca aveau in curte un ovoid 'expirat'...care cam 'putzea'...si statea sa cada de batranetze...
@George
Ce ai vrea sa-ti mai spun mai mult decat ti-am zis pana acum???
Vrei poze?
Cere-le de la aia de sunt platiti din fonduri ioropeiene pentru treaba asta!
@Adrian
Bag seama ca esti 'consumator' de CTE-MT!
:) :) :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

guru,
deşi ar fi interesant, sper că nu ne arăţi mâine poze "de detaliu" cu rahatul pe noul colector... :D
Dar orice alte poze sunt binevenite !...
:bere:

Re: Stiri despre proiect andrei11

misterr wrote:
Alertă pe Bulevardul Eroilor: încă un imobil afectat de surpările de teren

Alertă pe şantierul noii magistrale de metrou din Bucureşti! Încă un imobil din zona Eroilor a fost afectat de lucrările din subteran. Locatarii au constatat cu goază că, din cauza vibraţiilor, structura de rezistenţă a clădirii a cedat. Acesta este cea de-a doua clădire afectată de lucrările la metrou, după ce, în decembrie, un bloc întreg a fost evacuat.

La două luni după ce Bulevardul Eroii Sanitari s-a surpat şi structura de rezistenţă a unui bloc de locuinţe a fost grav afectată, acum un al doilea imobil este în pericol.

Clădirea, au descoperit locatarii ei, are probleme la structura de rezistenta. O grinda s-a fisurat ieri dupa-amiaza din cauza vibratiilor produse de utilaje.

Doi dintre stâlpii de susţinere ai imobilului au cedat, iar o grindă este pe punctul de a se rupe. Locatarii spun, că din vară, de când au început lucrările la metrou în zona Eroilor, casa lor se cutremură în fiecare zi.

De altfel, mai mulţi pereţi ai imobilului au crăpat, iar gardul de beton a început să se încline. Mai mulţi ingineri ai companiei care construieşte noua magistrală de metrou au inspectat clădirea, iar Inspectoratul de stat în construcţii va stabili dacă imobilul este în pericol de prăbuşire, sau nu.

La sfârşitul anului trecut, utilajul care fora tunelul magistralei 5 de metrou a distrus un puţ de colectare a apei. Conseciţa a fost surparea unei porţiuni din bulevardul Eroii Sanitari, iar un bloc din apropiere a fost evacuat, deoarece risca să se prăbuşească. Lucrările de refacere a solului şi reconstrucţie a drumului ar trebui să fie încheiate luna viitoare, dar compania Astaldi a cerut prelungirea termenului de execuţie până în aprilie.

Care pisicii [bip] e imobilul asta nou ? Oricum articolul este foarte tendentios scris, rusine celor de la  REALITATEA  :twisted:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Guru, vezi ca scuipa ceva  Realitatea,. Eu zic ca e unu'  care a fumat ceva iarba sau are o informatie trunchiata. Ce stii ?
viewtopic.php?f=233&t=1382&p=201022#p201022

Da, e pe toate canalele  :mrgreen: :

• 133 313
  • Posted:
  •  

Filozofia mea este: poze or it didn't happen.  :twisted: Valabil si pentru Irealitatea.

Go to page:  1  ... 353 354 355 356 357 358 359  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”