Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098449 views

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Dacă lasa la Fântâna Florilor să se circule liber ca și sens giratoriu, totul se simplifică. E o aberație cu atâtea semafoare. La unele din ele faci trei metri pe verde și te întâlnești altul pe roșu. Când sunt defecte semafoarele se circulă foarte bine acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Cum vad eu situatia din zona , avand in vedere ca trec in fiecare zi pe acolo.
Ar trebui facute cele 2 bretele de dreapta lipsa (BIG->Brancoveanu si Emil Racovita->BIG) ; daca nu se poate fizic , desi mie mi se pare ca ar avea loc, macar lasate pe verde intermitent banda 1 spre dreapta.
Apoi ar trebui scoase semafoarele intermediare si lasate doar 2, pe directia Obregia->BIG si Nitu Vasile ->Emil Racovita
Astfel s-ar trece mai rapid, cei ce fac efectiv giratorul sunt destul de putini si pot astepta, practic n-o sa fie girator normal ci cu cedeaza pt. dreapta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Referitor la ultimele stiri, rabdatori e putin spus ca sunt locuitorii din Berceni. 45 minute stai in afara orelor de varf, ca de exemplu o zi de duminica ora 14. :) N-am avut sansa sa trec in ore de varf pe aici.
Este incredibil ce s-a "reusit" cu proiectul asta si sa nu uitam ca urmeaza dupa cel de la Mihai Bravu-Splai. Lumea uita repede din pacate.
Cand tai benzi din carosabil, faci macar  un efort sa dureze mai putin, nu mai mult. :))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BogdanSimion

Ajunge diseara coada pana la podul nou de la Mihai Bravu?  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

In acest moment coada incepe de la statia "Costache Stamate". probabil ca in 10-15 minute va incepe de la pasaj.
Evitati zona!!!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Nu-i cazul, sunt cu bicla...  :twisted:

Se merge greu acum pe Văcărești. Am observat ca erau mulți muncitori pe la ora 16 00, un excavator, un buldoexcavator cu picamerul care spărgea pe breteaua din dreptul Mol betonul ce încastra niște cabluri. Si ce ma uimit în timp ce stăteam la coada la semafor au oprit băieții circulația chiar în fața mea să racaie pământul căzut pe asfalt și să mature. Bravo lor. Erau și multe basculante. Concluzia e ca se lucrează susținut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ne trebuie urgent nişte POZE !...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Termenul de terminare a lucrarilor in iunie, termen 'aruncat' de primarul interimar, este complet neverosimil. Pana acum s-a executat 30-35% din lucrare. A! Lucrare la care inca proiectul nu este inca finalizat. Anumite detalii lipsesc. Detalii care provoaca intarzieri in executie. Un termen de finalizare al pasajului ceva mai aproape de realitate este primavara anului 2017.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Poate doar dacă de acum vor lucra doar cu lopăţica şi găletuşa de plajă....
De terminat vor termina anul ăsta....
Întrebarea este dacă până la 30 iunie sau după, caz în care va trebui să dea înapoi la UE vreo 10 mil Euro...
Chestie strict contabilă...
Strict pe BANII NOŞTRII, CONTRIBUABILII DIN BUCUREŞTI !....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Le doresc foarte mult rau imbecililor care, pe Oltenitei, depasesc coloana pe linia de tramvai - pe linia de tramvai din sens opus - pe banda a doua din sens opus. Practic, in momentul de fata se circula pe 5 benzi. Ce bune ar fi acuma niste multe echipaje de rutiera care, daca nu le iau carnetul acestor jegosi, macar sa-i puna sa astepte acolo.

Sau sa-i întoarcă înapoi la rând cum mai făceau unii polițiști pe Oltenitei la Viva sport.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Au desenat iar trecerea de pietoni si benzile de circulatie din fata de la mall.

De dimineață era să mă ciocnesc cu un contrasensar în dreptul la Viva Sport. Eu mergeam spre IRA și ala era pe banda doi pe invers. Cu tot cu poliție. Se uita lung polițistul cum a trecut  pe lângă el. Poliția e de râs.

Go to page:  1  ... 106 107 108 109 110 111 112  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”