MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.

620 posts, 224837 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 45

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Aveti comunicat Metrorex.  :twisted: Cereri de modificare a traficului se fac la comisia de circulatie. Unele se aproba altele nu. Cele care se aproba se aplica cele care nu se aproba nu se aplica.
P.S. Invatati sa dati citate, v-ati pus cuvintele mele in gura.  :lol:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

Cristian wrote:
133 313 wrote:
Cristian wrote:
De fapt asa trebuia sa fie de la inceput, aluviunile sa fie stabilizate cu betoane, daca erau toate autoritatile cu capul pe umeri si acceptau suspendarea temporara a circuatiei intre Elefterie si Sanitari pentru grouting, de care am innebunit pomenind si repetand a 20-a oara.
Raman la parerea ca trebuia rezolvat cu priortate frontonul spre AM si n spre Splai, caci aici sunt riverani. Si nu am inteles de ce autobuzele trebuiau sa mearga musai prin Eroilor si nu puteau fi deviate temporar pana in poarta Cotroceniului de unde sa faca la stanga spre Academie. Probil pentru ca... spp. Care de lene sa gandeasca alternative...

Si cand s-a cerut de catre constructor oprirea temporara a circulatiei intre Elefterie si Sanitari ? Ca nu-mi amintesc sa fi fost ceva public, gen "isterie" asa cum iti place tie sa spui ?
S-o fi cerut asa, intre patru ochi si pe vreun topic de forum; in rest nu cred, cel putin eu unul n-am auzit. Si n-are SPP-ul nici o treaba, oricum se circula pe Gh. Marinescu si fara incidentul de la Eroilor.

Nu te antepronunta daca nu ai habar...ca exista documente...mergi pe nisipuri miscatoare si pe teren minat...
Dar subiectul e altul, cum facem ca sa rezolvam, nu sa declansam ogive nucleare!
Craciun fericit...si linistit!
E treaba de 'tehnocrati' aici nu de bagatori de seama...de la romstal...
;)

Aici la E2 se lucreaza nonstop la injectiile de consolidare a terenului pe zona afectata.

24.12.2015  s-au executat 6 foraje verticale. S-au utilizat 2862l de suspensie de ciment cu bentonita.
25.12.2015. s-au executat 8 foraje verticale. S-au utilizat 4336l de suspensie de ciment cu bentonita.
26.12.2015. s-au executat 8 foraje verticale. S-au utilizat 3468l de suspensie de ciment cu bentonita.
IMG_20151226_114852.jpg (423.44 KB; downloaded 4758 times)

29.12.2015. s-au executat :
- 15 foraje:
•         2buc - foraje verticale de 22m-Consolidare Imobil Nr. 55 si
•         13 buc - foraje inclinate (60 si 65 grade) cu lungime de 10m.- Consolidare Canalizare

S-au utilizat 13716l de suspensie de ciment cu bentonita.
IMG_20151229_180734.jpg (288.42 KB; downloaded 4343 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. survola

13.01.2015
Instalaţia galbenă de forat din a doua-a treia poză lucra.

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icelexy

Nici o veste de pe acest santier? Nu s-a dezghetat inca?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Uite o veste. La CV, aia de la Vertatel amusina pamantul pentru inca niste cabluri (ritmul este trist). Se fac ridicari topo din metru in metru, a umblat si la capacele unde sunt sonde Soldata pe Bd. Eroilor.

icelexy wrote:
Nici o veste de pe acest santier? Nu s-a dezghetat inca?

Treaba sta cam asa:
Cladire nr.55
Foraje verticale 12/12 forate si injectate
Foraje inclinate 25grd 12/12 forate si injectate
Foraje inclinate 40grd 7/7 forate, 0/7 injectate
Cladire nr.2
Foraje verticale exterior 7/7 forate
Foraje verticale in curte 8/8 forate
Foraje inclinate in curte 4/5 forate

Foraje colt statie 8/8
Injectii din TBM 100%
Puturi suplimentare de epuisment 4/5
Piloti fi40 fundare canal ovoid 26
Foraje verticale consolidare ovoid 37/37 forate si injectate
Foraje inclinate consolidare sub ovoid 75/75 forate si injectate
Consolidare zona afectata 291/527 forate 104/527 injectate

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icelexy

Guru, multumim de update. Spor la treaba, sa va ajute vremea buna care se anunta.  :bere:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. survola

23 februarie
Se sparge pentru încă o ţeavă. Aici cred că sunt toti muncitoii de pe şantierul M5  :D

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

Şi anume aici:

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

Am trecut in trecere  :D   ieri pe acolo, se pare ca se apropie de final interventia de la Eroilor, au dat jos gardurile inalte, s-au apucat de montat borduri, inseamna ca au apreciat corect profesionistii cu termenul de 31 Martie. Nu "lătrăii" din apropiata campanie electorala, primari intermediari s.a.m.d.  :evil:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. George

Iertare, insist ca termenul e 22 martie si vreau sa fie respectat intocmai... :lol:

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”