Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1723531 views
📖 Pagination options
-
- t530
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
Florinds
Astazi am discutat cu o persoana mai rasarita de pe santier si mi-a spus ca se lucreaza in paralel si la suprafata si in subteran.
Stupoare insa, la Romancierilor-VI-VA se pare ca se va reveni la configuratia de dinainte la sfarsitul anului. Cica, pai dvs. va luati dupa cei de la televizor?
Singura veste buna este ca au inceput sa lucreze la finisaje. Mi-a mai spus ca in afara de Eroilor, Moghioros si RD toate statiile sunt terminate.
Astazi am discutat cu o persoana mai rasarita de pe santier si mi-a spus ca se lucreaza in paralel si la suprafata si in subteran.
Stupoare insa, la Romancierilor-VI-VA se pare ca se va reveni la configuratia de dinainte la sfarsitul anului. Cica, pai dvs. va luati dupa cei de la televizor?
Singura veste buna este ca au inceput sa lucreze la finisaje. Mi-a mai spus ca in afara de Eroilor, Moghioros si RD toate statiile sunt terminate.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
E adevarat, in subteran se poate sa se fi lucrat.
Am vazut ca introduceau paleti de caramizi, de multe ori. Si ceva betonari,
E de bine, dar ce se intampla la suparfata este vizibil si deranjant. Si vine vara....
E adevarat, in subteran se poate sa se fi lucrat.
Am vazut ca introduceau paleti de caramizi, de multe ori. Si ceva betonari,
E de bine, dar ce se intampla la suparfata este vizibil si deranjant. Si vine vara....
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Nu stiu cum sta treaba in subteran, dar anul acesta am tot vazut ca introduceau prin golurile tehnologice paleti cu caramida. La suprafata este haos total...
De dimineata pe la ora 11 am observat ceva ciudat la Parc DT50 acolo unde este ingradit pentru centrala electrica. cativa muncitori taiau intr-o veselie cu drujba cativa arbori. Nu am inteles de ce ?!
Nu stiu cum sta treaba in subteran, dar anul acesta am tot vazut ca introduceau prin golurile tehnologice paleti cu caramida. La suprafata este haos total...
De dimineata pe la ora 11 am observat ceva ciudat la Parc DT50 acolo unde este ingradit pentru centrala electrica. cativa muncitori taiau intr-o veselie cu drujba cativa arbori. Nu am inteles de ce ?!
- GPS
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
De ce, vrei sa vezi ritmul lui phuti si sa te iei cu mainile de cap?
Subteranul va sta departe de lentila cred io. Put it this way, inca se mai cauta oameni pentru subteran, nu-s suficienti.
Dar atat timp cat cei implicati se fac ca nu stiu ca trebuie sa plateasa conditii de subteran si vor sa angajeze oameni la construit metroul pe salariu de femeie de serviciu in minister... Probabil ei n-au inteles nici acum ca in Italia si Spania este caldurica si iarna.
De ce, vrei sa vezi ritmul lui phuti si sa te iei cu mainile de cap?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Vezi ca sunt mai multe tipuri de subterane, subteranul din statii nici macar nu se poate numi subteran.E un fel de bronzat la solar.
Vezi ca sunt mai multe tipuri de subterane, subteranul din statii nici macar nu se poate numi subteran.E un fel de bronzat la solar.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Atat timp cat nu ai "climatizare"... sau macar o ventilatie definitiva... Ce-i drept Metrorex nu reuseste sa scoata ceata intodeauna nici din sistemul functional de metrou.
Probabil s-au gandit ca ar fi mai bine sa bage bani in cavouri... prin Bellu...
Problema ar fi intradevar minimala daca s-ar executa in regim normal si rapid. Problema este ca daca se lalaie pe termen nedefinit (si 1 trebuie sa faca munca pentru 3) conditiile alea or sa-si spuna cuvantul odata cu prelungirea prezentei. Daca se va continua cu tratarea fortei de munca ca obiect de unica folosinta si medicina muncii va fi in continuare doar pe hartie... o sa se ajunga la impas total. Sper ca se stie ca pe la noi se dau sporuri de hartie si de imprimanta...
Vedeti ca se bate tam-tam-ul cu sistemul de sanatate in colaps dar nu prea intelegeti ce si cum. Sistemul de sanatate este cum a fost intotdeauna si updatat pe cat posibil, ba chiar are de gestionat o populatie sensibil mai mica decat in 1990, dar ai un tidal wave de imbolnaviri din...alte cauze la care se inchid permanent ochii.
Inspectia muncii pe teren este un fel de himera... fata morgana. Si firmele si-au cam fortat norocul, care li s-a cam terminat.
Ne bate alinierea cu UE la usa si noi am ramas tot la practicile... vechi. Oamenii se aliniaza prin migratie, la greu, institutiile isi vad de ale lor in schimb pierzandu-si scopul fara sa-si dea seama.
ANAF vad ca s-a clintit sensibil in disperare de cauza, alte institutii de regulare si control in schimb dorm in continuare in papuci.
Atat timp cat nu ai "climatizare"... sau macar o ventilatie definitiva... Ce-i drept Metrorex nu reuseste sa scoata ceata intodeauna nici din sistemul functional de metrou.
Probabil s-au gandit ca ar fi mai bine sa bage bani in cavouri... prin Bellu... Problema ar fi intradevar minimala daca s-ar executa in regim normal si rapid. Problema este ca daca se lalaie pe termen nedefinit (si 1 trebuie sa faca munca pentru 3) conditiile alea or sa-si spuna cuvantul odata cu prelungirea prezentei. Daca se va continua cu tratarea fortei de munca ca obiect de unica folosinta si medicina muncii va fi in continuare doar pe hartie... o sa se ajunga la impas total. Sper ca se stie ca pe la noi se dau sporuri de hartie si de imprimanta...
Vedeti ca se bate tam-tam-ul cu sistemul de sanatate in colaps dar nu prea intelegeti ce si cum. Sistemul de sanatate este cum a fost intotdeauna si updatat pe cat posibil, ba chiar are de gestionat o populatie sensibil mai mica decat in 1990, dar ai un tidal wave de imbolnaviri din...alte cauze la care se inchid permanent ochii.
Inspectia muncii pe teren este un fel de himera... fata morgana. Si firmele si-au cam fortat norocul, care li s-a cam terminat.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pt ca de munca nu prea putem vorbi pe santiere cel putin la suprafata... o idee de amenajari interioare.
Cel mai tare pasaj de legatura intre 2 obiective amenajat la noi.
Idee excelenta, implementare buna(se putea mai bine). Puteau fi un pic mai atenti la detalii, insa eu unul spun tot respectul pt o institutie de stat ca au gandit asa ceva.
Si aplicata intr-un loc rar vizitat, insa de efect maxim.
Ma intreb cat de greu ar fi de implementat la metrou.Stiu...imposibil..din lipsa de....multe.
http://www.360trip.ro/muzeulaviatiei/
Pt a intelege despre ce vorbesc, urmati pasii descrisi in poza..
Pt ca de munca nu prea putem vorbi pe santiere cel putin la suprafata... o idee de amenajari interioare.
Cel mai tare pasaj de legatura intre 2 obiective amenajat la noi.
Idee excelenta, implementare buna(se putea mai bine). Puteau fi un pic mai atenti la detalii, insa eu unul spun tot respectul pt o institutie de stat ca au gandit asa ceva.
Si aplicata intr-un loc rar vizitat, insa de efect maxim.
Ma intreb cat de greu ar fi de implementat la metrou.Stiu...imposibil..din lipsa de....multe.
http://www.360trip.ro/muzeulaviatiei/
Pt a intelege despre ce vorbesc, urmati pasii descrisi in poza..
Capture1.jpg (232.58 KB; downloaded 2422 times)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Hai baietii la munca, ca la intins mana suntem campioni mondiali
http://www.profit.ro/stiri/guvernul-a-a...i-15205678
Hai baietii la munca, ca la intins mana suntem campioni mondiali
http://www.profit.ro/stiri/guvernul-a-a...i-15205678
Guvernul a actualizat lista proiectelor finanțate prioritar pentru firmele de construcții
....Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, Tronson Drumul Taberei - Universitate (finanțat prin împrumut BEI, programul sectorial Transporturi 2007-2013, propus la finanțare prin programul de finanțare nerambursabilă al Uniunii Europene 2014-2020), cu un buget de 486,7 milioane de lei....
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Stire veche, a mentionat guru acum saptamani ca a intrat M5 pe programul nou. Si ia vezi matale ce propaganda faci... ca la salarii suntem in c***l listei. Si stricam "colegialitatea". Daca credeti ca or sa vina romanasii din Spania si Italia (ca sa nu zic si Grecia) pentru 1500 lei la 224 de ore de program/saptamana va inselati amarnic. Nu mai pun la socoteala ca acolo nu platesti caldura.
De aia trecuti de vreun ocean nici nu mai pomenesc, ne-au parasit definitiv. Pe buna dreptate si meritat.
Stire veche, a mentionat guru acum saptamani ca a intrat M5 pe programul nou. Si ia vezi matale ce propaganda faci... ca la salarii suntem in c***l listei. Si stricam "colegialitatea". Daca credeti ca or sa vina romanasii din Spania si Italia (ca sa nu zic si Grecia) pentru 1500 lei la 224 de ore de program/saptamana va inselati amarnic. Nu mai pun la socoteala ca acolo nu platesti caldura.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Interesant în această știre este că odată cu directorul Metrorex, a plecat la CNADNR și întregul proiect al M5. Adică acum nu mai e coordonat de Ministerul Transporturilor, ci de CNADNR (probabil prin fostul director, care cunoștea mai bine problemele și se ocupă în continuare de proiect):
Interesant în această știre este că odată cu directorul Metrorex, a plecat la CNADNR și întregul proiect al M5. Adică acum nu mai e coordonat de Ministerul Transporturilor, ci de CNADNR (probabil prin fostul director, care cunoștea mai bine problemele și se ocupă în continuare de proiect):
În topul investițiilor publice, din punct de vedere al bugetului alocat în acest an, se află autostrada Brașov-Cluj –Borș, cu un buget alocat de 574,9 milioane de lei, Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, Tronson Drumul Taberei - Universitate (finanțat prin împrumut BEI, programul sectorial Transporturi 2007-2013, propus la finanțare prin programul de finanțare nerambursabilă al Uniunii Europene 2014-2020), cu un buget de 486,7 milioane de lei, și Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP), cu 396,2 milioane de lei.
Primele două proiecte de investiții au ca beneficiar Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), iar al treilea se află în portofoliul Ministerului Educației.
-
- t530
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
t530
De dimineata foarte aproape de razoare era un tir incarcat cu boltari de tunel. Nu imi dau seama de la ce statie i-au scos, deoarece la DT34, Orizont si CV Nicolae Gaina era cate o macara cu carligul in subteran.
- Orizont se lucra la Acces DT10
- Parc erau ceva muncitori la suprafata
- DT34 o macara astepta sa scoata ceva din subteran in rest la Acces DT33 si DT35 lipsa activitate
- Favorit se lucra cu un excavator la Acces DT15
De dimineata foarte aproape de razoare era un tir incarcat cu boltari de tunel. Nu imi dau seama de la ce statie i-au scos, deoarece la DT34, Orizont si CV Nicolae Gaina era cate o macara cu carligul in subteran.
- Orizont se lucra la Acces DT10
- Parc erau ceva muncitori la suprafata
- DT34 o macara astepta sa scoata ceva din subteran in rest la Acces DT33 si DT35 lipsa activitate
- Favorit se lucra cu un excavator la Acces DT15
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
De scos, numai de la Parc puteau sa ii scoata, ca e singura statie facuta peste tunelul deja realizat (cu boltari acolo, in mijlocul statiei). Pe unde - daca asta e intrebarea ta - nu stiu...
De scos, numai de la Parc puteau sa ii scoata, ca e singura statie facuta peste tunelul deja realizat (cu boltari acolo, in mijlocul statiei). Pe unde - daca asta e intrebarea ta - nu stiu...
📖 Pagination options