MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1725320 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 351 352 353 354 355 356 357  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect aztec

Habar nu am.. dar aici(Moghioros) e ceva mai complicat.
Atat cu traficul auto cat si tramvai.
Si la cat talent au ei la lucrari.. se duce spre un an si ceva de la inceperea la finalizarea lucrarilor la un amarat pasaj si "intermodal"..
Si pt ca  o sa fiu legat de metrou(Crangasi) si de linia 41 ...incep sa ma tem.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Si la Sun Plaza era tramvai deasupra si ditamai sos Oltenitei. Si nu imi amintesc de vreo excavatie deschisa.
Apropo, ce mai este valabil din acest pasaj ? Pare ca dinspre piata se venea cumva pe sub pasajul care dadea la tramvai. Oare de ce ? Cumva apeductul ? :)
drum_taberei_pasaj.jpg (6.82 KB; downloaded 2033 times)

Pai.. avem initial asta..
Apoi cel mai nou(ultimul) plan ar fi asta.
Daca se mai amana.. o sa avem...
Plan initial
Capture kj.JPG (38.21 KB; downloaded 2020 times)
Plan simplificat
Capture.JPG (64.29 KB; downloaded 2020 times)
Capturemog.jpg (95.05 KB; downloaded 2023 times)

Re: Stiri despre proiect t530

Eu acum am vazut ca vor sa faca sens giratoriu la Moghioros  :lol:  oare mai pun semafoare ?

Re: Stiri despre proiect andrei11

Va fi sigur un sens giratoriu fals. Adica ceva rotund in mijloc. Cum e la Delfinului / Universitate. Cu siguranta  si in alte parti.

Ok.. scoatem giratoriu ca e defect in planul ala.... si punem un acces si pe partea cu Tip-top, plus tramvaiul vizibil. Plus teava de apa cu sensibilitate
Capturemog1.jpg (107.04 KB; downloaded 1960 times)

Nu inteleg de ce se apuca sa lucreze azi colo, maine colo, poimaine dincolo si nu muta toti muncitorii 10-20-...100-1000 cati or fi ei de la AM sau Orizont.
Dupa ce termina tot ce inseamna acces, suprafata, subteran, trec la urmatoarea statie si tot asa.
CV dintre AM si Orizont este un santier gol si pustiu..din cand in cand mai vezi cate o macara care scoate din subteran un fel de vagon dintr-o mina...(l-au gasit cumva in subteran in timp ce sapau CV-ul ?! ) in rest se lucreaza dezorganizat, anemic si fara stres  :popa:

Lasa..ca zilele astea se vedeau cateva miscari firave la ingradirea de la Patinuarul Drumul Taberei.. doua luni de zile de la ingradire...

aztec vezi ca nu pe acolo e teava de apa. :mrgreen:

E.. cam pe acolo...ca datele exacte sunt  :popa:
Le stim noi.. sa nu afle si ...

din motive de  

Tocmai asta ziceam ca deschid santiere inutile si apoi le parasesc. Daca urmau schema de mai sus acum erau departe. Mai au la dispozitie 10 luni ca sa inceapa probele! Ei au montat afise cu o data 31 Decembrie 2015. Ce inseamna acea data?

Re: Stiri despre proiect George

Metrorex, Guru, Astaldi, ce raspundeti la toate cele de mai sus, perfect adevarate? De ce nu se lucreaza, de ce e bataie de joc?

Oare sa facem o petitie pentru REZILIERE?  :o

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Petitie? Mai degraba boicot pentru Metrorex. Ca numai portofelul ii doare, cotul nu.  :twisted:

t530 wrote:
Ei au montat afise cu o data 31 Decembrie 2015. Ce inseamna acea data?

Ca ei speră ca atunci sa fie la rosu.Speră.

Go to page:  1  ... 351 352 353 354 355 356 357  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463943 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”