Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096061 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Foretisul în acțiune.
Foretisul în acțiune.
Foretisul lucra la Castani la această oră.
IMG_20160218_163158.jpg (1.62 MB; downloaded 2050 times)
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Februarie 2016
danutzu_2910
Hai sa convertim orele suplimentare in.. beri... la vara (eventual la inaugurarea pasajului) si pe care sa le dau eu. Parca sa zic ca eu am folosit prima data abrevierile cu PP1, PP2, etc
andrei11 wrote:
133 313 trebuie sa-mi platesti ore suplimentare :![]()
![]()
Hai sa convertim orele suplimentare in.. beri... la vara (eventual la inaugurarea pasajului) si pe care sa le dau eu. Parca sa zic ca eu am folosit prima data abrevierile cu PP1, PP2, etc
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Beri la inaugurarea pasajului ?....
Unde facem rezervarea ?....
Beri la inaugurarea pasajului ?....
Unde facem rezervarea ?....
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
La o terasa din zona, evident!
Desi stau oarecum in zona dar nu sunt afectat 100% de lucrari, dau o bere si pentru ca se termina cosmarul Bercenarilor!
La o terasa din zona, evident!
Desi stau oarecum in zona dar nu sunt afectat 100% de lucrari, dau o bere si pentru ca se termina cosmarul Bercenarilor!
- realistul
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nu mai au cale de intoarcere si nici motive de relanti!
Nu mai au cale de intoarcere si nici motive de relanti!
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Foretisul lucra pe colț la Castani, în șantier erau o armată de muncitori iar utilaje erau foarte multe în actiune pe la oră 16. Eu tot nu înțeleg ce sens vor închide de maine.
Foretisul lucra pe colț la Castani, în șantier erau o armată de muncitori iar utilaje erau foarte multe în actiune pe la oră 16. Eu tot nu înțeleg ce sens vor închide de maine.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Eu am înţeles din comunicatul ăla că este vorba de accesul dinspre Văcărești în benzinărie şi trotuarul aferent...
MOL probabil a "sarit" cu banul să nu fie afectaţi, dar acum trebuie să bage PM şi în faţa "ogrăzii" lor....
Eu am înţeles din comunicatul ăla că este vorba de accesul dinspre Văcărești în benzinărie şi trotuarul aferent...
MOL probabil a "sarit" cu banul să nu fie afectaţi, dar acum trebuie să bage PM şi în faţa "ogrăzii" lor....
- GPS
-
Posted:
-
-
- survola
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Se intampla lucruri necurate la Piata Sudului
Am trecut dinspre Nitu Vasile spre Vacaresti in 30 secunde , e pustiu..2-3 masini la semafor.In schimb surpriza placuta ,erau peste 50-60 de muncitori ,si chiar se lucra.Poate ,poate ,om avea noroc cu Iunie.
Se intampla lucruri necurate la Piata Sudului
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ajunge cineva astăzi să facă câteva poze ?...
Ajunge cineva astăzi să facă câteva poze ?...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Io ( vorba lui 133...) zic ca s-a dat drumu' la pasaj si noi nu stim.

neb1 wrote:
Se intampla lucruri necurate la Piata Sudului![]()
Io ( vorba lui 133...) zic ca s-a dat drumu' la pasaj si noi nu stim.

-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Am trecut si eu prin zona, intradevar destul de repede. Dar avut timp sa observ activitatea intensa pe toate fronturile.
Inclusiv un Foretis pe breteaua care iese de la Sun in Oltenitei. Evident, pe bretea nu se circula. Oare ce fac acolo??
Deasemeni au mai "ajustat" bordurile din fata Mall-ului.
Cu coada ochiului am vazut actiune si la breteaua de coborare dintre pasaj si rampa, cea pozata de @133
Am trecut si eu prin zona, intradevar destul de repede. Dar avut timp sa observ activitatea intensa pe toate fronturile.
Inclusiv un Foretis pe breteaua care iese de la Sun in Oltenitei. Evident, pe bretea nu se circula. Oare ce fac acolo??
Deasemeni au mai "ajustat" bordurile din fata Mall-ului.
Cu coada ochiului am vazut actiune si la breteaua de coborare dintre pasaj si rampa, cea pozata de @133
📖 Pagination options