Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1724068 views
📖 Pagination options
-
- aztec
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
aztec
Habar nu am.. dar aici(Moghioros) e ceva mai complicat.
Atat cu traficul auto cat si tramvai.
Si la cat talent au ei la lucrari.. se duce spre un an si ceva de la inceperea la finalizarea lucrarilor la un amarat pasaj si "intermodal"..
Si pt ca o sa fiu legat de metrou(Crangasi) si de linia 41 ...incep sa ma tem.
Habar nu am.. dar aici(Moghioros) e ceva mai complicat.
Atat cu traficul auto cat si tramvai.
Si la cat talent au ei la lucrari.. se duce spre un an si ceva de la inceperea la finalizarea lucrarilor la un amarat pasaj si "intermodal"..
Si pt ca o sa fiu legat de metrou(Crangasi) si de linia 41 ...incep sa ma tem.
- sab
-
Posted:
-
sab
Si la Sun Plaza era tramvai deasupra si ditamai sos Oltenitei. Si nu imi amintesc de vreo excavatie deschisa.
Apropo, ce mai este valabil din acest pasaj ? Pare ca dinspre piata se venea cumva pe sub pasajul care dadea la tramvai. Oare de ce ? Cumva apeductul ?
Si la Sun Plaza era tramvai deasupra si ditamai sos Oltenitei. Si nu imi amintesc de vreo excavatie deschisa.
Apropo, ce mai este valabil din acest pasaj ? Pare ca dinspre piata se venea cumva pe sub pasajul care dadea la tramvai. Oare de ce ? Cumva apeductul ?
drum_taberei_pasaj.jpg (6.82 KB; downloaded 2026 times)
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pai.. avem initial asta..
Apoi cel mai nou(ultimul) plan ar fi asta.
Daca se mai amana.. o sa avem...
Pai.. avem initial asta..
Apoi cel mai nou(ultimul) plan ar fi asta.
Daca se mai amana.. o sa avem...
Plan initial
Capture kj.JPG (38.21 KB; downloaded 2013 times)
Plan simplificat
Capture.JPG (64.29 KB; downloaded 2013 times)
Capturemog.jpg (95.05 KB; downloaded 2016 times)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Eu acum am vazut ca vor sa faca sens giratoriu la Moghioros
oare mai pun semafoare ?
Eu acum am vazut ca vor sa faca sens giratoriu la Moghioros
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Va fi sigur un sens giratoriu fals. Adica ceva rotund in mijloc. Cum e la Delfinului / Universitate. Cu siguranta si in alte parti.
Va fi sigur un sens giratoriu fals. Adica ceva rotund in mijloc. Cum e la Delfinului / Universitate. Cu siguranta si in alte parti.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Ok.. scoatem giratoriu ca e defect in planul ala.... si punem un acces si pe partea cu Tip-top, plus tramvaiul vizibil. Plus teava de apa cu sensibilitate
Ok.. scoatem giratoriu ca e defect in planul ala.... si punem un acces si pe partea cu Tip-top, plus tramvaiul vizibil. Plus teava de apa cu sensibilitate
Capturemog1.jpg (107.04 KB; downloaded 1953 times)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Nu inteleg de ce se apuca sa lucreze azi colo, maine colo, poimaine dincolo si nu muta toti muncitorii 10-20-...100-1000 cati or fi ei de la AM sau Orizont.
Dupa ce termina tot ce inseamna acces, suprafata, subteran, trec la urmatoarea statie si tot asa.
CV dintre AM si Orizont este un santier gol si pustiu..din cand in cand mai vezi cate o macara care scoate din subteran un fel de vagon dintr-o mina...(l-au gasit cumva in subteran in timp ce sapau CV-ul ?! ) in rest se lucreaza dezorganizat, anemic si fara stres
Nu inteleg de ce se apuca sa lucreze azi colo, maine colo, poimaine dincolo si nu muta toti muncitorii 10-20-...100-1000 cati or fi ei de la AM sau Orizont.
Dupa ce termina tot ce inseamna acces, suprafata, subteran, trec la urmatoarea statie si tot asa.
CV dintre AM si Orizont este un santier gol si pustiu..din cand in cand mai vezi cate o macara care scoate din subteran un fel de vagon dintr-o mina...(l-au gasit cumva in subteran in timp ce sapau CV-ul ?! ) in rest se lucreaza dezorganizat, anemic si fara stres
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Lasa..ca zilele astea se vedeau cateva miscari firave la ingradirea de la Patinuarul Drumul Taberei.. doua luni de zile de la ingradire...
Lasa..ca zilele astea se vedeau cateva miscari firave la ingradirea de la Patinuarul Drumul Taberei.. doua luni de zile de la ingradire...
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
E.. cam pe acolo...ca datele exacte sunt
Le stim noi.. sa nu afle si ...

din motive de

E.. cam pe acolo...ca datele exacte sunt

Le stim noi.. sa nu afle si ...

din motive de

-
- t530
-
Posted:
-
t530
Tocmai asta ziceam ca deschid santiere inutile si apoi le parasesc. Daca urmau schema de mai sus acum erau departe. Mai au la dispozitie 10 luni ca sa inceapa probele! Ei au montat afise cu o data 31 Decembrie 2015. Ce inseamna acea data?
Tocmai asta ziceam ca deschid santiere inutile si apoi le parasesc. Daca urmau schema de mai sus acum erau departe. Mai au la dispozitie 10 luni ca sa inceapa probele! Ei au montat afise cu o data 31 Decembrie 2015. Ce inseamna acea data?
- George
-
Posted:
-
George
Metrorex, Guru, Astaldi, ce raspundeti la toate cele de mai sus, perfect adevarate? De ce nu se lucreaza, de ce e bataie de joc?
Oare sa facem o petitie pentru REZILIERE?
Metrorex, Guru, Astaldi, ce raspundeti la toate cele de mai sus, perfect adevarate? De ce nu se lucreaza, de ce e bataie de joc?
Oare sa facem o petitie pentru REZILIERE?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Petitie? Mai degraba boicot pentru Metrorex. Ca numai portofelul ii doare, cotul nu.
Petitie? Mai degraba boicot pentru Metrorex. Ca numai portofelul ii doare, cotul nu.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ca ei speră ca atunci sa fie la rosu.Speră.
t530 wrote:
Ei au montat afise cu o data 31 Decembrie 2015. Ce inseamna acea data?
Ca ei speră ca atunci sa fie la rosu.Speră.
📖 Pagination options