Topic: Sectorul 3
1259 posts, 438120 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Sectorul 3
133 313
Nici o iarna fara rate. Si pescarusi.
Nici o iarna fara rate. Si pescarusi.
IMG316.jpg (71.72 KB; downloaded 3516 times)
IMG317.jpg (97.08 KB; downloaded 3511 times)
IMG319.jpg (85.67 KB; downloaded 3512 times)
- TibiV
-
Posted:
-
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Si nici un dezghet fara noroaie. Ca tot e in zona: statia RATB ''Campia Libertatii'',linia 330, sens spre Titan.

2016-02-04 11.46.47 by Pinkyhog, on Flickr
Si un pic de Park Lake Mall

2016-02-04 11.30.42 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.36.05 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.40.30 by Pinkyhog, on Flickr
Si nici un dezghet fara noroaie. Ca tot e in zona: statia RATB ''Campia Libertatii'',linia 330, sens spre Titan.

2016-02-04 11.46.47 by Pinkyhog, on Flickr
Si un pic de Park Lake Mall

2016-02-04 11.30.42 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.36.05 by Pinkyhog, on Flickr

2016-02-04 11.40.30 by Pinkyhog, on Flickr
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cat de banal arata... Eu inca sper sa fie ras cu buldozerul si sa redevina parc. NU imi vine sa cred ca noi, societatea civila, nu ne-am mobilizat prin proteste majore; idem si in cazul Tineretului. A stai, ca Nicusor Dan a reusit sa stopeze in justitie blocurile din Tineretului, dar ce stie el, el e doar nebun, noi suntem mai buni din spatele tastaturii...
Cat de banal arata... Eu inca sper sa fie ras cu buldozerul si sa redevina parc. NU imi vine sa cred ca noi, societatea civila, nu ne-am mobilizat prin proteste majore; idem si in cazul Tineretului. A stai, ca Nicusor Dan a reusit sa stopeze in justitie blocurile din Tineretului, dar ce stie el, el e doar nebun, noi suntem mai buni din spatele tastaturii...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Sunt avantaje si dezavantaje. Dintr-un punct de vedere este bine ca se indesesc centrele comerciale majore prin cartiere astfel incat se reduce damblaua de a merge cu masina la cumparaturi. Si totodata fiind mai multe si mai dese... sunt mai neinghesuite, cumparaturi mai lejere, cozi mai mici etc.
Sunt avantaje si dezavantaje. Dintr-un punct de vedere este bine ca se indesesc centrele comerciale majore prin cartiere astfel incat se reduce damblaua de a merge cu masina la cumparaturi. Si totodata fiind mai multe si mai dese... sunt mai neinghesuite, cumparaturi mai lejere, cozi mai mici etc.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
De acord, dar nu in parc. Parcul este parc. Asta ar fi mers foarte frumos in zona care se largeste acum.
De acord, dar nu in parc. Parcul este parc. Asta ar fi mers foarte frumos in zona care se largeste acum.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Atentie ca zona aceea nu a facut niciodata parte din parc
Dupa disparitia bazei Spartac, terenul a fost folosit ocazional de circuri sau era zona de aruncat gunaoiele... pomi nici nu se pune problema, zona a fost pusta si acum 10 ani. Mai degreaba, ne-am indrepta atentia spre zona abandonata a IOR-ului (deasupra metroului), zona care a fost retrocedata si dorita a fi transformata in complex rezidential... (nu cred din cauza metroului, dar in fine). Pentru ea ar trebui societatea civila sa faca putina gura ca a fost lasat mort subiectul de 2 ani incoace... e pacat ca terenul nu face parte din parc, astfel incat Primaria sa-l amenajeze cum se cuvine.
Are si 133 dreptate, cu cat mai dese complexele comerciale, cu atat mai omogenizat fluxul de cumparatori... acum e Mega Mall la moda pentru estul orasului, in curand Park Lake si tot asa... o sa le treaca la toate farmecul la un moment dat... Mie o sa-mi convina sincer ca intai ma duceam cu metroul pana la Sun Plaza, acum cu 101 sau 335 pana la Mega Mall, iar odata cu Park Lake o sa fac o plimbare prin IOR pana la mall... o sa fac miscare si nici nu o sa poluez mediul
Atentie ca zona aceea nu a facut niciodata parte din parc
Are si 133 dreptate, cu cat mai dese complexele comerciale, cu atat mai omogenizat fluxul de cumparatori... acum e Mega Mall la moda pentru estul orasului, in curand Park Lake si tot asa... o sa le treaca la toate farmecul la un moment dat... Mie o sa-mi convina sincer ca intai ma duceam cu metroul pana la Sun Plaza, acum cu 101 sau 335 pana la Mega Mall, iar odata cu Park Lake o sa fac o plimbare prin IOR pana la mall... o sa fac miscare si nici nu o sa poluez mediul
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Initial era... pana sa se faca retorcedarile minune in 2000 si ceva.
Eu in locul proprietarilor, daca as avea fonduri, m-as incumeta sa fac un parc de distractii sa fiu sincer...amplasamentul e bun, clientii nu ar intarzia sa apara si nici nu s-ar distruge zona cu foarte multe betoane...
Initial era... pana sa se faca retorcedarile minune in 2000 si ceva.
Eu in locul proprietarilor, daca as avea fonduri, m-as incumeta sa fac un parc de distractii sa fiu sincer...amplasamentul e bun, clientii nu ar intarzia sa apara si nici nu s-ar distruge zona cu foarte multe betoane...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Astia la sectorul 3 sunt incredibili. Alt nucleu la reabilitare, 4 blocuri in reabilitare concomitent, intersectie Str. Ramnicu Sarat cu Str. Baia Mare.
Astia la sectorul 3 sunt incredibili. Alt nucleu la reabilitare, 4 blocuri in reabilitare concomitent, intersectie Str. Ramnicu Sarat cu Str. Baia Mare.
IMG480.jpg (100.48 KB; downloaded 3744 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Ansamblul IKEA de pe locul fostei fabrici Timpuri Noi incepe sa se vada peste gard, se lucreaza la lumina reflectoarelor...

Ansamblul IKEA de pe locul fostei fabrici Timpuri Noi incepe sa se vada peste gard, se lucreaza la lumina reflectoarelor...

- 133 313
-
Posted:
-
133 313
A inceput diafragmizarea pe Lucretiu Patrascanu.
In capatul dinspre Grigorescu s-au batuta deja prmele cofraje. In capatul dinspre Basarabia... se recicleaza investitia lui Negoita Intai.
A inceput diafragmizarea pe Lucretiu Patrascanu.
IMG675.jpg (137.91 KB; downloaded 3603 times)
IMG676.jpg (132.79 KB; downloaded 3594 times)
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
)
In alta ordine de idei, s-a dezlipit o parte din stickerele de pe o alta ctitorie. Sper ca mai a mai ramas lipiciul sau adezivul, altfel iar o luam de la inceput.
In alta ordine de idei, s-a dezlipit o parte din stickerele de pe o alta ctitorie. Sper ca mai a mai ramas lipiciul sau adezivul, altfel iar o luam de la inceput.
📖 Pagination options