Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098214 views

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Aahamm... ma scuzati... avem niste urmariri penale incepute ... oopsss... :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

TibiV wrote:
misterr,
săptămâna trecută nu ai postat nimic...
Ţi s-a decalat programul bilunar de photo-shooting ?...
Văd că pozele sînt la locul lor, nu știu de ce ție nu-ți mai apar acum:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=3696&start=14#p198814

Ba chiar ai și comentat despre ele la momentul respectiv, deci sigur le-ai văzut:
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=656&start=1414#p198846

Deci nu prea înțeleg întrebarea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mea culpa !...   :oops:
Îmi "dădea cu virgulă", aveam impresia că săptămâna asta este iar cu poze...

Sorry... :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Apropo, în curînd se împlinește un an de cînd fac aceste seturi de poze vinerea la două săptămîni, și poți să verifici cu calendarul că pînă acum nu a fost nici o excepție, abatere sau lipsă (în afară de vinerea de revelion, cînd le-am făcut duminică), și probabil așa va fi pînă la încheierea șantierului. Cred că nu mai e nimeni pe aici care nu s-a prins de această periodicitate. De asta m-am mirat cînd ai zis că vinerea trecută am lipsit.

Și, ca să încheiem cu off-topic-ul: am citit de fiecare dată toate comentariile tale, aprecierile și mulțumirile (pentru pozele mele de la Piața Sudului), dar nu am mai răspuns, ca să nu încarc topicul cu mesaje. Dar mulțumesc pentru aprecieri!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@133 313
Referitor la Vitan-Barzesti, cam asa e coada in fiecare dupa amiaza, si cred ca si dimineata dupa o anumita ora.
Ce am remarcat zilele trecute este faptul ca in zona targului, vis a vis s-au montat bolazi paralelipipedici pentru a impiedica stiti voi ce.

E un punct in plus!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Nu, in cursul saptamanii e mai rau.  :twisted: Azi erau relativ calmi.
In alta ordine de idei... atentie la conceptia asta. Este vorba de ce doua barete invecinate paralele unde s-au despartit sensurile si urmatoarele care trebuiau sa fie in sir cu ele dar pentru ca... metrou... s-a facut strambe. Si a rezultat situatia asta misto.
snapshot2.jpeg (79.45 KB; downloaded 2101 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

La ora 21.45 se excaveaza in forta la pasajul Mega Image, pasajul Castani, sub lumina reflectoarelor

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Hmmm...
Unde or ţine butoaiele de RedBull, că nu le-am prins în poze ?!... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Am inteles ca ieri a fost inspectie pe santier...
Cu topografi, multe veste si casti ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Bănuiesc că au terminat de refăcut și aprobat planurile corecte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Acopera bucata de pasaj de langa gura de metrou, sensul Romprim?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Așa se pare. De dimineață era un cilindru acolo și un excavator. De fapt peste tot sunt excavatoare care lucrează. La prânz era unul care săpa în acea bașă sau groapă de pe Oltenitei lângă Mol. Se turna beton în fata la la Mega și azi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

De pe Oltenitei astazi la ora opt.
Un excavator cu un braț pentru excavație la adâncime la groapa de pe Oltenitei( Mol).
IMG_20160210_074828.jpg (1.88 MB; downloaded 1618 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

S-a spart conducta cu euroconstructi in Piata Sudului.  :lol: Se excaveaza inclusiv la accesul in pasajul pietonal de langa Castani. PSS-ul triazilor a ajuns deja sub carosabil, poteca pietonala si parte din banda 1 in fata la Castani fiind pe podina cu placi metalice. In imagine PSS-ul din fata de la Castani S-au mai rezolvat cateva jonctiuni de cabluri in dreapta intrarii Sun Plaza dar Doamne ce-i acolo...  :popa:
P.S. Bonus, nu mergeau semafoarele, era echipaj la dirijat circulatia.  :twisted:
IMG441.jpg (147.05 KB; downloaded 1487 times)
IMG442.jpg (120.25 KB; downloaded 1479 times)

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”