Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694914 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Da, zac asa din octombrie.
Le-am pozat "de aproape" in noiembrie, dar stateau asa deje de vreo 2-3 sapatamani...

Si cu ocazia asta am dat de niste poze mai bune cu "bucatile" de lemn discutate cu shoppy...

Este clar ca nu aveau nici un rol de cofrare, ci pus si simplu de sprijin pana la sosirea aparatelor de reazem...
Cofrarea s-a facut pe ceva (tego banuiesc) sprijinit pe niste profile, intre grinzi...

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Adrian Rosca wrote:
Proiectul Străpungere Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu ar fi trebuit finalizat până la sfârșitul acestui an. La 15 decembrie 2015 însă, lucrările erau gata doar în proporție de 60%. Reprezentanții Primăriei Capitalei estimează că proiectul va fi terminat la 30 iunie 2016.

http://www.b365.ro/pasajul-nicolae-grig...42840.html

Acum am vazut articolul asta.
De data asta au citat corect si forumul, si fotograful !  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

S-au intors la treaba. Lucrau la armaturile de la al doilea pod la nivel.

Yupeee !
Înseamnă că duminică "am de treabă"... :lol:

Lucrau si azi, la relanti. Armau grinda de la capul podului suspendat, la limita cu terasamentul, spre Titan.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

@Tibiv

"Postez un scurt reportaj, desi este mai mult "for the record", pentru ca sunt doar cateva modificari."

Sunt binevenite reportajele in orice situatie. Am avut nevoie de ceva timp sa inteleg poza dinspe Audi si Lukoil pentru ca nu am mai fost acolo din aceasta perspectiva, veneam pe Nicolae Grigorescu si faceam dreapta ,doar din curiozitate sa vad ce mai e pe acolo. Habar nu aveam de benzinarie si de dealer.

Sincer să fiu exact de asta am mers vreo 200 de metri în aval, pentru că puţini ştiu de fapt cum arată zona la est de pasaj...
Splaiul nu mai este de mult un mal pustiu al Dâmboviței...
De fapt peste câţiva ani va fi necesar încă un pod, la vreo 2 km în aval de ăsta, cam la jumătatea distanței până în Centură (DNCB)...

Îţi dai seama că pentru a ajunge la Audi trebuie să vii din DNCB ? Altfel nu ai cum, că doar nu intri pe contrasens...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului dr4qul4

Se poate si pe linia tramvaiului de la depoul Titan....pe Nicolae Teclu dar e praf strada. Dupa Lukoil si Audi  mai avem si un teren de fotbal acoperit si vreo cateva depozite.
Pe acolo ar tb trebui  sa fie urmatorul pod pentru ca peste garla sunt blocurile de la Confort City.

Păi fix după Confort City ar trebui făcut încă un pod...  
Nu am vrut să intru în detalii nerelevante pentru 95% dintre membrii permanenți ai forumului.
Şi pentru 99,9% dintre cei ocazionali... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Va arunc o momeala: este activitate pe santier!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Initial am vazut asta:

adica niste oameni si un excavator
Apropape ca trecusem de locatie, dar am zis ca nu pot ignora, drept pentru care am ... mers ca racul
Dupa ce am facut poza, m-am uita mai atent si am vazut si cofragul pe care il vedeti in ansamblu, in poza asta:

Deci mai mult de o lungime de grinda va fi suprabetonare!
@TibiV, momentan iti predau stafeta, desi voi tine si eu sub supraveghere situatia.

Si azi lucrau, insa f slab, cativa oameni legau alene niste armatura.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Mulțumim TibiV. :bere:
Sa speram ca lucrările vor continua cel puțin in ritmul actual. :)

Ce bine mi-ar prinde breteaua de iesire dinspre Hateganu spre Splai... Apropo , se poate iesi pe acolo? E carare pana in Splai?

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”