Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1214542 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Pe la ora 10 erau câțiva muncitori sau nu știu ce erau la pila din fața vilei buclucașe. Vreo patru. Unul era chiar băgat între fiare. Vreo doi trei prin șantier, una bucată excavatorist cu utilajul vis a vis la STS.
Pe la ora 10 erau câțiva muncitori sau nu știu ce erau la pila din fața vilei buclucașe. Vreo patru. Unul era chiar băgat între fiare. Vreo doi trei prin șantier, una bucată excavatorist cu utilajul vis a vis la STS.
- TibiV
-
Posted:
-
- architengi
-
Posted:
-
architengi
Podul hobanat Splai - Lacul Morii este deosebit de important pentru Bucuresti, pentru ca Bd. Iuliu Maniu (si iesirea spre A1 si centura) este nefunctional datorita aglomeratiei provocata de densitatea mare a blocurilor si a centrelor comerciale cu piete alimentare (Lujerului, Cora, Sun Plaza Mall, Piata Comerciala Veteranilor, Piata Comerciala Gorjului, Piata Comerciala Pacii, Metro, Carrefour, etc, etc).
In anii urmatori, Valea Oltului din Fagaras va deveni la fel de atractiva ca Valea Prahovei, pentru ski si statiuni de munte, deja exista acum statiunea Transalpina, statiune de ski, langa statiunea Voineasa si Lacul Vidra, dar si statiunea Paltinis. Acum, deoarece autostrada se opreste la Pitesti, si Ramnicu-Valcea si Sibiu nu sunt inca pe autostrada, cei 300 de km de la Bucuresti la statiunea Transalpina din Fagaras se traduc in 4,5 ore de condus, dar din momentul cand autostrada Pitesti-Sibiu va fi deschisa (parca in 2019), durata dedriving sofat va fi de numai 3 ore. Spre exemplu, Bucuresti - Predeal sunt aproape 200 de km si se fac in 3 ore pentru ca nici autostrada Ploiesti - Brasov nu a fost inca inceputa. In afara de statiunea Transalpina, mai sunt statiuni montane renumite in zona Valcea, si anume Govora, Calimanesti, Olanesti si desigur Voineasa, asa ca atractiile sunt all-year-round tot anul.
In momentul in care A1 va fi gata in 2019 de la Pitesti la Rm-Valcea si Sibiu, circulatia din Bucuresti spre A1 se va tripla. Fara strapungerea Ciurel, Bucurestiul va fi ca o sticla sub presiune cu dop la iesire.
Podul hobanat Splai - Lacul Morii este deosebit de important pentru Bucuresti, pentru ca Bd. Iuliu Maniu (si iesirea spre A1 si centura) este nefunctional datorita aglomeratiei provocata de densitatea mare a blocurilor si a centrelor comerciale cu piete alimentare (Lujerului, Cora, Sun Plaza Mall, Piata Comerciala Veteranilor, Piata Comerciala Gorjului, Piata Comerciala Pacii, Metro, Carrefour, etc, etc).
In anii urmatori, Valea Oltului din Fagaras va deveni la fel de atractiva ca Valea Prahovei, pentru ski si statiuni de munte, deja exista acum statiunea Transalpina, statiune de ski, langa statiunea Voineasa si Lacul Vidra, dar si statiunea Paltinis. Acum, deoarece autostrada se opreste la Pitesti, si Ramnicu-Valcea si Sibiu nu sunt inca pe autostrada, cei 300 de km de la Bucuresti la statiunea Transalpina din Fagaras se traduc in 4,5 ore de condus, dar din momentul cand autostrada Pitesti-Sibiu va fi deschisa (parca in 2019), durata de
In momentul in care A1 va fi gata in 2019 de la Pitesti la Rm-Valcea si Sibiu, circulatia din Bucuresti spre A1 se va tripla. Fara strapungerea Ciurel, Bucurestiul va fi ca o sticla sub presiune cu dop la iesire.
Pod-Hobanat-Strapung-Lacul-Morii.JPG (84.9 KB; downloaded 3225 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Te rog eu frumos daca tot vrei sa pui desene in acuarela alege formatul asta mai mic, pentru picturi un format mai mare e suparator pentru ochi.
2) Ce ai scris tu acolo e conceptia ta sau e un articol de undeva ?
3) Daca e un articol "agaţă" si linkul
4) Conceptia ta sau link, articolul este o prostie totala, cel putin din doua puncte de vedere :
- Distanta Bucursti - Brasov e de 167 km / Bucuresti - Predeal 150 km
- A 1 Pitesti - Sibiu deschisa in 2019 ?
Observatii / Indicatii :
Sigur nu e opera ta, daca preiei texte :
1) Pune linkul sa stim si noi cine sunt schizofrenicii presei.
2) Citeste ce copiezi si abtine-te in viitor de a publica toate ineptiile luate de pe net.
Mii de multumiri, poate m-ai inteles de astă dată.
1) Te rog eu frumos daca tot vrei sa pui desene in acuarela alege formatul asta mai mic, pentru picturi un format mai mare e suparator pentru ochi.
2) Ce ai scris tu acolo e conceptia ta sau e un articol de undeva ?
3) Daca e un articol "agaţă" si linkul
4) Conceptia ta sau link, articolul este o prostie totala, cel putin din doua puncte de vedere :
- Distanta Bucursti - Brasov e de 167 km / Bucuresti - Predeal 150 km
- A 1 Pitesti - Sibiu deschisa in 2019 ?
Observatii / Indicatii :
Sigur nu e opera ta, daca preiei texte :
1) Pune linkul sa stim si noi cine sunt schizofrenicii presei.
2) Citeste ce copiezi si abtine-te in viitor de a publica toate ineptiile luate de pe net.
Mii de multumiri, poate m-ai inteles de astă dată.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@architengi
La ce a scris @andrei11, mai adaug si:
- pune mana pe un atlas al Romanei sau dai pe Goagle si o sa constati ca Transalpina nu e in Fagaras si nici macar statiune nu este, in sensul pe care il cunoastem cu totii. Este un domeniu schiabil cu cateva partii si instalatii pentru urcat.
- idem, valea Oltului nu este IN Fagaras ci langa Fagaras.
- Sun Plaza Mall nu este in Militari ci la Piata Sudului. Sau cel putin acolo era duminica dimineata din Bucuresti. S-a mutat intre timp?
NB: Crede-ma, din Valea Oltului pana la Voineasa (Transalpina) te ia toti
pana ajungi. Drumul e plin de gropi pe unele portiuni. N-ai vrea sa mergi de doua ori pe acolo.
@architengi
La ce a scris @andrei11, mai adaug si:
- pune mana pe un atlas al Romanei sau dai pe Goagle si o sa constati ca Transalpina nu e in Fagaras si nici macar statiune nu este, in sensul pe care il cunoastem cu totii. Este un domeniu schiabil cu cateva partii si instalatii pentru urcat.
- idem, valea Oltului nu este IN Fagaras ci langa Fagaras.
- Sun Plaza Mall nu este in Militari ci la Piata Sudului. Sau cel putin acolo era duminica dimineata din Bucuresti. S-a mutat intre timp?
NB: Crede-ma, din Valea Oltului pana la Voineasa (Transalpina) te ia toti
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Plin de gropi? Este... incalificabil deja la nivel de drum. Mai bine nu te apuci de el.
Anul trecut l-am avut pe film pana la Obarsia Lotrului.
Asta-i promisiune de campanie? Unde candidezi?
Astia se chinuie de anul trecut cu niscaiva coloane forate si alte lucrari sa stabilizeze dealul ala de la Moraresti spre Dedulesti, ca a sarit un bizon anul trecut prin parapet cu o duba si a rupt si ultimul lastaris care il mai tinea pe loc. Si tu visezi autostrazi.
Plin de gropi? Este... incalificabil deja la nivel de drum. Mai bine nu te apuci de el.
architengi wrote:
Asta-i promisiune de campanie? Unde candidezi?
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Astazi pe la ora 8 cofrau ce mai ramasese la una din pilele din mijloc, erau cativa muncitori. Se pare ca s-a gasit o fereastra de vreme frumoasa si au dat repede bice, felicitari.
Astazi pe la ora 8 cofrau ce mai ramasese la una din pilele din mijloc, erau cativa muncitori. Se pare ca s-a gasit o fereastra de vreme frumoasa si au dat repede bice, felicitari.
- Nightwolf
-
Posted:
-
-
- Wadan
-
Posted:
-
Wadan
In curand ar trebui sa goleasca acea sectiune de Dambovita ca sa poata sa faca masuratori.
In curand ar trebui sa goleasca acea sectiune de Dambovita ca sa poata sa faca masuratori.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- Wadan
-
Posted:
-
Wadan
Pana la definitivarea constructiei podului vor exista cateva reazeme temporare in zona respectiva. De aceea, cand Nightwolf a zis de baraj, m-am gandit ca au au inceput procesul pentru a putea realiza masuratorile.
Pana la definitivarea constructiei podului vor exista cateva reazeme temporare in zona respectiva. De aceea, cand Nightwolf a zis de baraj, m-am gandit ca au au inceput procesul pentru a putea realiza masuratorile.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
In fiecare iarna Dambovita lac e inchisa pentru curatenie, ramane deschisa evident numai Dambovita conducta.
Mai e mult pana ce sa construiasca podul.
In fiecare iarna Dambovita lac e inchisa pentru curatenie, ramane deschisa evident numai Dambovita conducta.
Mai e mult pana ce sa construiasca podul.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu e apa pana la Unirii !!! Nu stiu dupa, n-am ajuns spre Glina in ultima saptamana am avut curse numai Universitate - Unirii.
Nu e apa pana la Unirii !!! Nu stiu dupa, n-am ajuns spre Glina in ultima saptamana am avut curse numai Universitate - Unirii.
📖 Pagination options