Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1100367 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
Destul de mult fier, armătură și cherestea. O da domnu să muncească mai serios.
Destul de mult fier, armătură și cherestea. O da domnu să muncească mai serios.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV
" (văd că lucrează la un fel de terasament şi peste pasajul auto până în liniile de tramvai)"
Acolo se pregateste pentru continuarea planseului superior al pasajului. Se vede peretele mulat, care este comun intre PP si pasaj, ca este ... neterminat in partea superioara.
Se vede si banda galbena, de cauciuc, care "leaga" cele doua plansee superioare.
Iar armatura poate sa fie si pentru radierul pasajului auto, partea dinspre Nitu Vasile. Este cazul sa toarne radier si aici.
@TibiV
" (văd că lucrează la un fel de terasament şi peste pasajul auto până în liniile de tramvai)"
Acolo se pregateste pentru continuarea planseului superior al pasajului. Se vede peretele mulat, care este comun intre PP si pasaj, ca este ... neterminat in partea superioara.
Se vede si banda galbena, de cauciuc, care "leaga" cele doua plansee superioare.
Iar armatura poate sa fie si pentru radierul pasajului auto, partea dinspre Nitu Vasile. Este cazul sa toarne radier si aici.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dimarul era prezent atât în dreptul școlii 190 cu utilaje cât și în dreptul pieței cu săpători manuali. Din 12 oameni, trei erau în șanțuri și săpau și restul fumau și stăteau de vorba. Azi în jurul orei 16,15.
Dimarul era prezent atât în dreptul școlii 190 cu utilaje cât și în dreptul pieței cu săpători manuali. Din 12 oameni, trei erau în șanțuri și săpau și restul fumau și stăteau de vorba. Azi în jurul orei 16,15.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se mișca ceva zilnic. Să speram ca iese ceva până la urma.
Se mișca ceva zilnic. Să speram ca iese ceva până la urma.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da' ce, suntem pomanagii ?!...
Facem pe banii noştrii că avem fără număr, fără număr !...
Da' ce, suntem pomanagii ?!...
Facem pe banii noştrii că avem fără număr, fără număr !...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
survola, cele mai plăcute ochiului 3 poze de luna asta !....

Cred că în martie mută circulaţia pe sensul Pieptanari->Romprim...
survola, cele mai plăcute ochiului 3 poze de luna asta !....

Cred că în martie mută circulaţia pe sensul Pieptanari->Romprim...
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Precum zice o vorba populara ... https://www.youtube.com/watch?v=Gx4vedD9_GI
In ultimele 2 zile a fost o activitate peste normalul acestui santier. Sper sa devina noul normal.
Ba chiar se lucra si seara la 19:00.
Precum zice o vorba populara ... https://www.youtube.com/watch?v=Gx4vedD9_GI
In ultimele 2 zile a fost o activitate peste normalul acestui santier. Sper sa devina noul normal.
Ba chiar se lucra si seara la 19:00.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pana acum i-au impiedicat fondurile europene...
Cu putin noroc mai incolo o sa-i impiedice... bulaul.
Pana acum i-au impiedicat fondurile europene...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Nu inteleg ce i-a determinat sa lucreze in ritmul asta alert. Eu locuiesc in zona si pot spune ca nu-mi aduc aminte sa se fi lucrat in ritmul asta pana acum. Sigur este ceva la mijloc. Probabil acum se pot face ore suplimentare, cine stie, de lucreaza si dupa lasarea intunericului. Parca ar vrea sa termine maine. Sa nu-i deochiem totusi. Doamne ajuta!
Nu inteleg ce i-a determinat sa lucreze in ritmul asta alert. Eu locuiesc in zona si pot spune ca nu-mi aduc aminte sa se fi lucrat in ritmul asta pana acum. Sigur este ceva la mijloc. Probabil acum se pot face ore suplimentare, cine stie, de lucreaza si dupa lasarea intunericului. Parca ar vrea sa termine maine. Sa nu-i deochiem totusi. Doamne ajuta!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Probabil... acum ca nu mai pot deconta la UE pot sa bage "lucrari suplimentare" fara numar pe bugetul local.
Let them try!
In ideea ca vor si avea un buget...
Aparent ei n-au auzit care este trendul.
Probabil... acum ca nu mai pot deconta la UE pot sa bage "lucrari suplimentare" fara numar pe bugetul local.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Problema este termenul din vara.
Daca nu e gata, si PMB trebuie sa dea bani inapoi la UE, atunci se va lasa cu penalizari catre constructor, conform contract.
In mod sigur sunt prevazute penalitati, si sunt curios in ce cuantum sunt!
Si foarte importat daca sunt la valoarea contractului sau la valoarea ramasa de executat.
Problema este termenul din vara.
Daca nu e gata, si PMB trebuie sa dea bani inapoi la UE, atunci se va lasa cu penalizari catre constructor, conform contract.
In mod sigur sunt prevazute penalitati, si sunt curios in ce cuantum sunt!
Si foarte importat daca sunt la valoarea contractului sau la valoarea ramasa de executat.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cu termen sau fara termen problema principala sunt fisurile/lacunele proiectului, UE nu finanteaza proiecte si lucrari gresite, acordate te miri fitescui si oriscum, in baza cutumelor balcanice (caci poti sa-ti imaginezi cum s-a organizat licitatia asta de a sfarsit prin uitatul cablurilor si conductelor). Si presupun ca pe asta s-au si bazat. Caci totul duhneste a intentionat. Dar de data asta si-au furat caciula singuri.
Si stati cu ochii pe mustatile de la barete, acum ca se pregateste armarea unei noi portiuni de planseu in inima intersectiei, ca sa vedeti daca se face varianta initiala sau una modificata, din cauza infiltratiilor de la metrou.
Azi am examinat si eu zona, dar observatiile nu le expun. De data asta nu dau tema la copiat. Poate cu alta ocazie. 
In orice caz, la ultima sectiune de planseu nu am vazut tevi pentru turnat casetati. Iar mulatii sunt... subtiri. O sa fie paranghelie cu infiltratiile in timp.
Cu termen sau fara termen problema principala sunt fisurile/lacunele proiectului, UE nu finanteaza proiecte si lucrari gresite, acordate te miri fitescui si oriscum, in baza cutumelor balcanice (caci poti sa-ti imaginezi cum s-a organizat licitatia asta de a sfarsit prin uitatul cablurilor si conductelor). Si presupun ca pe asta s-au si bazat. Caci totul duhneste a intentionat. Dar de data asta si-au furat caciula singuri.
Si stati cu ochii pe mustatile de la barete, acum ca se pregateste armarea unei noi portiuni de planseu in inima intersectiei, ca sa vedeti daca se face varianta initiala sau una modificata, din cauza infiltratiilor de la metrou.
In orice caz, la ultima sectiune de planseu nu am vazut tevi pentru turnat casetati. Iar mulatii sunt... subtiri. O sa fie paranghelie cu infiltratiile in timp.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
misterr,
săptămâna trecută nu ai postat nimic...
Ţi s-a decalat programul bilunar de photo-shooting ?...
misterr,
săptămâna trecută nu ai postat nimic...
Ţi s-a decalat programul bilunar de photo-shooting ?...
📖 Pagination options