Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1120792 views
📖 Pagination options
-
- freyutz
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
freyutz
UT18 - Aries este momentan in Ungaria. In 2-3 zile soseste la depou.
Foto: Facebook - World of Railways
UT18 - Aries este momentan in Ungaria. In 2-3 zile soseste la depou.
Foto: Facebook - World of Railways
12640331_10153409398722379_7320326451698578500_o.jpg (268.49 KB; downloaded 2764 times)
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Seria asta de trenuri vine toată deja asamblată la ei?
Și prin depou înțelegem Berceni?
Seria asta de trenuri vine toată deja asamblată la ei?
Și prin depou înțelegem Berceni?
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
UT17 si UT18 sigur vin asa de la ei. Pentru restul nu stiu sigur. Cert este ca acum ~3 saptamani am vazut un vagon pe trailer care intra in curte la Grivita. Nu stiu din ce UT face parte, dar poate ne ajuta puidemorosan.
Si da, prin depou intelegem Berceni. Este singurul care mai are linie de legatura activa cu CF. Pe cea de la Industriilor nu cred ca se mai incumeta cineva sa bage vreun tren judecand dupa stadiul in care arata infrastructura acolo.
UT17 si UT18 sigur vin asa de la ei. Pentru restul nu stiu sigur. Cert este ca acum ~3 saptamani am vazut un vagon pe trailer care intra in curte la Grivita. Nu stiu din ce UT face parte, dar poate ne ajuta puidemorosan.
Si da, prin depou intelegem Berceni. Este singurul care mai are linie de legatura activa cu CF. Pe cea de la Industriilor nu cred ca se mai incumeta cineva sa bage vreun tren judecand dupa stadiul in care arata infrastructura acolo.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Deci freyutz e posibil să-l fi văzut pe UT20 și din mesajul de mai sus eu înțeleg că toate vin pe bucăți și doar Arieș e gata făcut.
De intratul în circulație habar nu am dar fiind alt lot (mă rog, același lot după notație dar fabricat în altă serie) nu se fac ceva probe mai extinse întâi? Măcar cu prima bucată..
Apropo, eu nu prea știu ce e cu notația asta UTXX. E dată de Metrorex sau de CAF? Eu eram obișnuit să identific trenuri după numărul acela de parc de genul 1318 & 2318: Arieș. Observ că (cel puțin în cazul ăsta) UTXX = UT*număr parc*, același ca în *semitren 1**lot 3**număr parc*. Corect?
puidemorosan wrote:
UT20 deja a venit pe gondole.
Urmează restul mai puțin UT18.
Deci freyutz e posibil să-l fi văzut pe UT20 și din mesajul de mai sus eu înțeleg că toate vin pe bucăți și doar Arieș e gata făcut.
De intratul în circulație habar nu am dar fiind alt lot (mă rog, același lot după notație dar fabricat în altă serie) nu se fac ceva probe mai extinse întâi? Măcar cu prima bucată..
Apropo, eu nu prea știu ce e cu notația asta UTXX. E dată de Metrorex sau de CAF? Eu eram obișnuit să identific trenuri după numărul acela de parc de genul 1318 & 2318: Arieș. Observ că (cel puțin în cazul ăsta) UTXX = UT*număr parc*, același ca în *semitren 1**lot 3**număr parc*. Corect?
- GPS
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Da, exact acolo era. În toată splendoarea sa
Da, exact acolo era. În toată splendoarea sa
ut20 Tismana.png (706.02 KB; downloaded 2597 times)
-
- freyutz
-
Posted:
-
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
UT18 este acum in raza Depoului Berceni de cateva minute
Update: UT19 ar trebui sa soseasca luni la depou.
UT18 este acum in raza Depoului Berceni de cateva minute
Update: UT19 ar trebui sa soseasca luni la depou.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Trenul 18 a ajuns in Depoul Berceni.
Avem imagini de la Mihai Nicolae, de pe Facebook:
Trenul 18 a ajuns in Depoul Berceni.
Avem imagini de la Mihai Nicolae, de pe Facebook:
1318a.jpg (85.76 KB; downloaded 2426 times)
1318b.jpg (74.23 KB; downloaded 2424 times)
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Super pozele. Mă întreb când își va face apariția în circulație (sau probe în timpul programului
) pe M2.
Pe M1... Nu ar trebui să facă probe mai mult în mediul lui de exploatare? Sau sunt atât de asemănătoare magistralele încât nu contează?
Super pozele. Mă întreb când își va face apariția în circulație (sau probe în timpul programului
freyutz wrote:
UT17 a facut probe de parcurs toata noaptea trecuta pe M1.
Pe M1... Nu ar trebui să facă probe mai mult în mediul lui de exploatare? Sau sunt atât de asemănătoare magistralele încât nu contează?
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Trenurile fac probe pe toate magistralele, pt teste de gabarit. M1, M2 si M3 sunt identice din pct de vedere al infrastructurii.
Sunt curios daca noile trenuri or sa evite problemele tehnice care le-au avut prima generatie de CAF-uri.
Trenurile fac probe pe toate magistralele, pt teste de gabarit. M1, M2 si M3 sunt identice din pct de vedere al infrastructurii.
Sunt curios daca noile trenuri or sa evite problemele tehnice care le-au avut prima generatie de CAF-uri.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Aa,am înțeles.
Cel puțin din numerotarea scrisă pe trenuri e același lot, deci posibil fabricație identica? Bune, rele, posibil să fie exact la fel ca BM3-urile anterioare.
Aa,am înțeles.
Cel puțin din numerotarea scrisă pe trenuri e același lot, deci posibil fabricație identica? Bune, rele, posibil să fie exact la fel ca BM3-urile anterioare.
📖 Pagination options