Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 616255 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Şi ce scrie pe ele ?...
Sau doar țevile, fără placuţe ?
ANTENA wrote:
S-au montat țevile pentru plăcuțe.
Şi ce scrie pe ele ?...
Sau doar țevile, fără placuţe ?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Fără plăcute, cred, când o sa apara plăcuțele va fi cea mai buna veste de când a început modernizarea.
Fără plăcute, cred, când o sa apara plăcuțele va fi cea mai buna veste de când a început modernizarea.
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
Update de pe Iancului: au aparut niste garduri metalice pe care scrie "PMB - Administratia Strazilor" atat pe marginea liniilor de tramvai cat si pe banda 1. De asemenea, toate masinile parcate pe banda 1 au cate o instiintare in geam prin care sunt informati ca oprirea este interzisa.
Update de pe Iancului: au aparut niste garduri metalice pe care scrie "PMB - Administratia Strazilor" atat pe marginea liniilor de tramvai cat si pe banda 1. De asemenea, toate masinile parcate pe banda 1 au cate o instiintare in geam prin care sunt informati ca oprirea este interzisa.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Am citit ca n-ar fi vagoane pentru traseul asta pe la Victoria. Poate se iau de la Dudesti ca azi pe 14:30 era un trenulet asa frumos pe Mihai Bravu... 4049 cu 4034 in coada lui.
Daca tot le place sa se impinga unii pe altii si sa circule cu vagonul gol mai bine iau alt traseu.
Am citit ca n-ar fi vagoane pentru traseul asta pe la Victoria. Poate se iau de la Dudesti ca azi pe 14:30 era un trenulet asa frumos pe Mihai Bravu... 4049 cu 4034 in coada lui.
- Alex27
-
Posted:
-
Alex27
Astazi Depoul Colentina se ocupa de PROBE si a scos pe traseul Piata Iancului - Republica utilitarul Ep/V3A S01.
Astazi Depoul Colentina se ocupa de PROBE si a scos pe traseul Piata Iancului - Republica utilitarul Ep/V3A S01.
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
Nu pot decat sa apreciez ca s-a inceput interzicerea stationarii masinilor pe banda I. Insa unde se vor duce toate acele masini? Banda I + linia de tramvai. Chiar sunt curios unde vor gasi acei oameni loc.
Nu pot decat sa apreciez ca s-a inceput interzicerea stationarii masinilor pe banda I. Insa unde se vor duce toate acele masini? Banda I + linia de tramvai. Chiar sunt curios unde vor gasi acei oameni loc.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Unde au fost si inainte sa inceapa lucrarea...
Victor, si eu am sugerat acelasi lucru tot aici, ieri sau alaltaieri.
Pe la 18:50 a venit victorios de pe Iancului VS01 care a luat-o spre Obor.
Unde au fost si inainte sa inceapa lucrarea...
Victor, si eu am sugerat acelasi lucru tot aici, ieri sau alaltaieri.
Pe la 18:50 a venit victorios de pe Iancului VS01 care a luat-o spre Obor.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Cica au facut probe si nu incap unul pe langa altul in statii... Unde este DNA-ul!!!! Mai ales ca de la bun inceput s-a spus ca va fi culoar unic RATB.
Asa ca linia de tramvai va fi folosita cu mare succes doar de un 46 la cel putin 20 de minute...
Victor92 wrote:
nu inteleg de ce nu muta circulatia autobuzelor liniilor 335 si 655 pe linia de tramvai ...i-ar mai scuti pe politisti de un efort...
Cica au facut probe si nu incap unul pe langa altul in statii... Unde este DNA-ul!!!! Mai ales ca de la bun inceput s-a spus ca va fi culoar unic RATB.
Asa ca linia de tramvai va fi folosita cu mare succes doar de un 46 la cel putin 20 de minute...
- chrisu
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Ete nu incap.
Alea sunt peroane concepute pentru 2 tramvaie unul in spatele altuia... si din ce-mi spune matematica mea elementara, tramvaiul este mai lung decat autobuzul, deci intra si mai ramane si loc. Atata tam-tam pentru nimic pana la urma... macar de puneau un 55 scurtat sau sa devieze alte trasee, dar nu ca noi ciuntim si tarabele pe care de bine de rau le mai aveam
Ete nu incap.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Lungimea ca lungimea, desi si aici e o problema, in curba la tramvaie toate rotile merg pe acelasi urme, la autobuze nu, dar la latime cum stam ?
Lungimea ca lungimea, desi si aici e o problema, in curba la tramvaie toate rotile merg pe acelasi urme, la autobuze nu, dar la latime cum stam ?
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
Eu chiar ma intrebam initial cand am observat culoarul relativ ingust cum vor trece autobuzele unul pe langa altul, au nevoie de ceva precizie sa nu-si agate oglinzile intre ele...
Eu chiar ma intrebam initial cand am observat culoarul relativ ingust cum vor trece autobuzele unul pe langa altul, au nevoie de ceva precizie sa nu-si agate oglinzile intre ele...
- iliutu
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu ii mai plangeti atata pe soferi. Amintiti-va ca tot din cauza lor (in principal), nu avem articulate pe motiv ca sunt greu de manevrat. Hai nu zau, tu sofer profesionist nu te poti descurca cu o coada mai lunga cu 6 m? Sau sa mergi la bordura cu roata de la autobuz? Asta cu nu incape este doar o scuza, ca s-au obisnuit sa le fie totul usor... daca vor, pot sa aiba loc foarte bine pe oriunde...
Nu ii mai plangeti atata pe soferi. Amintiti-va ca tot din cauza lor (in principal), nu avem articulate pe motiv ca sunt greu de manevrat. Hai nu zau, tu sofer profesionist nu te poti descurca cu o coada mai lunga cu 6 m? Sau sa mergi la bordura cu roata de la autobuz? Asta cu nu incape este doar o scuza, ca s-au obisnuit sa le fie totul usor... daca vor, pot sa aiba loc foarte bine pe oriunde...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination