Topic: Știri și articole din presă
2093 posts, 741629 views
📖 Pagination options
-
- Cristy
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
Cristy
In ambele statii au aparut niste benzi portocalii, cred ca e autocolant, in dreptul usilor trenului:

IMG_20160130_100214 by Craisti, on Flickr

IMG_20160130_100542 by Craisti, on Flickr
In ambele statii au aparut niste benzi portocalii, cred ca e autocolant, in dreptul usilor trenului:

IMG_20160130_100214 by Craisti, on Flickr

IMG_20160130_100542 by Craisti, on Flickr
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si astia se vaita de nici 10 cm... ia sa mai mearga si eu cu CFR-ul sa vada ce misto e sa faca ditamai pasul de la sol pana la prima treapta a vagonului... ce misto era sa fie si la metrou la fel
Si astia se vaita de nici 10 cm... ia sa mai mearga si eu cu CFR-ul sa vada ce misto e sa faca ditamai pasul de la sol pana la prima treapta a vagonului... ce misto era sa fie si la metrou la fel
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
S-a spart conducta cu politici?
Hai sa nu ne innecam in diversiuni ca cucuie poseda... multi. Poate n-ati inteles mesajul... nu mai este o alegere intre "facem si furam" si "nu facem dar tot furam". Este o alegere intre daca mai vreti o tara sau daca vreti sa va dizolvati... in globalizare, fiecare pe unde o apuca.
Si partea misto este ca aici nu-i o piesa de teatru bipolara ca la alegeri.
Unde ne facem ca ne scuipam, ne facem ca ne impacam si pe urma iar ne facem ca ne scuipam. Si de la capat. 
Si apropo de tehnocrasi... inteleg ca conducerea Metrorex este un tabu? Trebuie iesit in strada ca sa fie demisa de la minister pentru infectia aia de au numit-o licitatie de trenuri? Cu pretul cel mai mic care a reusit sa fie de fapt al treilea cel mai mic... si in final... trimisa in judecata?
S-a spart conducta cu politici?
Si apropo de tehnocrasi... inteleg ca conducerea Metrorex este un tabu? Trebuie iesit in strada ca sa fie demisa de la minister pentru infectia aia de au numit-o licitatie de trenuri? Cu pretul cel mai mic care a reusit sa fie de fapt al treilea cel mai mic... si in final... trimisa in judecata?
- mcosmin
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pana la justitie vad ca nici pe forum nu prea se pricepe mare lucru... Am ramas la capitolul propaganda pe echipe. Mama ce mai avansam...
Am gasit o solutie la Eroilor sau o sa mai descoperim cine stie ce banalitate despre metrou prin c*rpapirurile de maine? Comandata de te intrebi cine. Am stat ieri la inaltime de m-am plictisit, poate poate vad si io ceva interesant. Nexam.
Pana la justitie vad ca nici pe forum nu prea se pricepe mare lucru... Am ramas la capitolul propaganda pe echipe. Mama ce mai avansam...
Am gasit o solutie la Eroilor sau o sa mai descoperim cine stie ce banalitate despre metrou prin c*rpapirurile de maine? Comandata de te intrebi cine. Am stat ieri la inaltime de m-am plictisit, poate poate vad si io ceva interesant. Nexam.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Nu ai prins ideea dar in fine.
Faza este ca sub pretextul justitiei independente se ascund foarte multi decidenti care ar trebui sa ia o decizie radicala, cum ar fi oncedierea celor care au viciiat licitatia pentru inceput.
Dar in fine. Interesele se ascund prin justitia independenta.
Nu ai prins ideea dar in fine.
Faza este ca sub pretextul justitiei independente se ascund foarte multi decidenti care ar trebui sa ia o decizie radicala, cum ar fi oncedierea celor care au viciiat licitatia pentru inceput.
Dar in fine. Interesele se ascund prin justitia independenta.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Aha... am gasit buturuga sa ne rasturnam cu carul. Poi atunci nu-i nimic, continuam.
Nu, treaba este foarte simpla, Metrorex trebuie privatizat. Daca cetatenii, companiile private doresc metrou... cumpara actiuni. Daca nu doresc... se da la fier vechi si gata. Asa vedem daca exista cerere reala din interes pentru sistemul de transport in sine sau cererea este doar conjuncturala. Poate asa o sa inceapa sa functioneze in avantajul utilizatorului, independent de factori externi. La o adica companiile private ar face bine sa-si infiinteze propriile flote de transportat angajatii la comun. De ce sa stea economia sa astepte dupa un mamut mort in propria scarba cand se poate flexibiliza. De ce sa stam sa ne tragem de sireturi cu ciurucarimea... fiecare cu al lui si basta.
P.S. Asa e in tara scarbei unde sindicatele nu exista si vine un neica nimeni decizional si se c**a in interesul angajatilor. Dar cui sa explici... de ce se goleste tara... celor prinsi in aruncarea pisicii moarte dintr-un cimitir in altul... alora care mai dau 100 lei la salariu si 40 la alocatie ca asta inteleg ei din realitate... mult noroc la trait din politruchie in 2017.
P.S. Offtopic: fapt divers, 40% din tirurile care au circulat azi pe A1 sunt inmatriculate in Turcia.
Aha... am gasit buturuga sa ne rasturnam cu carul. Poi atunci nu-i nimic, continuam.
P.S. Asa e in tara scarbei unde sindicatele nu exista si vine un neica nimeni decizional si se c**a in interesul angajatilor. Dar cui sa explici... de ce se goleste tara... celor prinsi in aruncarea pisicii moarte dintr-un cimitir in altul... alora care mai dau 100 lei la salariu si 40 la alocatie ca asta inteleg ei din realitate... mult noroc la trait din politruchie in 2017.
P.S. Offtopic: fapt divers, 40% din tirurile care au circulat azi pe A1 sunt inmatriculate in Turcia.
- mcosmin
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cred ca stii calea spre club. Doar apare din doua in doua posturi.
Ati cam imputit atmosfera boieri dumneavoastra. Daca asa aveti de gand sa o tineti pana la alegeri... v-am pupat, ca oricum am reinceput cursele lungi si mi se imputineaza timpul disponibil... de taclale.
Cred ca stii calea spre club. Doar apare din doua in doua posturi.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Puneti si filme de la Bucuresti, ca sa se vada 'diferentele' de gap!
Aia la Londra nu au anpcisti?...sau anpecistii lor sunt un strop mai inteligenti ca ai nostri???
Robert24 wrote:
The mother of all gaps!(dati direct la 02:55)
Puneti si filme de la Bucuresti, ca sa se vada 'diferentele' de gap!
Aia la Londra nu au anpcisti?...sau anpecistii lor sunt un strop mai inteligenti ca ai nostri???
- sab
-
Posted:
-
sab
Ha ha ha... Individa stia ca s-a taiat din peron. Insa nu prea stie cat. 10cm ? Nici vorba.. Stia si pentru ce...trenurile din Spania. Poate stie ceva din presa, la cata isterie a fost pe subiectul acesta..
Cizma 40 inseamna ...peste 25 cm...Hmmm.. Cred ca "feisbucea", daca nu fost in stare sa vada spatiul, desi calatoreste constant pe "magistrala3"...
Ha ha ha... Individa stia ca s-a taiat din peron. Insa nu prea stie cat. 10cm ? Nici vorba.. Stia si pentru ce...trenurile din Spania. Poate stie ceva din presa, la cata isterie a fost pe subiectul acesta..
Cizma 40 inseamna ...peste 25 cm...Hmmm.. Cred ca "feisbucea", daca nu fost in stare sa vada spatiul, desi calatoreste constant pe "magistrala3"...
- cobradinberceni
-
Posted:
-
cobradinberceni
S-a taiat din peron si pe M3? Credeam ca doar pe M2.
S-a taiat din peron si pe M3? Credeam ca doar pe M2.
📖 Pagination options