Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 614110 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
133 313
Azi de serviciu la probe este 4044. Bineinteles ca politia face ture pe Iancului caci nu trece un minut sa nu vina un/o prost/proasta sa se puna ca balega in drum. Cat de tampit sa fii sa vezi liniile goale sa te pui tu singurul pe ele? Ba mai vine si tramvaiul spre tine dar tot nu te prinzi. Joantele alea unele fac fix ca
. Si canalul sinei este departe de a se numi "curatat".
Azi de serviciu la probe este 4044. Bineinteles ca politia face ture pe Iancului caci nu trece un minut sa nu vina un/o prost/proasta sa se puna ca balega in drum. Cat de tampit sa fii sa vezi liniile goale sa te pui tu singurul pe ele? Ba mai vine si tramvaiul spre tine dar tot nu te prinzi. Joantele alea unele fac fix ca
Asta-i un echipaj, pe Iancului mai este unul de la locala Bucuresti.
IMG294.jpg (103.47 KB; downloaded 2542 times)
IMG295.jpg (88.76 KB; downloaded 2541 times)
Un discriminat de Ilfov a oprit si el sa-si ia o cafea...
IMG297.jpg (124.97 KB; downloaded 2544 times)
IMG299.jpg (105.21 KB; downloaded 2542 times)
IMG301.jpg (122.97 KB; downloaded 2539 times)
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Pana la aceasta ora, nema placute, nema comunicat.
Pare putin probabil sa se dea mai drumul maine.
Eu cred ca probarea liniei va continua inca o saptamana. Daca tot a stat atata vreme inchisa linia, ce mai conteaza inca o saptamana? Trebuie sa se obisnuiasca lumea sa nu mai parcheze pe centru si asta nu se poate face in 2 zile. Astfel riscam daca se da drumul sa se faca blocaje zilnic.
Pana la aceasta ora, nema placute, nema comunicat.
Pare putin probabil sa se dea mai drumul maine.
Eu cred ca probarea liniei va continua inca o saptamana. Daca tot a stat atata vreme inchisa linia, ce mai conteaza inca o saptamana? Trebuie sa se obisnuiasca lumea sa nu mai parcheze pe centru si asta nu se poate face in 2 zile. Astfel riscam daca se da drumul sa se faca blocaje zilnic.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Si care e problema? Unul - două dosare penale şi se învaţă minte
Si care e problema? Unul - două dosare penale şi se învaţă minte
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si cu rezolvare rapida, amenda 1150 EURO, blindata ( adica sa nu poata fi contestata ) si daca nu o plateste in 2 luni sa inceapa sa aiba probleme.
Evident amenda pe proprietarul masinii, daca n-a fost el la volan sa-l dea in judecata dupa ce plateste amenda pe cel in cauza. Oricum daca n-a fost el la volan a fost cineva cunoscut. "Furturile de fatada" ( << aoleu, tocmai mi-a fost furata masina >> ) se dovedesc destul de repede si amenda 3000 EURO.
Rezolvat.
Si cu rezolvare rapida, amenda 1150 EURO, blindata ( adica sa nu poata fi contestata ) si daca nu o plateste in 2 luni sa inceapa sa aiba probleme.
Evident amenda pe proprietarul masinii, daca n-a fost el la volan sa-l dea in judecata dupa ce plateste amenda pe cel in cauza. Oricum daca n-a fost el la volan a fost cineva cunoscut. "Furturile de fatada" ( << aoleu, tocmai mi-a fost furata masina >> ) se dovedesc destul de repede si amenda 3000 EURO.
Rezolvat.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Nu e chiar așa, ai si tu mila de oamenii care nu au un loc de parcare.
Nu se va da mâine drumul, cred, mâine probabil va veni 001 sau V02 sa polizeze șina.
P.S.: Din toate utilitarele funcționale:2513,2518,2523,2525,2535,2612,2614,2663,2670,6050,6090,6133,S01,S02,S03,S04 nu au găsit unul cu care sa facă probe in locul V3A-93-2S- urilor?
Nu e chiar așa, ai si tu mila de oamenii care nu au un loc de parcare.
Nu se va da mâine drumul, cred, mâine probabil va veni 001 sau V02 sa polizeze șina.
P.S.: Din toate utilitarele funcționale:2513,2518,2523,2525,2535,2612,2614,2663,2670,6050,6090,6133,S01,S02,S03,S04 nu au găsit unul cu care sa facă probe in locul V3A-93-2S- urilor?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stai ca n-am inteles, siamezul e esential ca se poate plimba dus intors pe aceeasi linie fara dificultate. Evident ca intr-un sens o sa fie "pe stanga" dar nu se incurca cu alte tramvaie, ca e singur "la plimbare".
Bine ca mi-am amintit, nu trebuie verificata si linia de la Iancului la Foisor ?
Stai ca n-am inteles, siamezul e esential ca se poate plimba dus intors pe aceeasi linie fara dificultate. Evident ca intr-un sens o sa fie "pe stanga" dar nu se incurca cu alte tramvaie, ca e singur "la plimbare".
Bine ca mi-am amintit, nu trebuie verificata si linia de la Iancului la Foisor ?
- Doban4
-
Posted:
-
Doban4
Daca revine linia 55 trebuie sa circule si pe linia aceia,nu este asa?
Daca revine linia 55 trebuie sa circule si pe linia aceia,nu este asa?
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Se pare ca nu revine si 55. Vor fi 14, 36 si 46. Atat...
Aflam informatiile finale in zilele urmatoare.
Marea problema este ca nu prea sunt tramvaie pentru 36 si 46 lungite...
Atata fasaiala pe Iancului pentru un 46 care va fi in cel mai bun caz la vreo 20 de minute...
Se pare ca nu revine si 55. Vor fi 14, 36 si 46. Atat...
Aflam informatiile finale in zilele urmatoare.
Marea problema este ca nu prea sunt tramvaie pentru 36 si 46 lungite...
Atata fasaiala pe Iancului pentru un 46 care va fi in cel mai bun caz la vreo 20 de minute...
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Azi n-a călcat picior (roată) de tramvai pe Pache....
Azi n-a călcat picior (roată) de tramvai pe Pache....
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Ma refeream la faptul ca acel tramvai ar însemna un tur in plus pe o linie de la Victoria, nu ca nu este bun pentru probe!
Ma refeream la faptul ca acel tramvai ar însemna un tur in plus pe o linie de la Victoria, nu ca nu este bun pentru probe!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
In alta ordine de idei... restul santierului este parasit for good. De la Chisinau spre Granitul nimic. Aparent radionii s-au dus
In alta ordine de idei... restul santierului este parasit for good. De la Chisinau spre Granitul nimic. Aparent radionii s-au dus
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Veste buna!
S-au montat țevile pentru plăcuțe. Lucrarea avansează încet dar sigur.
Veste buna!
S-au montat țevile pentru plăcuțe. Lucrarea avansează încet dar sigur.
- GPS
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination