Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614913 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

La 12 venea de la Mega spre Cimitirul Armenesc si la 12 si ceva era in statie la Iancului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ma intreb daca o sa se si intoarca... ca sa il vada lumea ca defileaza

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Victor92

La ora aceasta, 4039 e in probe pe Iancului.

Update 22:15: Tramvaiul nu s-a mai intors spre Bd. Chisinau. Intuiesc ca s-a retras la Depoul Victoria...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

S-au montat plăcute, revine 55 :?:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Din cate se vehiculeaza , si in presa scria chiar azi , ar reveni 14 la Faur , 36 si 46 la Republica. Nimic de 55. Acum sa fiu sincer, daca nu revine si 55 , decat sa astept mai bine de jumatate de ora 46 pe Iancului mai bine mai dau cateva coate in 335.  :evil:

Nu s-au montat placutele. Nici pe Iancului, Pantelimon, respectiv Chisinau. Politia patruleaza in continuare pe arterele mentionate mai sus.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Dacă nu le-au montat probabil o vor face mâine pentru a fi gata pana luni.
Un exemplu concret pentru asta sta in faptul ca RATB-ul modifica plăcuțele cu 1/2 zile înainte de modificarea care trebuie făcută. ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului macheta218

O plimbare de seara in probe. Maine poate realizez  un film pe lumina. ;)

Super! :bere:
Pacat ca nu o sa pot veni la inaugurare luni... mi-ar fi placut sa mai fac un ultim reportaj pe aceast tronson :)

Si o poza de la sol  ;) (scuzati calitatea capturii)
DSC_0947.JPG (212.53 KB; downloaded 3126 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Ce naiba-s zgomotele alea? Parca e plina de joante linia...
Astia nu au curatat-o intai?....

Si eu am vrut sa intreb asta... e linie noua totusi, nu Otelul Rosu sa faca mereu zdronc-zdronc :roll:

Multumim Victor de poze... poate imi fac si eu de drum zilele astea prin zona sa fac niste poze, de ce nu filmulete.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului macheta218

Se pare ca nu au polizat in canalul sinei la suduri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alchimistul

Ce trist, am ajuns sa ne bucuram pentru inaugurarea a cateva statii de tramvai pe linie modernizata. De altfel, imi aduce aminte de inceputurile mandatului lui Oprescu, cand a inaugurat cu taiere de panglica liniile noi de pe Viitorului si 1 Decembrie 1918. Tot cateva statii, nicidecum un traseu complet. Anii 2000 sunt la "ani lumina" ca performante.
Sa nu mai zic ca vom avea tramvaie cu roti uzate si "patratite" pe linie Otelu Rosu care vor merge pe linie noua.

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”