Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614582 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

ByOnu wrote:
Eu inteleg ca au curatat zapada, dar canalul sinei?

Ieri erau radionii cu minitarnacoape pe Iancului se ocupau exact de asta in urma Bobcaturilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Si pe Chisinau era linia separata cu balize de la Delfinului pana la Diham, erau vreo trei persoane cu veste si doua masini ale politiei locale care patrulau. Am vazut o singura masina oprita pe sine. Deci se poate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Siamezul si oamenii legii in actiune ...
Azi dimineata
IMG_20160128_102436.jpg (133.8 KB; downloaded 3074 times)
IMG_20160128_102516.jpg (129.1 KB; downloaded 3077 times)
IMG_20160128_102521.jpg (148.25 KB; downloaded 3075 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Tocmai a trecut un 46 (siamez) pe Iancului dinspre Mega Mall.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

E clar, pe Iancului- Delfinului- Chisinau se poate circula si zilele  aste se va relua circulatia tramviaelor. Pe bucata de la Cimitirul Armenesc- spre Mega Mall mai sunt masinii parcate pe linie ?

Da, erau destule asta seara...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Eu in locul lor as fi schimbat si portiunea de la Mega Mall pana la Cimitir daca tot s-a intrerupt circulatia... daca nu linia, macar carosabilul care e ca dupa bombardament... :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 3mil

Pai din câte am înțeles, carosabilul se reasfalteaza la pachet cu refacerea liniilor. De asta se tot pun plombe peste plombe. Și dacă e așa, la cum se vede orizontul, muuult timp vom face slalom dintr-o groapă în alta pe acolo...

Din cate intelesesem eu, portiunea Mega Mall - Cimitir NU este/era inclusa in planul acesta de modernizare al Iancului + Pantelimon...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Normal ar trebui reabilitat de la Mega Mall pana la lacul Tei ca iti rupi si oasele in tramvai si masina pe traseul asta.
Dar asa e nu cred ca intra si bucata asta la reabilitare de data asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Aseara se patrula pe linia de pe Iancului pentru impiedicarea parcarilor. De asemenea, linia de pe Pantelimon a inceput sa fie balizata si sa nu se mai permita parcarea masinilor. Din pacate, toti s-au revarsat spre alte locuri de parcare, locuri ce nu le/le-au apartinut si in fiecare seara sunt zeci de scandaluri pe tema asta ...

Reabilitarea va continua din aceasta primavara am inteles, deja radionii au inceput sa apara pe teren, zilele trecute am vazut niste masuratori in zona Baicului ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Si pe Bd Chisinau se patrula (masina de la Jandarmerie) si se balizeaza.
Si e exact ce spuneam eu: ca de tîmp sa fi sa-ti lasi locul de parcare ca sa parchezi pe linia de tramvai?

In mod sigur aia nu au rasarit cu masini peste noapte!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Sunt curios daca se va stationa pe banda 1 pe Iancului.Sper ca nu, dar sa vedem.

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”