MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1096951 views

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF puidemorosan

Bun. O sa încercăm să identificam trenul. Multzam.
Apropo.
Dacă vedeți/auziti/simțiți lucruri dubioase legate de trenurile CAF, va rog sa le semnalați. Doar așa vom putea corecta toate posibilele probleme în perioada de garanție.

Re: Trenurile CAF andrei11

:?:
Asa, ca si chestie, eu ma asteptam sa aflati lucrurile astea de la oameni calificati care sa cerceteze ramele cu deamanuntul,  nu de la calatorii obisnuiti care sunt / nu sunt  de meserie se pricep mai mult sau mai putin la lucrurile astea.
Stiu  ca am mai avut un schimb de replici noi doi la un moment dat, eu prin natura meseriei am reparat mii de utilaje agricole printre care si (multe ) tractoare. Treaba se aplica si la masini. 99,999999999 % din tractoristi /  soferi pot merge cu rulmentii uzati pe spate fara sa-si dea seama.
Ce am vrut sa-ti spun, cei care se pricep ar trebui sa dedecteze neajunsurile si nu milionul de calatori obisnuiti care folosesc metroul.
Acum nu mi-o lua in nume de rau, m-am aflat si eu in treaba cu o remarca.
Nota :
Când il folosesc eu folosesc metroul ca si om obisnuit, nu am urechea formata la zgomotele din tunel. Ghinion.  :)

Ziua buna.
Eu nu sunt supărăcios din fire iar discuțiile (chiar și în contradictoriu) bine fundamentate tehnic îmi fac placere.
In principiu, ce spui este adevarat, doar ca verificarile pe care le facem (la reviziile programate sau in urma unei sesizari) nu implica batutul in pereti sau verificarea tuturor gaurilor, placutelor, etc.
La chestiile functionale sau la elementele mari se fac verificari la cel putin 30 de zile.
De aceea este foarte important ajutorul calatorilor pentru detalii.
La un bun serviciu de transport urban participa toata lumea (fabricant+operator de mentenanta+exploatator prin asigurarea respectarii tuturor conditiilor tehnice, calator prin respectarea integritatii sistemului in ansamblul sau dar si prin semnalarea ¨cu buna credinta¨ a posibilelor probleme).
De exemplu:
Intr-o rama am observat, ducand-o pe fiica-mea la scoala dimineata, ca anumite anunturi intr-o semirama se auzeau doar pe linia din stanga de difuzoare.
La probele standard efectuate in depou (cand se pune sistemul PIS pe automat) totul se auzea perfect.
Acum intreb si eu, cum mi-as fi dat seama daca nu as fi mers cu trenul fix in semirama cu problema?
S-a schimbat o piesa si gata. Problema resuelto.

Este un exemplu ca sa vezi ca nu putem descoperi totul in depou.
Este clar ca temele de SC sunt deja prinse toate in fisele de mentenanta insa micile detalii nu.
Toate cele bune.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Presupun ca respectiva placa oricum este ceva consumabil, deci cred ca a fost inlocuita recent sau umblat recent la ea si nu a fost prinsa bine la loc.

Orice este posibil.
Mai intai trebuie identificata si vazuta cauza, eventual remediata.

Re: Trenurile CAF TibiV

@puidemorosan,

până la urmă, cu oameni ca voi, ţara asta o ia în direcţia bună.... :)
Sperăm să vireze mai repede decât Titanicul !... :lol:
(Pentru voi mai ales,că noi "bătrânii" nu mai apucăm ieşirea pe linia dreaptă...)

P.S.
Ce aproape suntem în limbaj...
"Problema resuelto"...
" Problemă rezolvată"...
"Problem solved"...
:lol:

Re: Trenurile CAF subway guru

puidemorosan wrote:
Orice este posibil.
Mai intai trebuie identificata si vazuta cauza, eventual remediata.

Viata bate filmul...totdeauna!!!
Important e sa fii 'proactiv'... :bere:

Re: Trenurile CAF TibiV

Copii ăştia sunt foarte "proactive"...
Sunt şi inteligenţi, şi pasionați, doritori "să facă", şi care chiar ştiu să facă...
Ei sunt "mâine"...
Problema: cum îi clonăm, să avem mai mulţi ca ei ?....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Alou, cu "tinerii frumosi si.. proactive" la club. Iar la faza cu schimbat o piesa si inca o piesa si inca o piesa... sa avem pardon, ce-i scarba asta interminabila? Astea sunt in garantie si fac asa? Dupa garantie cum or sa faca, se dezmebreaza prin tunele de le scoatem la lopata? Ia luati frate gunoiul inapoi si returnati banii. Si sa nu vad tantrum si crize, ca nici macar nu-s facute la Astra, sa ne "doara in cotul nationalist" de bietii muncitori romani.
P.S. Sa fi dat  :twisted: sa fi schimbat la Atego inca o piesa si inca o piesa si inca o piesa... ca ma infigeam cu el prin vitrina reprazentantei in doua minute.

Dacă ai cojones, spune cine te plătește A sau BT?
Nu de alta dar sa știm și noi.
Uite eu am sânge și recunosc ca muncesc pentru CAF.
Ai curaj?
Nu cred.
Ești dintre putinii de pe forum a căror opinii nu mă interesează.
Doar ca vreau sa-ți judec postările în cunoștință de cauză.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Auzi, da voi doi chiar sunteti nesimtiti, tu si cu alalalt care "sunteti platiti pe fata". Voi nu intelegeti ce este ala un ONG? Voi tratiti cu impresia ca suntem toti vuvuzela voastra? Vi se pare normal ca un produs nou sa fie o serie de schimbari de piese interminabila? Sau ma rog, nu un produs, o serie de 16 bucati de produs. Asa vedeti voi ca se intampla in general in Europa? Ca in groapa de gunoi balcanica ne-am obisnuit dar toate au o limita. Io zic sa va dati doua palme sa va treziti la realitate pana nu trebuie sa scoateti bani din buzunar. Sau pana nu va treziti intr-o situatie din aia nasoala ca la Colectiv, daca mergi la nesfarsit in negare cand lucrurile incep sa fie evident inadecvate si cu neajunsuri acolo ajungi. Numai de diversiuni si trancaneli va arde toata ziua.
Tin sa-ti amintesc ca reprezinti o firma cu un reprezentant trimis in judecata pentru distrugerea unei licitatii impreuna cu Metrorexul, licitatie pentru 51 de TEM. Sunt sigur ca puteti sa calculati cati bani pierduti pentru Romania si Bucuresti reprezinta asta. Si nu doar ca investitie initiala ci ca profit pe toata durata de neutilizare a trenurilor astea. In circumstantele astea poti sa fii si lexiconul feroviar ambulant pentru mine, calatorul, cuvintele tale nu fac o para chioara. Poate pentru voi este o gluma, dar sunteti in kkt... pana la nas. Asa ca mai usor cu teoria conspiratiei si acoperitilor si cu orice fel de diversiune. Repet, dati-va doua palme, ca nu aici nu este o balacareala intre politruci.
P.S. O sa aud vaicareli din alea penibile gen "io sunt mic nu stiu nimic, nu e vina mea". Foarte bine, atunci vedeti-va lungul nasului. Expertiza tehnica exista si pe pesoana fizica, nu trebuie sa fie arvunita de cineva musai. La fel si interesul national, care v-ati obisnuit sa fie acaparat, deturnat si transformat in interes personal. Io am o problema cu intervalul aleator pana la 8-9 minute la ora de varf, de care va faceti inclusiv vinovati voi, cei de la JAF, mana in mana cu Metrorex.
P.S.2. Ati primit sprijin neconditionat aici mai mult ca oriunde si va garantez io ca fara unii din noi erati pe somaj de ceva vreme. Astia legati de M5. Si din ce v-am sprijinit din ce in ce ati luat mai mult for granted si din ce in ce mai sus s-a catarat scroafa in copac si desi aveti ciunga in par... continuati sa guitati. Exista toleranta, nu-i incercati limitele. Da, repet si imi mentin afirmatia pe persoana fizica, calator, trenurile astea sunt niste nasoale raportat la BM2. Si nu va dati cu fundul de caldaram ca nu aveti de ce si pentru cine. Vine vara, concentrati-va pe solutii pentru imbunatatirea ventilatiei care face... mult zgomot pentru nimic. Exact ca si voi.

Re: Trenurile CAF Costin

Nu va atacati.

Re: Trenurile CAF Robert24

puidemorosan wrote:
Dacă ai cojones, spune cine te plătește A sau BT?
Nu de alta dar sa știm și noi.

Este a 5-a oara cand bagi "placa" asta.
Sa inteleg ca voi la JAF aveti un singur scop in viata: sa-i platiti pe altii sa injure pe Alstom si pe Bombardier, nu?
Iar cand altii va injura (pe buna dreptate) te superi ca nu ti-a iesit pasenta si pui placa pe dos!
Vezi ca si unele partide fac la fel! Si si-o iau rau!

Rusinica!

Re: Trenurile CAF mcosmin

Nu cred ca avem acoperiti pe forum.

Dar hai sa lamurim niste lucruri

1) Nu este vina lui puidemorosan ca trenurile CAF sunt asa cum sunt.

2) puidemorosan incearca sa remedieze situatia, asa ca daca il atacam nu cred ca rezolvam nimic.

3) In momentul de fata, CAF nu este o companie care poate sa spuna cu glas tare ca a jucat cinstit.

Go to page:  1  ... 135 136 137 138 139 140 141  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464088 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”