Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614056 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Hahaha !...
Chiar este momentul să scoatem maşinile parcate pe linia de tramvai pe care ar fi trebuit să se circule de două luni...
Când nici locurile legale de parcare nu pot fi folosite din cauza mormanelor de zăpadă... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

O mica mascarada. In restul totul este inghetat. Cred ca nu li s-a mai intors nici un muncitor din concediul de sarbatori. Poate cu ocazia asta se termina circul.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Nu o mai fi buget.Poate dau faliment Radionii cum au facut aia de au lasat blocurile reabilitate pe jumate si nu mai termina lucrarile

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Radionii sunt in insolventa din septembrie 2014.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pe bune ?!?!... :shock:
Au ajuns la a treia tentativă...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eu nu inteleg o treaba. De ce nu este PLB si este PLS2. Lucrarea asta este platita de PS2? Sau in PLB nu are nimeni c***e sa intre peste Berna si opera sa de arta urbana?
Si asta este doar o suspiciune, ca la PS2 cineva se face ca face ceva de amorul reclamei. In alta ordine de idei iluminatul pe Iancului in apropiere de Piata esteterminat de nou nout. Se observa usor lampile de pe care nu sa topit zapada ca fiind nefunctionale.  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Lampile alea nou-noute cred ca au picat saptamana trecuta, cand a fost viscolul. Au clipit vreo jumatate de ora pana cand au facut scurt, pe la vreo 2 noaptea (a picat tot curentul, inclusiv la blocul meu, care este in partea cealalta, mai inspre Mega Mall.).
Am ramas uimit cat de prost au fost izolate/montate/etc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Si eu ma miram cand am citit ca nu-mi aduc aminte sa fi fost arse pana acum cateva saptamani. Pregatim aparatele pentru poze, manusile, ca na telefon inteligent stie sa ia comenzi si cu manusile.  :)

Deci de-aia am gasit io ceasu de la cuptorul cu microunde resetat dimineata :D
Am pierdut si memoriile de la radio din bucatarie din cauza lor, sa le fie rusine :P.
Eu stau pe Ritmului deci au facut ceva damage becurile alea flambante.

• 133 313
  • Posted:
  •  

"Mi-am cumparat bilet", astept sa inceapa spectcolul.  :twisted: Pe 27 seara ma astept sa vad tablite in statii, daca nu cumva s-au privatizat liniile de tramvai intre timp.

Ceva miscare pe acolo sau doar gura de ei?
Poate o sa ies diseara la o plimbare sa vad exact daca mai sunt masini parcate, da e cam frig, ma mai gandesc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Mai sunt. La Iancului vad ca au cam disparut masinile. De asemenea  lampile vad ca functioneaza bine mersi...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pacaleala de 1 februarie de la politia sictirului 2. Pardon, sectorului 2.
Azi nu era neam de militian pe Iancului sau Pantelimon. Erau pana in 10 radioni si doua Bobcaturi care mai mutau zapada si gheata de ici colo (unde era posibil). La Megamall inundatie de masini pe linii.
IMG260.jpg (127.17 KB; downloaded 3504 times)
IMG261.jpg (129.54 KB; downloaded 3506 times)
IMG262.jpg (97.14 KB; downloaded 3507 times)
IMG263.jpg (112.25 KB; downloaded 3504 times)
Nenea asta e cel mai tare cu vesta de Astaldi.
IMG264.jpg (117.45 KB; downloaded 3508 times)
Campion la parcat pe Iancului: ILFOV. Deci pe bune ca ma roade curiozitatea la extrem ce fac astia de Ilfov pe Iancului...
IMG265.jpg (129.3 KB; downloaded 3504 times)

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”