Topic: Accidente / incidente
5702 posts, 1880032 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
andrei11
Mai simplu, propun ( de asta data serios ) sa nu mai citati orice mizerie care o gasiti pe internet. Cititi articolul, daca vi se pare interesant / daca aduce nouatati da, daca spune bazaconii sau reia un articol mai vechi ignorati-l. Elementar, nu ?
Mai simplu, propun ( de asta data serios ) sa nu mai citati orice mizerie care o gasiti pe internet. Cititi articolul, daca vi se pare interesant / daca aduce nouatati da, daca spune bazaconii sau reia un articol mai vechi ignorati-l. Elementar, nu ?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sau putem proceda altfel: citim articolul, daca vedem ca nu e ok, nu-l citam, ci il sintetizam, postand informatia prelucrata. Eventual sa precizam sursa de unde am citit stirea...
Sau putem proceda altfel: citim articolul, daca vedem ca nu e ok, nu-l citam, ci il sintetizam, postand informatia prelucrata. Eventual sa precizam sursa de unde am citit stirea...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Sper ca ati sesizat ca nu am citat nimic de acolo. In orice caz nu se cuvenea sa copiez pozele fara sa specific de unde, caci practic pe mine ma interesau vagoanele in cauza.
Sper ca ati sesizat ca nu am citat nimic de acolo. In orice caz nu se cuvenea sa copiez pozele fara sa specific de unde, caci practic pe mine ma interesau vagoanele in cauza.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu e vorba de tine, e vorba asa, in general, sunt multe articole reluate la intervale regulate si care provoaca disconfort intelectual :
MISTERELE metroului bucureştean: De ce nu a vrut Ceauşescu să construiască staţii în Drumul Taberei
blablabla, blablabla.
Nu e vorba de tine, e vorba asa, in general, sunt multe articole reluate la intervale regulate si care provoaca disconfort intelectual :
MISTERELE metroului bucureştean: De ce nu a vrut Ceauşescu să construiască staţii în Drumul Taberei
blablabla, blablabla.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pe mine ma mira mai mult cum sunt asa pe faza indivizii astia... Cine le vinde pontul si mai ales de unde?
Parca ar avea linie scurta la 112. O fi ok chestia asta?
Mai vedeam azi o faza la tv, un jandarm ii filma pe aia de se imbarcau in elicopter la Balea Lac. Un ciubuc ceva acolo...
Pe mine ma mira mai mult cum sunt asa pe faza indivizii astia... Cine le vinde pontul si mai ales de unde?
Mai vedeam azi o faza la tv, un jandarm ii filma pe aia de se imbarcau in elicopter la Balea Lac. Un ciubuc ceva acolo...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Liniile 126,300 si 368 sunt blocate in acest moment din cauza unui sofer care a parcat neregulamentar pe Strada George Enescu...
Update: Circulatia a revenit la normal in jurul orei 13:25.
Liniile 126,300 si 368 sunt blocate in acest moment din cauza unui sofer care a parcat neregulamentar pe Strada George Enescu...
Update: Circulatia a revenit la normal in jurul orei 13:25.
- florin
-
Posted:
-
florin
Sursa
In primele 20 de zile ale anului 2016, vehiculele parcate neregulamentar au provocat intarzieri de 1.113 minute pe liniile RATB
In primele 20 de zile ale anului 2016, vehiculele parcate neregulamentar au provocat intarzieri pe liniile RATB in suma totala de 1.113 minute. Cel mai mare timp insumat al vehiculelor blocate a fost inregistrat in ziua de 20 ianuarie, cand Dispeceratul a raportat intarzieri totale de 417 minute din cauza unor vehicule parcate neregulamentar. Cele mai afectate au fost tramvaiele liniilor 24, 36, 44 si 46, troleibuzele de pe liniile 65, 66, 70 si 85 si autobuzele liniilor 126 si 178 si 22, potrivit informatiilor furnizate de Regie.
"Conform datelor detinute de Serviciul Dispecerizarea Circulatiei al RATB, in primele 20 de zile ale lunii ianuarie 2016, a fost inregistrat un numar extrem de mare de blocaje care au dus la intarzieri enorme ale vehiculelor din traseu.Pe 19 ianuarie, de autobuzele liniilor 126, 300 si 368, care au fost blocate, in total 150 de minute, pe Strada Episcopiei nr.3-7, pe sensul spre Calea Victoriei. Artera a fost blocata, in aceesi zi, la aceeasi adresa, intre orele 11.50-12.20 (30 minute), intre orele 16.30-16.55 (25 de minute), dar si intre orele 18.10-19.45 (95 de minute), acest ultim interval reprezentand varful timpului de blocaj pentru autobuze", se arata in comunicatul Regiei.
Sursa
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Cum
contorizeaza astia intarzierile?
Asta pe langa cele 1000 curse pierdute zilnic...din cauze ce tin doar ei?
Cum
Asta pe langa cele 1000 curse pierdute zilnic...din cauze ce tin doar ei?
-
- Robert24
-
Posted:
-
- alexandru
-
Posted:
-
alexandru
Astăzi, ora 8:28 pe linia lui 32/23 la Liberty Center
Astăzi, ora 8:28 pe linia lui 32/23 la Liberty Center
WP_20160122_08_28_00_Pro[1].jpg (1.75 MB; downloaded 3073 times)
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Vagonul care a cauzat blocajul este 114; a ramas blocat in statia sos. Progresului sens Sebastian.
In zona era si un camion de la RATB interventii (Tatra sau Kraz, nu stiu exact, era modelul acela lung si masiv). Dar nu stiu cum ar putea intra asa ceva pe linie tip cale ferata sa tracteze un tramvai
Vagonul care a cauzat blocajul este 114; a ramas blocat in statia sos. Progresului sens Sebastian.
In zona era si un camion de la RATB interventii (Tatra sau Kraz, nu stiu exact, era modelul acela lung si masiv). Dar nu stiu cum ar putea intra asa ceva pe linie tip cale ferata sa tracteze un tramvai
- georgica2704
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ar fi destul de greu sa fie 114 pentru ca azi circula in 41. Poza este de la 14:30 pe Brasov, deci chiar inainte sa intre turele de 15 de la Alexandria (198, 4020, 4033, 4011 etc.)
alch3mist wrote:
Ar fi destul de greu sa fie 114 pentru ca azi circula in 41. Poza este de la 14:30 pe Brasov, deci chiar inainte sa intre turele de 15 de la Alexandria (198, 4020, 4033, 4011 etc.)
IMG201.jpg (119.63 KB; downloaded 3000 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination