Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096612 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
realistul
De dimineață munceau de zor două excavatoare în centrul intersectiei.
De dimineață munceau de zor două excavatoare în centrul intersectiei.
- werteny
-
Posted:
-
werteny
La PP4 se turna ceva beton pe partea dinspre blocuri iar pe partea cu cimitirul lucrau la cablaraie
La PP4 se turna ceva beton pe partea dinspre blocuri iar pe partea cu cimitirul lucrau la cablaraie
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
A mai avansat sapatura la rampa Nitu Vasile.
A mai avansat sapatura la rampa Nitu Vasile.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Un excavator spărgea cu picamerul ceva lângă fostul restaurant La Castani. Foretisul Casagrande era cu ,,catargul" ridicat . Or avea vreun gând?
Un excavator spărgea cu picamerul ceva lângă fostul restaurant La Castani. Foretisul Casagrande era cu ,,catargul" ridicat . Or avea vreun gând?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Avand in vedere ca vine vremea rea, nu cred ca o sa faca mare lucru. Cel mult sa fie pe post de semn pentru viscol sa stie unde sa opreasca
Avand in vedere ca vine vremea rea, nu cred ca o sa faca mare lucru. Cel mult sa fie pe post de semn pentru viscol sa stie unde sa opreasca
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Parca am fi in Antartica in vizita la colegul DocOctavius , si cat poate sa dureze vremea rea in Bucuresti ? Suntem influentati in continuare de stilul televiziunilor de tip "Can Can" ca se aproprie apocalipsa in Ianuarie.
Parca am fi in Antartica in vizita la colegul DocOctavius , si cat poate sa dureze vremea rea in Bucuresti ? Suntem influentati in continuare de stilul televiziunilor de tip "Can Can" ca se aproprie apocalipsa in Ianuarie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
misterr
Mă gândeam să dau mâine o tură pe acolo, dar ai rezolvat tu problema...
misterr
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
E foarte clar, au inceput sa sape sub placa.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
TibiV wrote:Doar îmi știi programul (vinerea, o dată la două săptămîni). Problema e că la ora la care ajung eu în zonă deja se întunericește și nu mai apuc să prind și partea dinspre PP4.
misterr![]()
danutzu_2910 wrote:Sub placă deocamdată nu e prea mult de săpat, porțiunea de placă turnată e destul de scurtă. Mai mult pămînt a fost de scos de la rampă.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu conteaza prea mult excavarea sub planseu, nu aia e problema. Ce avanseaza in sfarsit (desi lent) este spargerea fundatiei liniilor de tramvai.
Nu conteaza prea mult excavarea sub planseu, nu aia e problema. Ce avanseaza in sfarsit (desi lent) este spargerea fundatiei liniilor de tramvai.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Da ce au avut sub ele? Un bunker? Cat naiba sparg acolo?
Da ce au avut sub ele? Un bunker? Cat naiba sparg acolo?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
E si tu acuma, 50 de ani de improvizatie comunista si 20 de ani de haos capitalist produc o droaie de tampenii ingropate.
E si tu acuma, 50 de ani de improvizatie comunista si 20 de ani de haos capitalist produc o droaie de tampenii ingropate.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Nu numai acolo, și pe colțul de la Castani era mult beton de spart.
Nu numai acolo, și pe colțul de la Castani era mult beton de spart.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Și acolo se spărgea vineri. Acum ninge și specific românesc sunt curios dacă nu se opresc iar din lucru.
Și acolo se spărgea vineri. Acum ninge și specific românesc sunt curios dacă nu se opresc iar din lucru.
📖 Pagination options