MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723259 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 346 347 348 349 350 351 352  ... 613

📖 Pagination options
  • GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului GAC

Stie cineva cum se prezinta lucrarile din statiile cu structura terminata (gen VI, Brancusi, Romancierilor, TV, Favorit si Orizont)? Imi aduc aminte ca se vorbea despre sine, traverse si peroane la un moment dat.
Ar fi bine sa se apuce de aceste lucrari, daca vor inaugurare peste un an.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Peste un an ce inseamna ? 31 Decembrie 2017 ?
Sinele nu se pot monta  decat cand e gata tunelul de legatura de la Eroilor.
In mod normal le mai trebuie de acum aproximativ 24 luni ca sa fie totul "la verde".

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ce-ar fi interesant de aflat... ce se intampla cu boltarii de la Parc. O iau prin tunel spre PSS RD sau se scot chiar la Parc? Spre PLS AM banuiesc ca nu o iau daca a intrat UTI deja la Favorit si DT34. Si de interes ar mai fi si golul ala din planseul superior de la VA care inca este neinchis.

Boltarii de la Parc --> pickamer.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ete na... la concasor nu merg ca au armatura dar se baga la o presa hidraulica de muuulte tone sa-i zdrentuiasca putin si poate dupa aia cu piconul, daca se vrea musai recuperarea armaturilor. Alfel... intregi raman la mila gaiei, depozitati cine stie prin ce dos de tara. Eu ma refeream strict la punctul de evacuare, ca intregi.

Eu continui sa sustin ca nu ies intregi din subsol.
Vezi Parc ( Bazilescu  :mrgreen: ), vezi Gorjului, vezi macazele noi de la Nicolae Grigorescu.  Deci sunt destule exemple echivalente.
A, da , si vezi cum s-a demolat blocul Lizeanu dupa cutremur, ca era numai beton armat acolo ( inclusiv pereti, nu numai stalpi si grinzi ). Cum s-a demolat, nu cum s-a prabusit.
1-14-2016 8-57-14 PM.png (69.07 KB; downloaded 2686 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Erau alte vremuri. Nu trebuiau sa ramana dovezi ale... incropelilor.  :twisted: Boltarii sunt boltari, niste prefabricate usor demontabile, un bloc monolit e un bloc. N-au treaba... de nici  culoare, desi ambele contin beton si fier.

Nu le mai demontezi, le distrugi. Nu s-a recuperat nici un boltar de la exemplele pe care ti le-am dat.
Inelele acelea nu sunt puse de forma acolo, chiar sunt puse. A, poate nu sunt calculate sa reziste 200 de ani si cu tren circuland pe acolo, dar n-ai cum sa te faci ca pui niste inele in pamant sub forma de tunel doar asa, in joaca.
E cum ai incerca sa-ti dai jos o lucrare dentara permanenta. N-ai cum, o distrugi.

Da, am citit si eu articolul dar l-am clasificat ca maculatura.
Daca a spus constructorul ca la sfarsitul lui martie se reia circulatia asa ramane. Acolo e treaba deprofesionisti si nu de politicieni ( mascarici ) care-si fac campanie.

• 133 313
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
Nu le mai demontezi, le distrugi.

E mult lucru manual. Inutil. Si inseamna zgomot si vibratii, FARA sa ai radier. Dar da,, daca ma gandesc, probabil ca vor fi ciuruiti pe loc, ca sunt greu de manipulat fara radier.
Dar in alta ordine de idei... de la stanga la dreapta pentru cine vrea sa-si bata capul... invatam sa ne scarpinam cu mana dreapta la urechea stanga cu DT35.  :twisted:
DT35.jpeg (49.15 KB; downloaded 2688 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

133 313 wrote:
Ete na...la concasor nu merg ca au armatura dar se baga la o presa hidraulica de muuulte tone sa-i zdrentuiasca putin si poate dupa aia cu piconul, daca se vrea musai recuperarea armaturilor. Alfel... intregi raman la mila gaiei, depozitati cine stie prin ce dos de tara. Eu ma refeream strict la punctul de evacuare, ca intregi.

Aici te contrazic. Chiar daca ai beton armat, poti baga la concasor (indiferent ca e cu ciocane sau cu falci). Concasorul are pe banda de iesire, un separator magnetic care arunca in lateral armatura.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Am uitat complet de filtrul magnetic. Se mai intampla. In orice caz... nu cred ca se va deranja cineva cu asa ceva. Nu de alta dar costa in plus. Nu s-au concasat ele traversele de tren de pe Valea Prahovei...  :popa:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Pt ca termenul de 15 ianuarie a trecut de 5 zile...mai a si nins...mai e si ger...municipalitatea a fost darnica si a anuntat alt termen...
Deci acum e 15 februarie..... Usor usor ajungem la ce a spus constructorul

Go to page:  1  ... 346 347 348 349 350 351 352  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”