Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 624326 views
📖 Pagination options
- clt
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
clt
Tocmai din aceasta cauza se tamponeaza acolo, din cauza celor care ies din parcarea subterana de la Rasarit de Soare, direct in sensul giratoriu, fara sa acorde prioritate celor in drept. De fapt ei nici macar nu au dreptul sa iasa in acel sens giratoriu, cei care au construit ansamblul l-au "racordat" ilegal la acel sens giratoriu, care este doar pe 3 cai (Auchan, L. Rebreanu, Bratarii). Cel putin asa mi-a explicat tipul de la Brigada Rutiera.
Tocmai din aceasta cauza se tamponeaza acolo, din cauza celor care ies din parcarea subterana de la Rasarit de Soare, direct in sensul giratoriu, fara sa acorde prioritate celor in drept. De fapt ei nici macar nu au dreptul sa iasa in acel sens giratoriu, cei care au construit ansamblul l-au "racordat" ilegal la acel sens giratoriu, care este doar pe 3 cai (Auchan, L. Rebreanu, Bratarii). Cel putin asa mi-a explicat tipul de la Brigada Rutiera.
- TibiV
-
Posted:
-
- clt
-
Posted:
-
clt
Da, si eu am inceput sa rad cand am auzit, dar tamponarile ar fi reale
Da, si eu am inceput sa rad cand am auzit, dar tamponarile ar fi reale
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Un pic offtopic, dar pentru cine nu stie cum arata zona de la Barajul Dunarii acum mai bine de 30 de ani, ne ajuta TRV-ul
https://www.facebook.com/liviu.georgescu.9/videos/10203654628710174
Un pic offtopic, dar pentru cine nu stie cum arata zona de la Barajul Dunarii acum mai bine de 30 de ani, ne ajuta TRV-ul
https://www.facebook.com/liviu.georgescu.9/videos/10203654628710174
- TibiV
-
Posted:
-
- clt
-
Posted:
-
clt
Multumim pentru poze, PinkyHog! Sper sa se apuce mai in forta de treaba, macar cat mai este vremea ok..
Multumim pentru poze, PinkyHog! Sper sa se apuce mai in forta de treaba, macar cat mai este vremea ok..
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Hmm, vreme ok mai este pana sambata. Apoi pana marti e vreme rea cu ploi, frig, ninsoare.
Hmm, vreme ok mai este pana sambata. Apoi pana marti e vreme rea cu ploi, frig, ninsoare.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Tot e bine, ca duminica nu se lucrează, luni ne trezim după beţie şi marţi încercăm să de dăm seama ce putem face de miercuri încolo.
Că p'ormă vine vinerea, zi scurtă...
Vremea ţine cu noi !...
Tot e bine, ca duminica nu se lucrează, luni ne trezim după beţie şi marţi încercăm să de dăm seama ce putem face de miercuri încolo.
Că p'ormă vine vinerea, zi scurtă...
Vremea ţine cu noi !...
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
De obicei asa fac cand toarna masticul dintre linie si asfalt. Dar acolo pare sa fie deja pus mastic
Saint666 wrote:
Iar in intersectia Titan spargeau asfaltul cativa cm langa linii.
De obicei asa fac cand toarna masticul dintre linie si asfalt. Dar acolo pare sa fie deja pus mastic
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Am raspuns la topicul de poze, evident cu o poza de mai devreme.
Am raspuns la topicul de poze, evident cu o poza de mai devreme.
- Saint666
-
Posted:
-
Re: Ianuarie 2016
Saint666
S-ar putea sa ai dreptate, eu am vazut santurile perfect drepte si am zis ca sunt facute cu scopul de a scoate perfect asfaltul.
S-ar putea sa ai dreptate, eu am vazut santurile perfect drepte si am zis ca sunt facute cu scopul de a scoate perfect asfaltul.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Mai devreme era o echipa la Titan cu o cisterna cu bitum (parca) acolo unde au taiat masticul.
Mai devreme era o echipa la Titan cu o cisterna cu bitum (parca) acolo unde au taiat masticul.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination