Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913304 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 231

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 133 313

Pai mai exista si alternativa... sa nu mai platesti taxele si impozitele locale (boicot) si sa-ti dai singur zapada. Dar aia n-a fost zapada, urmata imediat de ploaie. A fost asa... cat sa nu zicem ca n-am vazut si noi zapada.

Re: Sectorul 4 andrei11

Hai sa cadem in derizoriu.
Inzapezit inseamna pur si simplu...inzapezid, adica nu te mai poti misca de atata zapada, ce, ne-am pierdut notiunea cuvintelor ?

Prima definitie :
ÎNZĂPEZÍ, înzăpezesc, vb. IV. Tranz. și refl. A (se) acoperi cu zăpadă; a deveni sau a face să devină impracticabil din cauza zăpezii; a (se) troieni, a (se) întroieni. ♦ (Despre vehicule; p. ext. despre călători) A rămâne imobilizat, blocat, a (se) înfunda în zăpadă. – În + zăpadă.

20 cm de zapada inseamna totusi 20 cm de zapada, ce [bip]. Ai incercat sa-ti pui schiurile / sa te dai cu sania pe cei 20 cm de zapada ? Ti-a reusit ?  S-a circulat cu dificultate in Bucuresti pentru ca tot boul cand vede putina zapada / putina ploaie se arunca in masina. Nu din cauza zapezii.
Pe care strazi n-a intrat nici un utilaj ? Cate utilaje crezi ca au sectoarele si cate strazi sunt ? Lasand la o parte ca dupa vreo 12 ore ( maxim ) totul a devenit o mare balta.
Sa stii ca la mine in Piata Iancului am vazut utilaje ( si nu l-am vazut pe Onţanu ) si evident ca prioritatea au fost Mihai Bravu / Pache. Cand au vrut sa intre si pe Iancului nu - si mai avea rostul pentru ca totul se transformase intr-o balta.
Televiziunile nu preiau INMH - ul, las-o mai usor, treleviziunile inventeaza la greu.
Nu a anuntat INMH - ul ger siberian / artic. Asta au pus-o televiziunile "de stiri" de la ele.
Hai sa recapitulam :
20 cm de zapada inseamna ca te poti "da" cu schiurile / sania, ori in Bucuresti nu erau 20 cm de zapada batatorita ci fleşcăită care - repet - pana seara s-a transformat in balta.
Poate 12 ore Bucurestiul a fost imbăltit si nu inzapezit.
Va spun eu ce fac cei din Yakuţk la minus 20 de grade. Isi pun un plover.

Tu considri ca Bucurestiul a fost inzapezit cum televiziunile "de stiri" anuntau panicate temperaturi ( scazute ) siberiene / polare. Adica exagerau la greu. Cum tu ai exagerat cu Bucurestiul inzapezit, asa si televiziunile profesioniste confundau minus 20 - minus 23 grade cu gerurile siberiene / artice. N-a pomenit nimeni de zapada.
Eu ti-am spus ca cei din Yakutsk isi pun un plover la minus 20 grade si nu schiurile / patinele. E chestie de nuanta.

Re: Sectorul 4 cobradinberceni

Inzapezit = acoperit cu zapada.

Am mers cu masina prin 20 cm de zapada si nu e deloc placut. Si pe aceeasi strada mergea si autobuzul. Pe strazile unde au intrat utilajele de deszapezire nu mai erau 20 cm, ci mai putin. Dar tot se circula mai greu. Insa pe multe strazi nu a intrat decat soarele. Comparand cu anii in care Piedone era primar, acum a fost dezastru. Atunci erau multe utilaje, acum au fost putine. Atunci era cel mai bine curatat sector, acum tu imi spui ca la Iancului era bine. Deci se vede diferenta in rau, ce s-o mai ascundem.
Ma gandesc ca avem prognoza de zapada mai mare pentru sfarsitul saptamanii si inceputul saptamanii viitoare si ma gandesc cu teama ca va fi dezastru in sectorul 4. Daca singura solutie este ca primarul sa faca spectacol in fata camerelor de televizune pentru a avea sectorul fara zapada pe strazi, poate sa faca si flotari fara maini la Piata Sudului, ca nu ma supar.
Televiziunile preiau informatii de la INMH si le ambaleaza cat mai spectaculos. Dar informatia in sine e de la INMH. Cand spun aer de origine polara au perfecta dreptate, pentru ca de acolo vine masa de aer respectiva.

Re: Sectorul 4 andrei11

Referitor la zapezi si aer polar te astept la Club  :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Gata cu zapada ca sunt altele mai interesante.
http://www.evz.ro/incendiu-de-proportii...acari.html
"INCENDIU PUTERNIC în Orăşelul Copiilor. A ARS un restaurant din Parcul Tineretului"

Ce s-au gandit astia... ba, decat sa ne demoleze... mai bine macar sa luam banii de asigurare.  :lol: La astia la sectorul 4 se ingroasa gluma.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Parcul Tineretului. Parcurile per total sunt mai practicabile ca unele trotuare din buricul targului, gen Coposu. D.p.d.v. al deszapezirii vorbind.
IMG252.jpg (150.24 KB; downloaded 4541 times)
IMG253.jpg (162.69 KB; downloaded 4540 times)
IMG254.jpg (137 KB; downloaded 4540 times)
In zare... Asmita Gardens.
IMG255.jpg (70.59 KB; downloaded 4535 times)
The end.
IMG256.jpg (94.62 KB; downloaded 4537 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Acelasi parc. Rate salbatice, pescarusi, lisite, o lebada... parca si ceva cormoran.
IMG268.jpg (81.01 KB; downloaded 4471 times)
IMG269.jpg (87.25 KB; downloaded 4465 times)
Oare la mare o mai fi vreun pescarus sau sunt toti in Bucuresti?
IMG270.jpg (69.36 KB; downloaded 4466 times)
IMG271.jpg (64.56 KB; downloaded 4477 times)
IMG272.jpg (68.76 KB; downloaded 4465 times)
IMG273.jpg (78.94 KB; downloaded 4465 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Strada Stefan Hepites.  :popa: Cadeeeee!
IMG363.jpg (89.2 KB; downloaded 4380 times)
IMG364.jpg (155.15 KB; downloaded 4380 times)

Re: Sectorul 4 TibiV

Pentru ca sunt prea putine cladiri in Bucuresti...

Duminica, dupa ce am terminat reportajul la Piata Sudului, am plecat pe str. Martisor spre intersectia Oltenitei-Brancoveanu. La un moment dat trebuie sa virezi stanga, pe strada Graului, si iesi langa McDonald de la intrarea in parc...
Se inalta si acolo ceva !
Am fost luat prin surprindere, asa ca pozele nu sunt grozave..

Locul este acesta, unde in poza se vede o parcare intre str. Graului si str. Secerisului...

Aceeasi cladire  de mai sus, dar eram pregatit...
Oricum a iesit cam contre-jour, dar nu am avut ce face...

Re: Sectorul 4 realistul

Acum e ditamai structura cu patru nivele. Oare cum a luat terenul acolo proprietarul?

Pariem că este vorba de vreo retrocedare ?...
Poate a unui teren de pe la Piaţa de gros, dar acolo nu s-o mai fi putut... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

I-au bagat in draci astia de la particulare pe inchiriatorii din Videochatului. Pardon, Tineretului.  :twisted:
Caminul 2 de la Titu Maiorescu.
IMG838.jpg (80.47 KB; downloaded 4140 times)
In dreapta incomplet pozat, caminul 1.
IMG839.jpg (79.47 KB; downloaded 4140 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Interimarul de la sectorul 4 vrea sa reinventeze munca patriotica si comunismul.  :twisted: Judecand dupa ce planuri are el cu spatiile verzi de pe domeniul public. Mult succes tovarase. Sa ai grija sa candidezi.  :lol:
P.S. Probabil dupa ingrijirea spatiilor verzi de cetatenii voluntari va veni si proiectul intretinerii strazilor tot cu cetateni. Dar sunt curios, cu banii de impozite ce o sa faca primaria?  :twisted: Probabil o sa tipareasca si mai mult material de propaganda, corect? :lol:
P.S. Pe la reabilitarea termica o sa fie tot fima lui Pierdole sau a reusit sa intre in legalitate cu actiunea?  :twisted: Raspunsul il stiu, bat doar saua sa priceapa iapa.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”