MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 536916 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

Si care e "tronsonul de legatura" daca M 1 e Pantelimon - Dristor 2 ?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Stim care este tronsonul de legatura, doar magistralele sunt exemplificate aiurea, ca se suprapun intre D1 si Eroilor. Si doar nu vor moderniza de doua ori acolo...
Poate au vrut sa spuna Eroilor1, nu D1.

Tronsonul de legatura nu stiu exact cum e "prins"   asa ca o sa spun ambele variante :
- Crângşi - GdN sau
- Crângaşi - Piaţa Victoriei.
Guru le stie mai bine ca mine.

• sab
  • Posted:
  •  

Se numea "tronson de legatura" deoarece asigura legatura M1 cu Gara de Nord , deci Piata Victoriei nu este sigur pe TL. GdN este punct terminus pentru TL.
Problema este unde se termina M1 si unde incepe TL, mie nu imi este foarte clar. Impresia mea este ca delimitarea era undeva in zona Podului Grant.

Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

Dincolo de Crangasi, la poalele podului Grant!
;)

Re: Modernizarea statiilor de metrou Adrian Rosca

Ma repet, e "Tronsonul" cu majuscula, nu "tronsonul". De aia am citat din Hotararea de Guvern a lui Nastase sa se vada ce "nas" select l-a botezat.
Va rog foarte mult sa corectati!  :lol:

Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

Ala a fost nas de cununie, nas de botez a fost plumbuitul!
:)

• sab
  • Posted:
  •  

Oare la Izvor se pot monta rulante pe peronul catre Eroilor ?

• sab
  • Posted:
  •  

http://www.evz.ro/atentie-pericol-izvor...video.html
PERICOL. IZVORUL de la staţia Izvor AMENINŢĂ CĂLĂTORII. Metrorex a dat VINA PE NATURĂ
La staţia de metrou Izvor, pe sensul spre Eroilor, există o situaţie foarte periculoasă pentru călători.

Un adevărat izvor curge din scările de acces. Apa se scurge pe trepte, iar cine nu este atent, poate aluneca şi se poate accidenta foarte grav.

Contactacţi de EVZ, reprezentanţii Metrorex au comunicat că situaţia nu este nouă în această staţie: „Sunt infiltraţii la staţia Izvor. Nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva din cauza precipitaţiilor abundente. Oamenii noştri intervin acolo”, a declarat Evelyne Croitoru, purtător de cuvânt la Metrorex.

1) Unde pisici vad ei precipitatii abundente ?
2) Mi se pare absolut firesc ca in statia Izvor sa avem izvoare.

Re: Modernizarea statiilor de metrou cris_m

Sunt destule, sa stii, pe scarile de la peronul spre Eroilor ... pericolul de a aluneca nu este de ignorat  :!:
Estetic nu mai zic ca arata neingrijit cu mica Venezie de Bucuresti (cu nelipsita mizerie)...  :|

• sab
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
Unde pisici vad ei precipitatii abundente ?.

Probabil se refera la zapada "abundenta" care intre timp s-a topit si pamantul "musteste" acum de apa :) .Tanti asta Evelyne Croitoru nu stiu ce cauta in functia aia de PR, in afara unui salariu imens si nemeritat, ca mereu se exprima cam aiurea.
andrei11 wrote:
Mi se pare absolut firesc ca in statia Izvor sa avem izvoare.
Mie nu.. :). Este vorba de prima scara in sensul de mers catre Eroilor, celelalte scari stau mai bine. Inteleg de la guru ca este o problema din constructie la radier acolo. Insa, parerea mea este ca si largirea Dambovitei a contribuit la situatia actuala, practic acum statia este cu un perete in albie, albia ingustandu-se pe lungimea statiei. Si, bineinteles, albia nu este etansa.

Re: Modernizarea statiilor de metrou thor5

Salut initiativa Metrorex de creare a unui WC public in statia Nicolae Grigorescu, chiar langa aparatele de taxat, de fapt langa barele verzi de iesire. Cred ca realizarea ar putea avea un pic de vechime, dar eu de-abia acum am descoperit-o. Un (mare) pas inainte spre civilizatie.

Re: Modernizarea statiilor de metrou TibiV

Este veche de aproape 40 de ani (ideea ).... :D
Andrei îti poate confirma...

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”