Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 695499 views
📖 Pagination options
-
- larus
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
larus
Exista vreo vedere in plan cu situatia la zi a lucrarilor ?
Exista vreo vedere in plan cu situatia la zi a lucrarilor ?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
danutzu_2910
Supratraversarea e... podul - pasaj peste splaiul Unirii si peste Dambovita.
Ma rog, jurnalisti sunt jurnalisti... nu trebuie sa se priceapa.
Supratraversarea e... podul - pasaj peste splaiul Unirii si peste Dambovita.
Ma rog, jurnalisti sunt jurnalisti... nu trebuie sa se priceapa.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu, dar cred că reportajele mele au acoperit cam tot....
Dacă în unele nu sunt surprinse anumite porţiuni înseamnă că acolo nu s-a schimbat nimic, deci nu avea rost să fac poze noi care să arate la fel ca la tura precedentă.
De fiecare dată am fotografiat doar evoluţiile, schimbările.
Dacă de vreo 3 luni nu am mai pozat nimic pe Bd.N.Grigorescu spre Titan este din simplul motiv că nu s-a miscat nimic acolo. Ce am pozat în septembrie arăta exact la fel în decembrie.
La fel la rampa Titan, de la ultima "sesiune" , când am urcat pe ea până lângă culeea Titan, nu s-a schimbat absolut nimic...
Cele 3 borduri cu forma aceea mai specială (care vin pe zidul de sprijin din bolţari dinspre CET) sunt şi acum exact în aceeași poziție. Sau cel puţin aşa erau duminica trecută.
De altfel acesta este şi motivul pentru care probabil NU voi merge mâine să fac poze.
Nu cred că s-a mai lucrat ceva în perioada 28-31 decembrie 2015....
Nu, dar cred că reportajele mele au acoperit cam tot....
Dacă în unele nu sunt surprinse anumite porţiuni înseamnă că acolo nu s-a schimbat nimic, deci nu avea rost să fac poze noi care să arate la fel ca la tura precedentă.
De fiecare dată am fotografiat doar evoluţiile, schimbările.
Dacă de vreo 3 luni nu am mai pozat nimic pe Bd.N.Grigorescu spre Titan este din simplul motiv că nu s-a miscat nimic acolo. Ce am pozat în septembrie arăta exact la fel în decembrie.
La fel la rampa Titan, de la ultima "sesiune" , când am urcat pe ea până lângă culeea Titan, nu s-a schimbat absolut nimic...
Cele 3 borduri cu forma aceea mai specială (care vin pe zidul de sprijin din bolţari dinspre CET) sunt şi acum exact în aceeași poziție. Sau cel puţin aşa erau duminica trecută.
De altfel acesta este şi motivul pentru care probabil NU voi merge mâine să fac poze.
Nu cred că s-a mai lucrat ceva în perioada 28-31 decembrie 2015....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
E corect sa se spuna supratraversare, dar in alta limba.
E corect sa se spuna supratraversare, dar in alta limba.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nu'sh ce să zic...
Când vorbim de autostrăzi, spunem că un DJ supratraversează sau subtraversează autostrada X....
Şi este destul de clar că în primul caz DJ-ul are pasaj peste autostradă, iar în al doilea pe dedesubt (adică autostrada are pasaj peste DJ) ...
Bine, este adevărat că în cazul Dâmboviței şi cele două poduri din amonte şi din aval supratraversează râul, deşi sunt la nivelul solului...
Deci era corect să spună că pasajul supratraversează Splaiul Unirii, nu Damboviţa.
În fond de aia îi spunem pasajului de acolo "pasaj", pentru că trece peste Splai, şi nu îi spunem doar "pod", deşi el traversează şi Dâmbovița.
Nu'sh ce să zic...
Când vorbim de autostrăzi, spunem că un DJ supratraversează sau subtraversează autostrada X....
Şi este destul de clar că în primul caz DJ-ul are pasaj peste autostradă, iar în al doilea pe dedesubt (adică autostrada are pasaj peste DJ) ...
Bine, este adevărat că în cazul Dâmboviței şi cele două poduri din amonte şi din aval supratraversează râul, deşi sunt la nivelul solului...
Deci era corect să spună că pasajul supratraversează Splaiul Unirii, nu Damboviţa.
În fond de aia îi spunem pasajului de acolo "pasaj", pentru că trece peste Splai, şi nu îi spunem doar "pod", deşi el traversează şi Dâmbovița.
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Mă refeream la supratraversarea cablurilor electrice ale Transelectrica, care de fapt, fiind aeriene, este supraînălţare. Mă amuzam puţin.
Mă refeream la supratraversarea cablurilor electrice ale Transelectrica, care de fapt, fiind aeriene, este supraînălţare. Mă amuzam puţin.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hmm...mie acolo ( la cabluri ) imi iese putin cu virgulă, nu se împarte exact...Vouă ?
Hmm...mie acolo ( la cabluri ) imi iese putin cu virgulă, nu se împarte exact...Vouă ?
- iliutu
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Ba se imparte exact si nu da cu virgula, numai ca Transelectrica nu misca nimic in acest sens!!
Ar trebui "aruncata" o intrebare, dar pe cine sa intrebi??
Ba se imparte exact si nu da cu virgula, numai ca Transelectrica nu misca nimic in acest sens!!
Ar trebui "aruncata" o intrebare, dar pe cine sa intrebi??
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Si eu trec des pe langa pasaj, pe NG spre Splai si totdeauna ma uit pe rampa, la cele doua (atatea se vad) borduri care nu au mai fost pozitionate.
Va fi eveniment atunci cand nu le voi mai vedea.
Fie lumina fie intuneric, bordurile se vad!!
Si eu trec des pe langa pasaj, pe NG spre Splai si totdeauna ma uit pe rampa, la cele doua (atatea se vad) borduri care nu au mai fost pozitionate.
Va fi eveniment atunci cand nu le voi mai vedea.
Fie lumina fie intuneric, bordurile se vad!!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Când am fost "pe teren" cu Iliutu ( in toamna trecuta ) mie mi s-a parut ca "firele" sunt prea jos pentru rampa dinspre Balta Albă.
Când am fost "pe teren" cu Iliutu ( in toamna trecuta ) mie mi s-a parut ca "firele" sunt prea jos pentru rampa dinspre Balta Albă.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pai asta ziceam si eu:Transelectrica inca nu misca nimic.
Au ca tema sa suprainalte firele (probabil un stalp intermediar)
Pai asta ziceam si eu:Transelectrica inca nu misca nimic.
Au ca tema sa suprainalte firele (probabil un stalp intermediar)
-
- General_Katana
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination