MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1721323 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 335 336 337 338 339 340 341  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

shoppy wrote:
Habarnist si primarul asta, in loc sa le dea cu contractul in cap si sa le calculeze de pe acum amenzile el se plange ca s-a dus sa urle ca lupu la luna si ca nu l-a ascultat nimeni, un fel de ce nesimtiti sunt aia ca eu sunt prost si ei ma ignora.

Contractul?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pai nu stiu, daca mie imi surpa aia casa si au chef sa mi-o reconstruiasca peste 3 ani ca asa au ei chef atunci ma tine 3 ani la hotel si asta e tot?, in afara de mers la tribunal eu nu am nici un drept?, aia nu platesc nici o penalizare?

Cat despre strada, cand s-a facut Basarabul constructorul a calculat imediat cate masini trec zilnic pe el si cati km economisesc acele masini, si cu costul benzinei a calculat o suma pe care bucurestenii o economisesc in fiecare zi, hai sa facem invers, pentru ca strada e inchisa primaria sa calculeze cat irosesc bucurestenii in fiecare zi si sa-i dea in judecata cu suma aia ori nr de zile.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

De aceea e important de stabilit cine e de vina. De stabilit de cine se pricepe. Nu de blondinele televiziste si nici de avocatii de conjunctura sau de unii care... ( stiu eu de ce ma abtin ).

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

shoppy, dar daca proprietarii nu-si dau acordul pentru executarea lucrarilor de consolidare, cum procedam???
Dar daca PMB nu emite autorizatia pentru lucrarile de interventie in termenul legal de 24h, cum procedam???
Dar daca ApaNova nu-si da acordul pentru proiectul de inlocuire a canalelor deteriorate, cum procedam???
Dar daca, dar daca, dar daca...???
Stam cu muncitorii si utilajele pe santier inclusiv de Craciun, in 'stand-by' si ne uitam la stele, cantam colinde???...ca terenul nu asteapta, daca nu faci la timp ceea ce trebuie facut...nu te iarta...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si mai era atat de putin până la  finalizarea tunelelor...Avem o arta sa ne impotmolim taman la sfarsit...

Re: Stiri despre proiect subway guru

misterr wrote:
Exclusiv. Foto - Canalul colector de la Eroilor este aproape prăbușit, după surpările de la metrou

Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, imagini spectaculoase din subteran, în zona în care terenul s-a surpat, în zona Eroilor.

Pereţii canalului care colectează apele menajere sunt fisuraţi, iar în unele zone aceştia s-au prăbuşit câţiva centimetri.

Din acest motiv, există infiltraţii periculoase de apă, care pot cauza noi probleme blocurilor din zonă.

Groapa din zona Eroilor din Bucureşti ar putea duce la blocarea traficului până în luna martie. Cel puţin aşa vrea constructorul metroului, cel din cauza căruia s-a surpat asfaltul. Primăria cere însă ca traficul să poată fi reluat de pe 15 ianuarie.

Deja 14 oameni au fost evacuaţi din cauza pericolului ca blocul în care locuiesc să se prăbuşească.

Imaginile video sunt din data de 14dec...old news...
Comentariile 'prompteritei' de la 'canalul' de manA3, sunt de-a dreptul penibile...(transcript) 'imaginile surprinse de colegii mei'???...'canalul...in unele zone PRABUSIT cativa centimetri...' si alte aberatii...
Off the record, Primarul General (interimar inginer) Razvan Sava...'nu ma intereseaza in cat timp se intareste 'betonul'...???

Re: Stiri despre proiect subway guru

misterr wrote:
Cand se vor intoarce acasa oamenii evacuati dupa ce soseaua a luat-o la vale la Eroilor. Tensiuni intre primar si constructor - VIDEO

Istoria recenta ne-a invatat ca in Romania lucrarile nu sunt incheiate niciodata la termen. Asa se va intampla si cu reparatiile din zona Eroilor, la doi pasi de Palatul Cotroceni, unde soseaua a luat-o la vale, din cauza sapaturilor de la metrou.

Transparenta ar fi fost daca dadeau inregistrarea integrala, nu 'pe alese'...ca s-au spus mult mai multe acolo...audiatur et altera pars... :ugeek:

shoppy wrote:
Habarnist si primarul asta, in loc sa le dea cu contractul in cap si sa le calculeze de pe acum amenzile el se plange ca s-a dus sa urle ca lupu la luna si ca nu l-a ascultat nimeni, un fel de ce nesimtiti sunt aia ca eu sunt prost si ei ma ignora.

Are el contract pentru metrou???
Si cine-l impiedica sa actioneze 'legal', nu 'pompieristic' la ISU???

Am inteles, vine metroul, iti surpa drumul, prietene hai plimb-o mai incolo ca nu avem contract cu tine, daca nu-ti convine te informez eu ca e dreptul tau constitutional sa te duci la tribunal, ne vedem pe-acolo.
Asta cu ISU e asa lafel ca la SMURD, nu mai suna nimeni la Ambulanta sau la 112 suna direct la SMURD, acum suna direct la ISU, chiar si cand pica un copac.
Primaru nu e habarnist ca s-a dus la ISU, aici dupa Colectiv nu avea de ales, dar e habarnist ca nu s-a dus a doua zi direct la tribunal.
Bine, daca constructorul are argumente ca avea disponibile si solutia si utilajele pe pozitie si nu a putut interveni din cauza PMB atunci foarte frumos, sa expuna tot la tribunal si sa zica tribunalul cine si cat sa decarteze la PMB.

shoppy wrote:
Pai nu stiu, daca mie imi surpa aia casa si au chef sa mi-o reconstruiasca peste 3 ani ca asa au ei chef atunci ma tine 3 ani la hotel si asta e tot?, in afara de mers la tribunal eu nu am nici un drept?, aia nu platesc nici o penalizare?

Cat despre strada, cand s-a facut Basarabul constructorul a calculat imediat cate masini trec zilnic pe el si cati km economisesc acele masini, si cu costul benzinei a calculat o suma pe care bucurestenii o economisesc in fiecare zi, hai sa facem invers, pentru ca strada e inchisa primaria sa calculeze cat irosesc bucurestenii in fiecare zi si sa-i dea in judecata cu suma aia ori nr de zile.

N-a calculat constructorul nimic, a calculat consultantul...primariei...
Si unui consultant istet nu-i trebuie mai mult de 24h ca sa faca o socoteala valabila...si imbatabila!
;)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului manic_user

"Este" nişte proşti care nu dorm la casele lor de Crăciun. "Este" nişte proşti care le plătesc  celor care nu dorm la caselor lor de Crăciun, o cameră la hotel. De ce oare? Că de fapt nu s-a întâmplat nimic, doar nişte chestii, socoteli, dar nimic deosebit. Nimeni nu a greşit cu nimic, nici ăia care dorm la hotel, nici ăia de dau acum banul (păi dacă nu au greşit, de ce dau cu banu', că nu "este" proşti). Eu personal am înţeles: sunt chestii, socoteli.
CRĂCIUN FERICIT!

Da, si se pare ca acel consultant nu simte deloc nevoia sa-si demonstreze din nou utilitatea, este cam clar unde are el abonament la bere.

Bea berea de la cel care-l angajeaza ;)
Craciun fericit!

Go to page:  1  ... 335 336 337 338 339 340 341  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”