Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
620 posts, 224619 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
subway guru
dupa ce se rezolva 'beleaua'...asta e prioritatea nr. 1
andrei11 wrote:
Intrebari :
a1 ) Cand intra "Sfintele" pe teren "solid" ?
a2) Cand ne apucam de tunelul de legatura M 1 / M 5 ?
Relativ la discutiile despre blonde rămân la părerea ca pe marea majoritate nu le duce capul. Am o parere foarte proasta despre ele.
dupa ce se rezolva 'beleaua'...asta e prioritatea nr. 1
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Se lucra astăzi la rezolvare

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
Aici avem o doamnă (de-a noastră sau din Italia?) și o persoană foarte strălucitoare

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
Se lucra astăzi la rezolvare

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
Aici avem o doamnă (de-a noastră sau din Italia?) și o persoană foarte strălucitoare

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
-
- survola
-
Posted:
-
survola
La macazuri se pare că s-a terminat cu săpătura

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
La macazuri se pare că s-a terminat cu săpătura

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr

by survola, on Flickr
- Roadjull
-
Posted:
-
Roadjull
Incerci din rasputeri ceea ce in logica se numeste straw-man argument, adica sa deviezi discutia de la topicul postului meu (super-simplificari ridicole de tip "daca li se inclina vilisoarele interbelice "periculos" le-a pus Dumnezeu mana in cap"), la teme irelevante gen daca sunt sau nu 10 camere, cum sunt compartimentate, cati locuiesc in ele si eventual ce pasta de dinti folosesc locatarii.
Eu am spus 2 lucruri foarte clare si referindu-ma strict la coborarea problemei in derizoriu,i.e. la "fericirea" proprietarilor daca ar fi nevoie de reconstructie:
(1) Imobilele de la nr 2 si 4 sunt case stil cubist, in oglinda, partial sau total reconditionate, cu detalii si finisaje interioare specifice vremii, deci discutia despre reconstructie nu se poate reduce in mod rezonabil la "structura de rezistenta si compartimentare interioara". Si aici poate ar trebui poate sa definesti termenul "banalitate extrema", pentru ca semantic mi se pare ca incerci direct o apropiere de case prefabricate sau poate chiar chioscuri de gradina de la Brico;
(2) Chiar daca Astaldi ar putea reface perfect exteriorul si interiorul imobilelor, discutia despre simplitatea inginereasca a intregului proces e slaba consolare pentru locatarii care s-ar muta o perioada lunga cine stie pe unde, fara sa aiba vreo vina in toata situatia.
Iar concluzia din (1) si (2) este ca in situatia nedorita a unor daune majore nu i-ar fi pus Dumnezeu nimanui "mana in cap" si cel mai probabil n-ar fi fost niciun locatar "fericit". In final, desi nu stiu daca si ce asigurare are vreunul din imobilele afectate, casele din perioada interbelica sau chiar pre 1920 se asigura in general fara probleme pentru risc seismic. Deloc surprinzator insa, toate companiile de asigurari din Romania exclud daunele produse ca urmare a unor lucrari in subteran.
Bine punctat. Ca sa rezolvam problema preturilor umflate de pe piata imobiliara, propun sa provocam alunecari de teren in toate cartierele rezidentiale. Dar in acelasi timp, ca sa fie OK pentru toata lumea.
Iti raspund altfel. Daca as fi prietenul, avocatul sau coach-ul de fitness al cuiva care locuieste intr-un imobil afectat, l-as sfatui sa obtina intai enigmaticul proiect tehnic cu "ce trebuie sa se faca" la el in casa/curte si abia apoi sa isi dea acordul.
andrei11 wrote:
# Roadjull am vaga impresie ca vrei neaparat sa obtii unele regrete desi atentie ! Sa nu se intample taman pe dos.
Cu surle si trambite s-a anuntat ca au fost evacuate 14 ( patrusprezece /paişpe ) persoane.
Imi bagi "la inaintare" cuvinte intortochiate de genul art deco / cubist, blablabla. Vile de genul acela sunt de o banalitate extrema si foarte usor de construit ca si structura de rezistenta / ca si compartimentare interioara.
Poti sa ne spui - pentru ca ai declarat ca esti in cunostinta de cauza - cate apartamente are art deco / cubist - ul tau ? Ce-i aia aproximativ 10 camere - pentru o persoana care s-a declarat in cunostinta de cauza ? Un nivel nu adaposteste mai mult de 4 camere, nu are cum.Cate familii / cate persoane sunt in art deco / cubist ? Hai, curaj, ca esti in cunostinta de cauza.
Oricum cel mai mult de suferit a avut imobilul de pe Eroii Sanitari 55 si nu de pe Eroilor 2.
Eu merg pe mana lui guru, imobilele nu au fost afectate grav. Apropo, art deco / cubist-ul are vreo polita de asigurare sau nu ? Am intrebat asa, de chestie, pentru ca imobilul nu cred ca e afectat cu nici un micron.
Incerci din rasputeri ceea ce in logica se numeste straw-man argument, adica sa deviezi discutia de la topicul postului meu (super-simplificari ridicole de tip "daca li se inclina vilisoarele interbelice "periculos" le-a pus Dumnezeu mana in cap"), la teme irelevante gen daca sunt sau nu 10 camere, cum sunt compartimentate, cati locuiesc in ele si eventual ce pasta de dinti folosesc locatarii.
Eu am spus 2 lucruri foarte clare si referindu-ma strict la coborarea problemei in derizoriu,i.e. la "fericirea" proprietarilor daca ar fi nevoie de reconstructie:
(1) Imobilele de la nr 2 si 4 sunt case stil cubist, in oglinda, partial sau total reconditionate, cu detalii si finisaje interioare specifice vremii, deci discutia despre reconstructie nu se poate reduce in mod rezonabil la "structura de rezistenta si compartimentare interioara". Si aici poate ar trebui poate sa definesti termenul "banalitate extrema", pentru ca semantic mi se pare ca incerci direct o apropiere de case prefabricate sau poate chiar chioscuri de gradina de la Brico;
(2) Chiar daca Astaldi ar putea reface perfect exteriorul si interiorul imobilelor, discutia despre simplitatea inginereasca a intregului proces e slaba consolare pentru locatarii care s-ar muta o perioada lunga cine stie pe unde, fara sa aiba vreo vina in toata situatia.
Iar concluzia din (1) si (2) este ca in situatia nedorita a unor daune majore nu i-ar fi pus Dumnezeu nimanui "mana in cap" si cel mai probabil n-ar fi fost niciun locatar "fericit". In final, desi nu stiu daca si ce asigurare are vreunul din imobilele afectate, casele din perioada interbelica sau chiar pre 1920 se asigura in general fara probleme pentru risc seismic. Deloc surprinzator insa, toate companiile de asigurari din Romania exclud daunele produse ca urmare a unor lucrari in subteran.
aztec wrote:
O fi cineva suparat ca nu mai incaseaza 600 euro pe chirie zilele astea... A ..sau acum a revenit imobilul la pretul corect...
Bine punctat. Ca sa rezolvam problema preturilor umflate de pe piata imobiliara, propun sa provocam alunecari de teren in toate cartierele rezidentiale. Dar in acelasi timp, ca sa fie OK pentru toata lumea.
subway giru wrote:
Ce zici Roadjuli...ai fi de acord sa se faca ceea ce trebuie ca sa poti sa te muti inapoi in casa cat mai urgent???
Iti raspund altfel. Daca as fi prietenul, avocatul sau coach-ul de fitness al cuiva care locuieste intr-un imobil afectat, l-as sfatui sa obtina intai enigmaticul proiect tehnic cu "ce trebuie sa se faca" la el in casa/curte si abia apoi sa isi dea acordul.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si ce te face sa crezi ca aceste cerinte nu vor fi indeplinite???
Sau de fapt te 'lupti' pentru o prima de 'insucces'???
Si ce te face sa crezi ca aceste cerinte nu vor fi indeplinite???
Sau de fapt te 'lupti' pentru o prima de 'insucces'???
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Astazi este comandament de urgenta la sediul ISU pentru zona Eroilor.
Astazi este comandament de urgenta la sediul ISU pentru zona Eroilor.
-
- survola
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Cred ca s-a cerut termen pana in 22 martie sa bage in statie atat Varvara cat si Filoftea in conditii totale de siguranta.
Primaria liciteaza 15 Ianuarie.
Interesant...
Sa vedem cum ramane...
Cred ca s-a cerut termen pana in 22 martie sa bage in statie atat Varvara cat si Filoftea in conditii totale de siguranta.
Primaria liciteaza 15 Ianuarie.
Interesant...
Sa vedem cum ramane...
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Am auzit si eu astazi pe la Romania Actualitati...
Mi s-a parut interesanta declaratia unei persoane (cred ca PMB): "... constructorul nu are nici un plan de rezolvare pana la ora actuala..."
aztec wrote:
...
Mi s-a parut interesanta declaratia unei persoane (cred ca PMB): "... constructorul nu are nici un plan de rezolvare pana la ora actuala..."
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cine le-a dat voie reptilienilor de la Antene sa filmeze in canal ? Ok, nu filmarea in sine ma supara, ci comentariul de-a dreptul jignitor. Jignitor pentru realitate.
Cine le-a dat voie reptilienilor de la Antene sa filmeze in canal ? Ok, nu filmarea in sine ma supara, ci comentariul de-a dreptul jignitor. Jignitor pentru realitate.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu va stresati ca nu aveti de ce. Daca tembeliziunile vor sa formeze opinia cum ca ar fi mai bine fara metrou sunt invitatele noastre sa o faca. Si ei stau blocati in trafic si au probleme sa ajunga la reportaje.
Si la cum conduc soferii de pe carele lor tv... in curand or sa dea TOT profitul pe RCA.
Nu va stresati ca nu aveti de ce. Daca tembeliziunile vor sa formeze opinia cum ca ar fi mai bine fara metrou sunt invitatele noastre sa o faca. Si ei stau blocati in trafic si au probleme sa ajunga la reportaje.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Evident...fals!
icee wrote:aztec wrote:
...
Evident...fals!
- Cristian
-
Posted:
-
Cristian
Pe bune acum...sunt sarbatori...fie ca tine, fie ca voi.
andrei11 wrote:
133 a folosit forma verbului << a ciupi >> la persoana a 2-a plural in sensul ca sunt ( pe forum ) cel putin 2 persoane care s-au ciupit reciproc. Deci tu si inca cineva. Cel putin. Si s-a adresat amandurora *. Cel putin. Asta e limpede ca lumina zilei. Nu inteleg cum de-ai inteles tu altceva.
Pe bune acum...sunt sarbatori...fie ca tine, fie ca voi.
- Cristian
-
Posted:
-
Cristian
Si cand s-a cerut de catre constructor oprirea temporara a circulatiei intre Elefterie si Sanitari ? Ca nu-mi amintesc sa fi fost ceva public, gen "isterie" asa cum iti place tie sa spui ?
S-o fi cerut asa, intre patru ochi si pe vreun topic de forum; in rest nu cred, cel putin eu unul n-am auzit. Si n-are SPP-ul nici o treaba, oricum se circula pe Gh. Marinescu si fara incidentul de la Eroilor.
133 313 wrote:Cristian wrote:
De fapt asa trebuia sa fie de la inceput, aluviunile sa fie stabilizate cu betoane, daca erau toate autoritatile cu capul pe umeri si acceptau suspendarea temporara a circuatiei intre Elefterie si Sanitari pentru grouting, de care am innebunit pomenind si repetand a 20-a oara.
Raman la parerea ca trebuia rezolvat cu priortate frontonul spre AM si n spre Splai, caci aici sunt riverani. Si nu am inteles de ce autobuzele trebuiau sa mearga musai prin Eroilor si nu puteau fi deviate temporar pana in poarta Cotroceniului de unde sa faca la stanga spre Academie. Probil pentru ca... spp. Care de lene sa gandeasca alternative...
Si cand s-a cerut de catre constructor oprirea temporara a circulatiei intre Elefterie si Sanitari ? Ca nu-mi amintesc sa fi fost ceva public, gen "isterie" asa cum iti place tie sa spui ?
S-o fi cerut asa, intre patru ochi si pe vreun topic de forum; in rest nu cred, cel putin eu unul n-am auzit. Si n-are SPP-ul nici o treaba, oricum se circula pe Gh. Marinescu si fara incidentul de la Eroilor.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination