Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614334 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73  ... 150

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Acele semafoare (dacă or mai fi bune) ar trebui montate in intersecțiile in care avem 10 tipuri de semafoare, unul negru, unul verde, unul mai MARE, altul mai mic! Numai in București am văzut acest lucru si nu in doua, ci in multe intersecții! :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

1. Pista de biciclete nu e excelenta, dar nici prea rea nu mi se pare. As zice ca e ok, un pas inainte.
2. Banuiesc ca nu se va permite sa se parcheze in asa hal pe Iancului, pe banda a 2 a. Sau?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului stangabriel

Un coleg a prezentat mai devreme parcari in spic, cum af fi fost mai util , momentan banda de langa blocuri e folosita la depasirea coloanei  in aglomeratiea bulevardului Pantelimon.
Azi dimineata linia de tramvai plina de masini pe Iancului. Parcarea pe banda a doua e o tehnica buna pentru ei, incap mai multe masini, se evita garajele.
Si acum marea intrebare. Mai se muta autobuzul pe mijloc? au loc 2 autobuze sa treaca unul pe langa altul in statia de tramvai?
Cred ca varianta asta va fi, statiile actuale de autobuze nu sunt amenajate de loc, pe ploaie e noroi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

"Mai utile" decat parcarile in spic sunt cu siguranta parcarile de mare capacitate intre blocuri. Atentie: nu parcari simple la nivelul solului! Parca era vorba ca se fac vreo doua astfel de parcari in zona Iancului, special pentru eliberarea soselei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Incepe sa semene cu linia de tren Salonic - Istanbul, construita inainte de 2010 pe care nu a circulat niciodata niciun tren :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Acum 20 de min, cand am venit acasa, am observat ca pe toata Sos. Iancului sunt mai multe masini parcate fata de ieri. Dar, spre deosebire de ieri, azi se pare ca testeaza semaforizarea - toate semafoarele noi de pe Iancului erau pe intermitent

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Echipa RATB vă urează Sărbători fericite!
http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=538

Asta ce inseamna? Se inaugureaza la anul? RATB a tras oblonul?

Poate au gasit ceva in neregula la probele pe care le-au facut.
Oricum eu cand stateam pe Titulescu am vazut cum dupa ce au terminat linia s-au apucat sa o sparga din nou ca sa construiasca bucla de intoarcere ca daca stateau dupa pasajul Basarab mai asteptau 3 ani.
Nu e exclus sa faca si aici la fel, sa ne trezim ca retuseaza ceva peste vreo luna doua.
Sau nu s-au inteles la plata partiala a lucrarilor.

• paul smecherul
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului paul smecherul

Domnule Oache81 am sunat eu acum vreo 2 zile la cei de la Informatii Ratb si au zis ca o sa dea drumul la Tramvaie Luni sau Marti ca mai au ceva de lucrat la intersectie la Delfinului, da nu se stie ce. Intrebarea e cum o sa circule Tramvaiele hai 36 si 46 la Republica ca acolo e capat de linie si daca se aglomereaza mai stau si in afara capatului, da la Faur nu se poate ca 14 si 55 sa stea in afara capatului, ca blocheaza circulatia Tramvaiului 40 inspre Ratb Titan.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ce sa se aglomereze la Republica ca exista abatuta, cine vrea sa stationeze mai mult trece de refugiu si intra pe abatuta. Vai de vai. 56 si 40 au un talent inimaginabil sa mearga in trenulet. Azi la Piata Muncii era o scena halucinanta, sens spre Diham era vagonul 166 din 40 cu un vagon din 56 dupa el la refugiu, sens spre Hala Traian era vagonul 066 din 40 cu un vagon 56 dupa el. La fel, trenulet in 14 la Dimitrov spre Ziduri Mosi, 216 cu 359 dupa el. Zona crepusculara. La Delfinului banuiesc ca ar trebui sa instaleze lansarea catenarei de pe Chisinau spre Fundeni si evident ceva patine de comanda. Doar banuiesc. Sau chiar se implementeaza comanda ca la LF-uri iar restul vagoanelor... la ranga?

Si ar mai fi o chestie, ca depoul Victoria tot trimite bidirectionale in 46... de la Granitul la Rond Delfinului sunt fix 3 interstatii. Doua bidirectionale pe grenntrack s-ar dexscurca de minune. Si daca tot am pomenit de asta, de la Piata Ramnicu Sarat la Barajul Dunarii sunt 4 interstatii. Doua bidirectionale pe grenntrack s-ar descurca la fel de bine. Fiecare pe firul lui. Dar RATB este blocat in propria meschinarie, sa tina bidirectionale prin 24... iar PMB in propria nemernicie sa nu rezolve la Baneasa.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

URANUS wrote:
B365.RO

http://www.b365.ro/mobi/parcarea-subter...42833.html

Parcarea subterană park& ride de la Cora Pantelimon va fi gata în 2017

Parcarea subterană de tip park& ride de la Cora Pantelimon ar fi trebuit să fie aproape terminată, însă până acum lucrările nici măcar nu au început. Reprezentanții Primăriei Capitalei susțin că se lucrează încă la soluția finală de proiectare. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este anul 2017. Parcarea va avea 300 de locuri, iar deasupra construcției va fi realizat un nod intermodal de transport și o piațetă publică.

Fileaza o lampa la b365 si risca sa se stinga toata ghirlanda. Cand licitezi o lucrare... o licitezi in baza unui proiect. Ca daca n-ai proiect nu stii valoarea lucrarilor (orientativa, cu mici retusuri). Lucrarea asta este in executie da? Deci s-a licitat, s-a adjudecat, in baza unui proiect. Deci ce proiect (sau "solutie finala de proiectare") asteapta astia la b365... este o enigma. Sa mearga peste cine le-a aruncat praf in ochi sa-l ia la intrebari. Solutia finala de proiectare e... pereti mulati, de aia au venit carcase in perimetru si s-au facut grinzi de ghidaj care mai nou s-au ras si a aparut un mic mare gropan umplut cu... mister.
Sa dea draq... sa nu caute schita aia cu pozitia viitoarei statii de metrou de la Granitul si sa nu lase loc de un culoar subteran din "terminalul intermodal cu parcare" la statia de metrou

Care luni sau marti?
Azi e miercuri aproape joi

Eu unul nu as da drumul pentru ca nu circula nimeni pe traseele astea oricum. Singurul traseu utilizabil ar fi Cora Piata Iancului  Sfantu Gheorghe sau Piata Unirii in rest sa fim seriosi cine ia tramvaiul de la Republica sa ajunga la gara in 90 de minute.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Aha... stai sa ninga sa vezi tu la ce iti trebuie tramvai, chiar si de la Republica.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

oache81 wrote:
Care luni sau marti?
Azi e miercuri aproape joi

Eu unul nu as da drumul pentru ca nu circula nimeni pe traseele astea oricum. Singurul traseu utilizabil ar fi Cora Piata Iancului  Sfantu Gheorghe sau Piata Unirii in rest sa fim seriosi cine ia tramvaiul de la Republica sa ajunga la gara in 90 de minute.

Am trecut in seara asta pe Iancului. Masini parcate pe mijloc din ce in ce mai multe, e aproape ca inainte.
Eu zic ca e putin probabil sa se mai deschida anul asta.

Go to page:  1  ... 67 68 69 70 71 72 73  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”