Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1809720 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 195 196 197 198 199 200 201  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Eu ma refeream la faptul ca afiseaja vechiul traseu pana la Doamna Ghica  :evil:  :!:  :roll:  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB cris_m

Afisajul lui 4856 tot nu a fost actualizat. In sprijinul lui Axel, pun o poza mai clara cu afisajul, facuta azi la reportajul de pe Pantelimon:

20151221_141836 by Cristi M, on Flickr

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ByOnu

De ce s-au pastrat statiile vechi cu buticuri? :shock:

Mai sunt cateva ramasite... unele mai moderne, altele mai vechi.  :popa:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

În Ghidul Traseelor din 1998 am găsit că 449 avea intervale de succedare şi de sub 10 minute. Chiar aşa era?  :shock:  Ştiu că "Primsa" Corbeanca avea mulţi clienţi, dar chiar aşa de repede venea acel autobuz? Am mers şi eu şi ştiu că nu aştepta chiar mult după unul.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Teoretic asa era la ore de varf. Sigur, in jur de 10 minute. Am mers de vreo 3 ori cu el in acea perioada la Prisma si venea foarte bine. Era parca singura linie 4xx deservita cu DAF-uri.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Da, era singura. Mai era 783, care avea o mare parte din traseu comun cu a lui 449. Probabil avea cele mai bune autobuze din cauză că deservea unul dintre cele mai mari centre comerciale de pe atunci şi asta cerea o anumită prestanţă. Cred că alături de 164 şi 460 a fost una din liniile interurbane cu cel mai mic interval de succedare.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Si fosta linie 407 (Tacerii-Bragadiru-Mihailesti) avea un interval decent in ora de varf: 7 minute  ;)  ce vremuri  :roll:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Ar merge infiintata statia "Nasaud" pentru 1/11/25/47 pe sensul catre Razoare, inainte de intersectia Nasaud/sos. Progresului. Iar pe viitor, cand se va mai construi in zona, ar trebui infiintata si statia "Veseliei" pe ambele sensuri, la intersectia Veseliei cu sos. Progresului, inainte ca tramvaiele sa intre pe Dr. Istrate. Loc de statie este berechet. Concomitent cu infiintarea statiei, ar trebui create si conditii legale de traversare in intersectie.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Tramvaiul 103 de la Depoul Colentina a fost ultimul care a trecut pe la Gara Obor, putin dupa ora 23. Cine stie cand vom mai avea din nou tramvai pe linia respectiva... va las un filmulet drept amintire...

Asadar, ultimele 2 tramvaie care au plecat in cursa pe linia 36 (Gara Obor - Lacul Tei - Pipera) au fost:

ora 22:00 : 103

ora 22:30 : 142

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB andrei11

Ura ! Au scapat taximetristii de belea  :!:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB GPS

Sincer cred ca viitorul tramvai la Gara de Est va ajunge când se va moderniza Pantelimonul sau niciodată dacă unii mai... o vor desființa. :cry:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Noul program al lui 14 este decent:
faur.PNG (48.61 KB; downloaded 2331 times)

Insa 36 ramane o jale...
Interesant e ca apare deja 46 la republica, deci probabil ca intra zilele astea si 46.
rep.PNG (97.32 KB; downloaded 2329 times)

Pai da ca pe placute la Delfinului e si el trecut, dar mascat cu o hartie. Am realizat un reportaj ceva mai amplu cu tramvaiele de pe Pantelimon. Pana diseara o sa incerc sa-l pun.

Go to page:  1  ... 195 196 197 198 199 200 201  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463887 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”