Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"
4482 posts, 1232461 views
📖 Pagination options
- ionescu63
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Straulesti
ionescu63
la privati vorbim doar de salariile declarate si IMPOZITATE.
Daca am adauga si cat se plateste "pe sub mana", adica la gri, si am mai tine cont si de celelalte modalitati de plata, cum ar fi drepturi de autor, PFA etc. cred ca raportul corect ar fi invers.
subway guru wrote:
Nu te musc si nu te ating, discutia era in sensul celalalt, ca vezi Doamne 'privatii' nu fac mare branza si castiga bani de-i intorc cu lopata, fara sa bage nimeni de seama ca la privat nu-ti garanteaza nimeni ca luna viitoare iei leafa daca nu sunt incasari iar statistica spune clar ca bugetarii nostrii castiga in medie cu 20% mai mult ca angajatii la privat...
Numai de bine!
la privati vorbim doar de salariile declarate si IMPOZITATE.
Daca am adauga si cat se plateste "pe sub mana", adica la gri, si am mai tine cont si de celelalte modalitati de plata, cum ar fi drepturi de autor, PFA etc. cred ca raportul corect ar fi invers.
- TibiV
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia "Straulesti"
TibiV
Ai vrea tu...
Doar 101 lei net.
Nightwolf wrote:
Asa ca eu ma bucur de marirea cu 120 de lei cu care voi ramane dupa impozitare
Ai vrea tu...
Doar 101 lei net.
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Clubul "Flacara Rosiatica"
133 313
Zic si ei... ca nu-i doare gura. Reclama moka, in caz ca pica licitatia. La urmatoarea poate aterizeaza si ei cu ceva. Probabil se uita la flota de EA-uri... Ca la tramvaie cred ca s-au lamurit. La Constanta pa, la Brasov pa, la Ploiesti si Craiova si Bucuresti la sf. asteapta. Dispar incet incet acolo unde nu sunt intr-un numar care sa justifice existenta lor. Iar metrouri... la DNA.
Meanwhile...
http://www.euronews.com/2015/12/16/us-c...xport-ban/
"US Congress leaders agree to end 40-year oil export ban"
Zic si ei... ca nu-i doare gura. Reclama moka, in caz ca pica licitatia. La urmatoarea poate aterizeaza si ei cu ceva. Probabil se uita la flota de EA-uri... Ca la tramvaie cred ca s-au lamurit. La Constanta pa, la Brasov pa, la Ploiesti si Craiova si Bucuresti la sf. asteapta. Dispar incet incet acolo unde nu sunt intr-un numar care sa justifice existenta lor. Iar metrouri... la DNA.
Meanwhile...
http://www.euronews.com/2015/12/16/us-c...xport-ban/
"US Congress leaders agree to end 40-year oil export ban"
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Straulesti
Nightwolf
Cine sustine lucrul acesta eu cred ca a lipsit de la orelele de economie de la liceu. Stiu ca poti pleda, nu asta era ideea. Vroiam doar sa subliniez ca generalizarea dauneaza grav sanatatii.
In rest...
subway guru wrote:
Nu te musc si nu te ating, discutia era in sensul celalalt, ca vezi Doamne 'privatii' nu fac mare branza si castiga bani de-i intorc cu lopata, .............
Si pot pleda argumentat si pentru voi si pentru noi...
Numai de bine!
Cine sustine lucrul acesta eu cred ca a lipsit de la orelele de economie de la liceu. Stiu ca poti pleda, nu asta era ideea. Vroiam doar sa subliniez ca generalizarea dauneaza grav sanatatii.
In rest...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si uite asa ajungem de fapt la principiile elementare de management, ca o tara e similara dar la scara mult mai mare cu o firma, ai 'serviciile productive' (privatii) si 'serviciile suport', inclusiv reglementare si control (bugetarii), daca una din componente 'tuseste', functionarea ansamblului devine periculoasa si 'dauneaza grav sanatatii' societatii si implicit membrilor ei (adica noi toti 'pe pesoana fizica').
Si cum nimic nu e perfect pe lume, (in ce ne priveste...vai mama noastra) buna functionare a sistemului necesita actiuni permanente preventive si corective.
Si uite asa ajungem de fapt la principiile elementare de management, ca o tara e similara dar la scara mult mai mare cu o firma, ai 'serviciile productive' (privatii) si 'serviciile suport', inclusiv reglementare si control (bugetarii), daca una din componente 'tuseste', functionarea ansamblului devine periculoasa si 'dauneaza grav sanatatii' societatii si implicit membrilor ei (adica noi toti 'pe pesoana fizica').
Si cum nimic nu e perfect pe lume, (in ce ne priveste...vai mama noastra) buna functionare a sistemului necesita actiuni permanente preventive si corective.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Brrrr... a trecut "fantoma Craciunului trecut" pe langa mine.
http://www.realitatea.net/ministrul-agr...52559.html
"Ministrul Agriculturii: Otrăvim populaţia. Multe produse care ajung în România sunt din gama de jos"
Putin agrees.
http://www.antena3.ro/actualitate/proie...30634.html
"Proiect: Radiourile şi televiziunile să difuzeze imnul în fiecare zi, la ora 07:00"
Hopaa... Si poza cui pe perete?
Tovarasi... e groasa. Scapa cine poate. Ar mai lipsi legea devalizarii bancilor. Dar e pe vine. Iar.
Mare belea ca mi-a torpilat planul A bezmeticu' de Charlie. Ca la planul B inca astept verdele la "cale libera". Cred ca-l primesc la schimb cu trenul 1317-2317...
Brrrr... a trecut "fantoma Craciunului trecut" pe langa mine.
http://www.realitatea.net/ministrul-agr...52559.html
"Ministrul Agriculturii: Otrăvim populaţia. Multe produse care ajung în România sunt din gama de jos"
Putin agrees.
http://www.antena3.ro/actualitate/proie...30634.html
"Proiect: Radiourile şi televiziunile să difuzeze imnul în fiecare zi, la ora 07:00"
Hopaa... Si poza cui pe perete?
Tovarasi... e groasa. Scapa cine poate. Ar mai lipsi legea devalizarii bancilor. Dar e pe vine. Iar.
Mare belea ca mi-a torpilat planul A bezmeticu' de Charlie. Ca la planul B inca astept verdele la "cale libera". Cred ca-l primesc la schimb cu trenul 1317-2317...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Confirm! Pacat ca unii si altii nu si-au dat seama pana acum de faptul ca fara management nu merge nimic. Dar, asta e! Poate cand vom deveni bunici vor merge altfel lucrurile...
subway guru wrote:
Confirm! Pacat ca unii si altii nu si-au dat seama pana acum de faptul ca fara management nu merge nimic. Dar, asta e! Poate cand vom deveni bunici vor merge altfel lucrurile...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Azi a fost ceva protest la Ministerul Agriculturii? Era un tun de apa de-al jandarmeriei in Piata Rosetti.
Azi a fost ceva protest la Ministerul Agriculturii? Era un tun de apa de-al jandarmeriei in Piata Rosetti.
-
- cris_m
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Cred ca s-a spart iarasi conducta.....cu trolli pe forum...
Aveti grija.
Cred ca s-a spart iarasi conducta.....cu trolli pe forum...
Aveti grija.
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- Goldmund
-
Posted:
-
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Adica " cine zice ala este " ...parca asa se spunea in copilarie .....
Mai sint persoane care se cred " moderatori din umbra " ...
andrei11 wrote:
:?:
Adica " cine zice ala este " ...parca asa se spunea in copilarie .....
Mai sint persoane care se cred " moderatori din umbra " ...
📖 Pagination options