Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614275 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Radu

Daca se dorea se dadea drumu(L) de cand trebuia. In stilul asta nu o sa mai circule niciodata tramvaiul. Se putea pune cate-un politist local in zonele mai accesibile parcarii pe sina, cate unu(L) la fiecare intersectie de pe Iancului. Nu cred ca e vorba de numarul de tramvaie disponibile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

A, tu presupui ca autoritatea locala  avand in vedere ca la primavara sunt alegeri si ca suntem in preajma sarbatorilor nu vrea sa streseze populatia automobilistica care-si parcheaza acum masinile acolo ? E un scenariu de luat in seama, e credibil.

:bere:

Altfel care e explicatia? Subiectul parcarilor in Bucuresti e unul sensibil,mai ales ca in zona nu s-a tinut cont de asta.
Legat de corecturi, nu ai pentru ce :)
Eu unul abia astept sa se termine santierele astea, am stat la Piata Iancului 30 de ani, acum vin in vizita, in momentul asta stau aproape de Barajul Dunarii

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Acuma daca e sa o luam si economic pentru RATB nu renteaza sa dea drumul acum cand sunt putini calatori oricum.Normal ar fi sa dea drumu pe 4 ianuarie sau chiar pe 11 cand se intoarce lumea la servici.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mai degraba pentru Primarie nu este economic...
Gandeste-te ca fiecare tramvai care circula inseamna o suma X ca subventie din bugetul primariei.
Daca ar desfiinta RATB-ul, bugetul PMB s-ar simti mult mai bine... :D

Nu dati cu pietre, glumesc... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Radu wrote:
... Eu unul abia astept sa se termine santierele astea, am stat la Piata Iancului 30 de ani, acum vin in vizita, in momentul asta stau aproape de Barajul Dunarii

Acolo ai alt santier... :)

Stiu URANUS, le iau pe ambele la rand zilnic :)))

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Intrebare intrebatoare... daca PMB se declara inapta sa gestioneze RATB (si RADET)... de ce nu permite transportul in comun privat? Liciteaza rute neprofitabile, obtii buget si bucurestenii au cu ce circula, decent, ca privatii se asigura ca-si incaseaza contravaloarea serviciului. Gata, a ajuns prea departe circul cu lucrarea asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Pt ca nu cred ca ar fi ruta profitabila...sa ramana la RATB.
Si daca ar fi rute neprofitabile...de ce sa le ia privatul...ca nu ar scoate profit....si bani de acasa nu poate aduce, poate doar cu subventii de la stat sa reziste..si atunci tot un RATB este. Din cate stiu(poate gresesc) majoritatea primariilor din lume subventioneaza transportul public intr-un mod sau altul in diverse procente.
Problema la noi este ineficienta, nepredictibilitatea, furtul si calatorul neplatitor.
Teoretic omul si firmele platesc ceva taxe catre primarii si aceste taxe trebuie sa se vada in servicii si infrastructura.
Daca primaria externalizeaza serviciile si nu intretine infrastructura...de ce platim banii?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cifrele spun ca RATB merge in pierdere. Desi are cerere. Dar treaba asta este una, nu insist ca oricum daca s-ar da licente pentru privati s-ar lasa cu licitatii pe la DNA. Problema mea este in felul urmator. Ai linii de tramvai blocate de masini trantite alandala si ai inca o banda blocata de masini parcate IN LINIE. Ia frumos de baga autobuzele si 3 tramvaie pe linii, masinile sa se mute in spic pe banda 1. Si in loc de o banda practicabila ai doua, macar cat sa poata avansa ambulantele si pe contrasens pe linii. Astia cred ca joaca jocul santajului dar ei defapt joaca jocul suicidului statal. Si cand or sa vrea ei sa-l termine n-or sa vrea altii.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Eu cred ca cei care circula cu RATB-ul si nu au masini parcate pe linia de tramvai sunt mai multi decat cei care si-au parcat masina pe linia de tramvai.
Deci argumentul electoral nu tine sau alesii sau potentialii alesi isi taie singuri craca din prostie, ca nu e prima data. Totusi, mai degraba indolenta si lipsa tramvaielor sunt problema. ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Lipsesc tramvaiele? No problem. O banda in plus praticabila pe linii tot nu strica. Pe Iancului avem totusi circulatie spre doua spitale, Pantelimon si Fundeni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Azi de dimineata cei de la Radion erau foarte matinali - incepusera sa lege iar balizele cu banda aia inca dinainte de ora 8.

Era unul de la Radion lega banda dupa ce l-a lasat pe unul sa isi parcheze masina, tipic Dorel,am intrebat pe unul dintre muncitori daca e vreo sansa sa se dea drumul cat mai curand, raspunsul: in decembrie nu credem,mai avem cateceva de facut.

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”