MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094481 views

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF andrei11

Raspuns
Pe ce magistrala nu ai vazut tu  CAF ?

Re: Trenurile CAF t530

M3 - Aici am mers doar cu Bombardierul si fosila IVA...

Re: Trenurile CAF andrei11

Acum am inteles, deci CAF - urile sunt exclusiv pentru M 2.

Sa-mi fie rusine  :(  cred ca sunt singurul dintre voi care nu a mers intr-un CAF  :)

Re: Trenurile CAF TibiV

Nici eu... :(

Re: Trenurile CAF aztec

Nici eu nu am mers....doar vazut unul in statie... :lol:
Pt ca pe traseul meu doar se construieste... si daca mai lucrez aici cand va fi gata....oricum ar trebui sa schimb 3 metrouri sa ajung unde ajung acum cu un singur autobuz RATB.
PS. Se spunea ca sunt mai zgomotoase..
Daca cineva face traseul zilnic cu ele poate testa diferenta. Pe telefoanele cu android instaleaza o aplicatie gen "Sound Meter" si afla exact. Doar ca trebuie facut exact pe acelasi tronson si cam in lipsa zgomotului ambiental parazit (gen calatori zgomotosi).
Asa aflam diferenta de decibeli in zgomot...si nu doar impresii

Ultima data cand am mers pe M3 a fost prin 2010...Amin :popa:
Sper ca in urmatorii 10 ani o sa pun piciorul pe aceasta magistrala  :lol:

Re: Trenurile CAF ByOnu

t530 wrote:
fosila IVA...

Te rog frumos! :geek:

Re: Trenurile CAF arr@w

CAF-ului 1307-2307 i-a cazut unul din becurile din exterior ce arata starea usilor
IMAG0793.jpg (1.08 MB; downloaded 2152 times)

Re: Trenurile CAF ByOnu

Tare asta!!! Eu o votez la fotografia lunii! :lol: Sinceri sa fim, si statiei pare ca i-a cazut tavanul...

Re: Trenurile CAF TibiV

ByOnu wrote:
t530 wrote:
fosila IVA...

Te rog frumos! :geek:

Respect pentru bătrânele doamne !
Căci tinerele "pisi" îşi lasă "bunătățiurile" să atârne la vedere, aşa cum arată poza de mai sus... :D

IVA si-a facut treaba si inca mai rezista 5-10ani daca le lasa in circulatie. Noile garnituri sunt niste cazaturi de rame, iar DeNeAul ar trebui sa-i loveasca cu niste dosare in freza!

Re: Trenurile CAF shoppy

Dar iar ati inceput JAF JAF JAF complet aiurea-n tramvai pe orice subiect al treileie mesaj e cu JAF, si ale naibii nici nu se mai strica, mai abtineti-va si nu mai comentati atata in plus.
Am inteles ca este vacanta si trebuie ventilate frustrarile da vedeti ca urmeaza sesiunea, mai bine faceti ceva util cu timpul.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Jaf la fonduri UE nu jaf la tehnologie...  :twisted: Acum pe final de program... sa nu uitam cum sa-l incepem pe urmatorul.  :lol: Dar pe bune ca nu-i vina lor... ci alor nostri.  :oops:

Go to page:  1  ... 127 128 129 130 131 132 133  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”