Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4815 posts, 1321266 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
cris_m
Mi se pare mie sau nu: in ultima perioada parca nu am mai vazut atatea autobuze de la Titan cu afisajul defect... sa inteleg ca le-au mai reparat?
4860 inca defileaza fara afisajul lateral. Azi era pe linia 655...
Mi se pare mie sau nu: in ultima perioada parca nu am mai vazut atatea autobuze de la Titan cu afisajul defect... sa inteleg ca le-au mai reparat?
4860 inca defileaza fara afisajul lateral. Azi era pe linia 655...
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Conditii europene de calatorit astazi, din partea Autobazei Ferentari, cu bomba de 6211 pe linia 126 ...
Conditii europene de calatorit astazi, din partea Autobazei Ferentari, cu bomba de 6211 pe linia 126 ...
DSC_0943.JPG (203.03 KB; downloaded 2660 times)
DSC_0944.JPG (253.56 KB; downloaded 2659 times)
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4849 despre care povestea Axel ca a revenit la traseu dupa mult timp...
4849 despre care povestea Axel ca a revenit la traseu dupa mult timp...
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
A revenit după aproape 1 an de staționare #4113 de la Nordului. Inițial stătea cu geamul de la afișajul frontal spart, între timp îi mai lipseau și alte piese.
A revenit după aproape 1 an de staționare #4113 de la Nordului. Inițial stătea cu geamul de la afișajul frontal spart, între timp îi mai lipseau și alte piese.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
4323 se indrepta dinspre Brasov spre terminalul Ghencea in jur de ora 16 afisand 955 DEFECT TEHNIC.
4323 se indrepta dinspre Brasov spre terminalul Ghencea in jur de ora 16 afisand 955 DEFECT TEHNIC.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
La capitolul reveniri despre care mentiona Axel acum cateva zile ...
4560
4852
La capitolul reveniri despre care mentiona Axel acum cateva zile ...
4560
4852
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Daca RATB-ul e in stare sa o repare pe 4579 atunci cred casau s-au adus piese. Pana atunci nu cred treaba asta.
Daca RATB-ul e in stare sa o repare pe 4579 atunci cred ca
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Sau nu s-au adus. Sau eu cred ca s-au adus, depinde cine si cum il foloseste pe Sau*, sau sau sau s-au.
Stimate coleg, nu e pentru prima data cand faceti greseli gramaticale majore suparatoare . Sau putina atentie sau o carte de gramatica elementara. Ce spuneti ?
Posted:
-
Axel
Si-a primit afisajul lateral inapoi si functioneaza perfect
Dupa aproape un an de zile au revenit la traseu 4634 si 4662
Axel wrote:
4860 circula fara afisajul digital lateral
Si-a primit afisajul lateral inapoi si functioneaza perfect
Dupa aproape un an de zile au revenit la traseu 4634 si 4662
- Serba
-
Posted:
-
Serba
4986 se retragea in jurul orei 7 la Autobaza Pipera cu afisajul "955 Defect Tehnic".
4986 se retragea in jurul orei 7 la Autobaza Pipera cu afisajul "955 Defect Tehnic".
- Victor92
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-