MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.

620 posts, 224709 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 45

📖 Pagination options
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. Montania

@Guru: perfect de acord ca pozele pot sa mai astepte. Cat despre presa din Ro, cu cateva exceptii, vai mama lor.

Dar totusi la subiect: poti sa ne precizezi/clarifici cum o sa "miste" TMB-urile de acum incolo? Dupa stabilizare o sa puneti in miscare pe Varvara care a creat deranjul, dupa care e corect ca Varvara vireaza pe sub parc si face tunelul de legatura si i se "extrag dintzii" la PSS Eroilor dupa care se introduce din nou in zona macaze urmand sa iasa ambele TMB-uri la PSS Opera?

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

1) Ce se intampla cu TBM - urile, ies sau nu pe radier "conform programului". TBM - urile sunt destul de jos acolo, nu cred ca tasarile sunt la minus 20 metri...
2) Se va lucra si in perioada 24 Decembrie - 7 Ianuarie ?
Montania wrote:
... si i se "extrag dintzii"...

Nu numai dintii, si scutul si ce mai e pe acolo, pana la sănii. Deci tot "cilindrul" acela mare.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

La obiect, masurile de continuare le stabilim in detaliu incepand de maine, sunt convocati toti 'marii maestri' atat romani, cat si de la universitatea din Milano si de la Paris, facem un 'brainstorming' si...totul are sa fie bine!
Fingers crossed!
:bere:
Varvara dupa ce termina tunelul de legatura va fi reintrodusa in capatul opus al E2, nu la rebrusment...
Pozitia actuala a sfintei nu e prea comoda, ar fi fost mult mai bine daca am fi reusit sa o scoatem complet pe radier...dar in conditiile actuale...a la guerre come a la guerre!
8-)
Andrei, programul ala era in ipoteza 'fara incidente tehnice', acum va fi regandit.
La intrebarea nr2, nu stiu sa-ti raspund, depinde de Dorel!
:mrgreen:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

subway guru wrote:
Varvara dupa ce termina tunelul de legatura va fi reintrodusa in capatul opus al E2, nu la rebrusment...

Logic, trebuia sa-mi pice fisa, oricum am declarat de la inceput ca urmaresc metroul ca si amator.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. George

@guru: asta e intrebarea mea, cat ar dura repunerea in circulatie a Bd. Eroilor?
Poate suna egoist, dar chiar sunt ingrijorat de cum se va circula dinspre Dr. Taberei...

@all: stiu ca s-a zis 30 de zile, speram ca guru sa aiba vesti mai bune decat aceasta estimare...

Azi, de ce nu mi-ai facut semn ca esti acolo?
George wrote:
@guru: asta e intrebarea mea, cat ar dura repunerea in circulatie a Bd. Eroilor?
Poate suna egoist, dar chiar sunt ingrijorat de cum se va circula dinspre Dr. Taberei...

@all: stiu ca s-a zis 30 de zile, speram ca guru sa aiba vesti mai bune decat aceasta estimare...

George, nu cred ca e cineva mafalda, am zis ca de maine stabilim in detaliu ce e de facut si in ce ordine, abia apoi poate si constructorul sa estimeze de ce forte dispune si cat dureaza fiecare operatie...ca idee, as vrea sa facem si alte lucruri care ar fi necesitat intreruperi de circulatie, dar e foarte greu sa aduci oameni la lucru de sarbatori...v-am mai spus ca doreii nu au decat doua ragazuri pe an 'traditionale', de Craciun si de Pasti...si atei nu prea gasesti pe santiere...nici budisti, nici musulmani...din fericire...
:lol:
Chiar si analiza 'incidentului' nu e chiar asa de simpla, niciun incident nu se produce dintr-o singura cauza ci dintr-un cumul de cauze, de regula foarte diverse, dar suprapuse...
Daca te consoleaza cu ceva, si pe mine am ingrijoreaza cum o sa ajung la birou ori la santier, dar ma bazez ca si brigada rutiera si comisia de circulatie vor incerca sa faca si altceva in afara de dirijarea circulatiei dupa primele zile de 'macel si balamuc' in trafic, ca asta ti-o dau ca sigura, si o stiu si ei...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

Deci până la urmă ce s-a întâmplat? În termeni tehnici dacă se poate :D si cu lux de amănunte,  dacă poze nu primim :D

Au intrat cca 500mc de aluviuni in statie, ce lux de amanunte mai vrei???
8-)
Cu apa nu te pui, e mai rea ca focul...
La autostrada era doar un firicel de apa pe un strat de noroi si ai vazut ce dandana a iesit...

Si ce a generat laharul?

Pe lângă fusta? Sau nici măcar nu a băgat capul în PM?

6.5 containere full size :

http://www.multiboxx.com/thumbnail/40highcube/Right_45.JPG

Gradientul hidraulic critic de antrenare hidrodinamica!
Multumit si suficient de tehnic?
Nu ma lua ca ziaristii...ca nu obtii nimic!
Daca ai rabdarea sa recitesti ce am scris ai sa constati ca ti-am raspuns deja...'un cumul de cauze'...daca e prea greu pentru o gandire simplista, nu e vina mea!
:twisted:
Preventiv, iti raspund si la Alta intrebare 'ziaristica'...cine e de vina?
Dzeu si ciobanul Bucur care au asezat Bucurestii pe un cazan cu sol 'mamaligos'...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Un dormitor (my case) are Lxl16 si 3 h. 48 metri cubi. Deci volumul unei coloane de dormitoare de la un bloc cu 10 nivele... infiltrat in statie, orientativ pentru cine nu le are cu aproximarile. Dincotro au venit si ce a ramas in locul lor... mi-e teama sa speculez. Si nici nu mi se cuvine sa o fac.

Deci s-a dat la fund Cuvioasa. :lol:
O betonare de ce asta îţi ia vreo 9 ore :D

Nuuuu!!! Cuvioasa e bine mersi!...desi intr-o pozitie 'incomoda', v-am zis demult asta...noi nu ne simtim prea bine!
Te rog eu mult, hai sa pastram un ton 'cuvios', dupa atatea zile de stress n-am niciun chef de 'mistocareli'...Sa-ti povestesc in detaliu ce magarii i-au facut azi 'ziaristii deontologi' sefului serviciului tehnic al constructorului la iesirea de la sedinta de la primarie?...practic se numea 'sechestrare de persoana prin metode terorist-gangsteresti' penala pana si in Burkina Faso...asta e 'Romania noastra' pe care ne-o vrem 'inapoi?'...inapoi ca pe vremea cui???
:twisted:  :twisted:  :twisted:
Responsabilul tehnic, roman fiind s-a descurcat mai bine, cand au inceput aia sa-l traga de haine le-a zis 'ba, vezi ca poate ma impiedic si-ti sparg capul'...drept pentru care au luat mana de pe el...si chiar s-au 'impiedicat' singuri!!!
Sa-ti mai povestesc si de 'prompteritza' aia care nu ma lasa sa vorbesc cu topometristii cand trebuia luata decizia aia cu locatarii ca nu si nu, ea vroia ''interviu'???
I-am zis rastit sa degajeze locul 'marcat ca zona interzisa', nu-ti povestesc ce 'remarci irritate debita', dar a trebuit sa 'susotesc la ureche' cu geodezul nostru...ca sa pot sa-mi fac meseria si datoria...
:twisted:
In ce tara traim?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Well... eu as intreba ceva despre Filofteia dar daca trebuie sa vina Milano si Parisul... le aman pana la decizii. 500 mc solutii apoase in volumul statiei nu-i mare branza. Doar munca suplimentara. Iar la suprafata este mai mult deranjul de moment, pentru ca nu exista ceva care sa nu poata fi reparat/inlocuit, de la teava si pana la cladiri. Nu am adugiri.

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”