Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614492 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin

Da ce, crezi că aia de parchează acolo se uită în stație dacă a apărut plăcuța? :lol: Poate dacă aveam și noi niște afișaje moderne pe care apărea în cât timp vine următorul tramvai, da, poate le observau. Plăcuțele astea ale nostre penibil de mici ai șanse să le ratezi și dacă le cauți (am pățit-o cu o plăcuță atârnată printr-un pom, nu știam unde să stau ca să mă ia autobuzul). Acolo ar trebui să stea poliția să împartă amenzi la toți nesimțiți care mută balizele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Vad ca nu a prelaut nimeni informatia de pe aici... dar si cand o sa apara prin presa sa vedeti cum se vor da la o parte  :twisted:

De multe ori m-au mancat degetele sa trimit poza la niste pagini pe Facebook cu tematica orasului, destul de urmarite de altfel... dar am zis sa ii las sa descopere si singuri  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

cris_m, nu te mai reţine... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ok, daca sunteti de acord. Sa vad cum le-o trimit prin PM sau pe pagina direct. Paginile sunt Bucuresti Realist si Rezistenta Urbana...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Atat Rezistenta cat si Bucurestiul Realist sunt in mare aceleasi persoand care administreaza. Niste frustrati carora nu le convine in mare parte nimic, iar daca ai tupeul sa ii contrazici sau iti permiti sa nu fi de acord cu ei, te iau la misto sau te jignesc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

YES  :!:
Mâine dupa parerea mea esteimposibil sa se dea drumul la tramvai, e plin Iancului de masini  parcate.

• paul smecherul
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului paul smecherul

Dupa parerea mea nici nu are cum sa dea drumul de maine incolo domnule Andrei11, pentru ca o sa mai faca ceva teste cu un tramvai de probe, deci poate sa ii dea drumul de Marti incolo.  :x

Nici marti.  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

florin wrote:
Da ce, crezi că aia de parchează acolo se uită în stație dacă a apărut plăcuța? :lol:

Poi... ma gandesc ca poate ar lua parte din ei si tramvaiul... ca in 655 n-ai cum sa te urci abia inchide usile si raman calatori in statie. La ora de varf evident. Nu pe toti ii tin picioarele sa o ia perpedes pana la 20 km, ca mine de exemplu.  :twisted:

• paul smecherul
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului paul smecherul

Atunci Miercuri,Joi sau Vineri sa îi dea drumul la tramvai și pe Iancului și pe Pantelimon. Dacă nu așteaptă sa treacă Crăciunul și Anul Nou și după îi dau drumul Andrei11  :x
Îmi poate spune și mie cineva numele staților de tramvai ce se vor afla pe Soseaua Iancului în afară de Piața Iancului și Șoseaua Iancului( ca cred ca asa se va numi statia de tramvai aflata langa Mcdonald's de langa Mega Mall) cea dea treia Cum se va numi cumva Lt.Victor Manu ?

Te mai rog frumos inca ceva.
Ai pus o intrebare ( cu denumirea statiei intermediare ) de doua ori in cateva zile.
Nu ti s-a raspuns pentru ca nici unul din voluntarii forumului ( toti suntem voluntari  8-) ) nu a ajuns in zona. Cand o sa fie cineva pe acolo o sa ti se raspunda, poate chiar eu ca trec deseori pe acolo. Sau mai e o posibilitate, inca nu e nici o placuta in statie. Ti-am explicat pentru ca sa nu mai pui odata intrebarea. A, daca in 3 - 4 saptamani nu raspunde nimeni, ok, dar nu pune o intrebare la interval de 2 zile. Vezi ca aceasta este o postare colegiala, nu o interpreta ca si o "critică".  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Cel mai bine, pentru denumirea stațiilor intermediare, cel care a întrebat, să deschidă un topic nou. :-)

:?:  :lol:
Nu se merita. Nu se poate dezvolta subiectul, e o intrebare simpla cu un raspuns simplu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chrisu

Statia de langa mega mall se chema Blvd. Pierre de Coubertin (sens spre Granitul)
Sensul spre Pta Iancului se chema Sarafinesti. (Acum, ca refugiile pt ambele sensuri sunt vis-a-vis unul de celalalt dupa modernizare, probabil ca ambele se vor numi Blvd. Pierre de Coubertin. Urmatoarea statie este Lt. Victor Manu, urmata de Pta. Iancului

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”