MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.

620 posts, 225607 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 45

📖 Pagination options
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

survola wrote:
Ceva s-a betonat deja, uite o poză din 2 decembrie:

by survola, on Flickr

Evident ca e betonat..nu lua in seama mistocarelile de prost gust ale unora ce n-au facut macar un cotetz de gaini in viata lor!  :twisted:
TBMurile se vor parca pe radier, urmeaza tunelul de 200m spre E1, dupa sarbatori.
Varvara s-a pus deja in miscare azi, tot cu ea mergem si la PSS E1
:bere:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. TibiV

subway guru wrote:
Varvara s-a pus deja in miscare azi, tot cu ea mergem si la PSS E1

Să fie într-un ceas bun !

Am actualizat si pe diagramele de avans TBM
Iar o sa avem dublu break-out, a doua oara 'in premiera mondiala' ca deh...noi suntem mai aparte si mai 'originali'!
:lol:
Daca excelam in ceva...excelam in 'inventivitate'!...mama, daca n-ai ce face, vino la Bucuresti ca sa vezi ce n-a vazut Parisul!!!

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

Incet, dar greu, au ajuns.  :bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

subway guru wrote:
Evident ca e betonat..nu lua in seama mistocarelile de prost gust ale unora ce n-au facut macar un cotetz de gaini in viata lor!  :twisted:

Nu intra pe pos-t cotetul...  :lol: Deci n-are finantare. Dar poate ni se retrocedeaza unul...  :popa:

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. Costin

Guru, 133... daca vi se pare ca e prea mic forumul pentru amandoi, va rog sa va ignorati reciproc (forumul are optiunea asta, se numeste "persoane neagreate"). Poluati prea mult forumul cu intepaturi si replici acide... asa, la limita regulamentului relativ la atacurile personale. Dar limitele trebuie sa fie la voi, sa stiti sa vi le impuneti, ca daca sunt la noi, se vor traduce in zile de concediu de la activitatea forumistica. Din nou.

Doar Guru... te rugam (din nou) sa eviti exprimarile licentioase, suburbane, de cartier etc etc... chiar nu se poate fara ele? (nu e cazul in acest topic, era in alta parte)

Revenind la oile noastre, pana pe 20dec ambele sfinte vor sta pe radier, prima iese Varvara, apoi si Filofteia.

Uuups! Incident la intrare!

Nu s-a surpat niciun carosabil, surparea e sub placa carosabilului...de aceea s-a deviat circulatia, ca masura de siguranta, stiti voi mai bine cate linii de autobuz trec pe acolo prin fata pe la Derby!
Acum se umple golul cu beton, dar circulatia va ramane restrictionata pana iese Varvara.
Informatia aia e de la politia rutiera, care se cam codea sa inchida strada vinerea seara, dar santierul a luat imediat masurile necesare, conform proceduri.
Nu va alarmati, totul e sub control, Varvara e bine, singurii suparati sunt automobilistii!

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Cand am trecut eu pe la 16 se sparsese conducta cu omuleti verzi de diverse functii, deviere circulatie....
Oare incidentul nu are legatura cu pompa aia unde va fii accesul , montata saptamana trecuta?
Si daca tot s-a spart...nu mai bine se apuca de acces rapid, sa nu mai lucreze de 10 ori in acelasi loc?
Oricum zona e pulbere dinainte de a pleca TBM-ul de la Academie....
Daca sunt sincer....cu mult inainte de a se apuca de lucrarile la metrou ...au bagat camioane de balast in toata zona

Deocamdata singurul lucru destept ce trebuie facut e scoaterea Varvarei in statie...si evident ca se sparsese 'conducta' cu oameni in veste reflectorizante, trebuia intervenit prompt si s-au prezentat toti la fata locului din proprie initiativa, asa cum au facut si doctorii in noaptea aia fatidica...s-au stabilit rapid masurile ce trebuie luate si fiecare s-a asigurat, pe 'felia' lui ca lucrurile sa nu o ia razna...
Cum v-am spus, la suprafata s-a umplut gaura, jos in statie oamenii Dlui Sofian au tras un torcret, acum trebuie facuta curatenie, pusa saua metalica pentru ca tunelistii sa scoata TBM incepand de maine dimineata in statie.
O seara linistita va doresc!

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

Comentarii mai târziu. Au fost evacuate ( sper preventiv ) si vreo doua case.
DSCN1153.JPG (315.76 KB; downloaded 3152 times)
DSCN1154.JPG (321.5 KB; downloaded 3151 times)
DSCN1156.JPG (302.75 KB; downloaded 3153 times)
DSCN1158.JPG (282.97 KB; downloaded 3150 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Situatia pare totusi ceva mai grava ,....decat parea la prima vedere.
Am trecut si eu la ora 16 si situatia nu e roz, pare ca se agraveaza cu timpul, adica ieri nu e atata de rau.
Am pozat si eu ceva...cand se incarca tel si prind timp postez si eu...

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464209 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”