MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723253 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 327 328 329 330 331 332 333  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Sunt poze vechi, de unde le-ai luat?
Acum e uscat 'bec' pentru cale...
:mrgreen:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) t530

De pe www.metrorexm5.ro
Ai idee ce-i cu site-ul asta ?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Se toarnă strat întreg sau grinzi paralele pt linii?

t530 wrote:
De pe http://www.metrorexm5.ro

E contractul de piar pe bani UE...dar nu prea seamana cu ce ar trebui sa fie...arunca un ochi pe CrossRail ca sa te dumiresti cum ar trebui sa arate...ca asta al nostru e cam savetschi soiuz...
icee wrote:
Se toarnă strat întreg sau grinzi paralele pt linii?

Esti cam 'ermetic'...ne-ai cam bagat in ceatza...rogu-te...explicitare!
:oops:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) TibiV

subway guru wrote:
t530 wrote:
De pe http://www.metrorexm5.ro

E contractul de piar pe bani UE...dar nu prea seamana cu ce ar trebui sa fie...arunca un ochi pe CrossRail ca sa te dumiresti cum ar trebui sa arate...ca asta al nostru e cam savetschi soiuz...

Am o mare nedumerire...
Nu era sovietschi soiuz ?

În rest... perfect adevărat ! :)

Dar nu le fac o vina majora baietilor alora dinspre hutzuli, au facut si ei cam ce li s-a cerut...
Dar metroul din Bucuresti o fi fost si o fi el orice, dar niet savietschi soiuz...never!!!
:twisted:
Only over our dead bodies!!!
:twisted:
Romania sa traiasca si sa supravietuiasca, si cu romanasii nostri intr-ansa!
:D

E o 'emblema nationala', mondial recunoscuta, ne place, bine, nu ne place...hai sa o imbunatatim, dar ar fi o greseala fatala sa renuntam la ea...
Dixit! Ca aceste vorbe...ne 'doare' si conteaza cat nu va inchipuiti...nu avem prea multe 'branduri' de tzara, mititei si sarmalutz in foi de flitz, dar si asta e unul dintre...putinele...sa renuntam la el asa usor, cu una, doua?
Si atunci, dupa atatea eforturi si sacrificii, materiale si umane, cu ce ramanem?...doar cu regretele? Cu ce am fost si cu ce am fi putut sa fim???
Grije, grije!!!...ca nu e de joaca!

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Adică stil linia de tramvai de pe bd. Timișoara.
Adică nu un bloc masiv din beton monolit.

Tot n-am prea inteles...scuze ca sunt mai 'greu de cap'...dar sunt dornic sa inteleg!
:mrgreen:
Care e subiectul, care e obiectul si care e predicatul?

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Nightwolf

Guru v-a cazut tunelu` la Eroilor/Eroilor Sanitari??  :lol:  :lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

N-a cazut tunelu', a cazut asfaltu'.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

A cazut... apa epuismentata...Ce sa-i faci daca acolo e mai multa apa decat pamant. Ocolul ala pe langa intrarea in santier cand vii dinspre AM arata amenintator ca alura de zilele trecute, dar nu am reusit deloc sa-l pozez, fiind in permanenta prins sub masini la ora aia

Nightwolf wrote:
Guru v-a cazut tunelu` la Eroilor/Eroilor Sanitari??  :lol:  :lol:

N-a cazut nici tunelul, nici asfaltul! Stimati tovarasi, stati linistiti la locurile voastre, nu mai bagati spaime inutile in cetateni!
Nightwolf, aia cu asfaltul I-a fost servita politiei rutiere ca sa inteleaga ca trebuie inchisa strada si sa faca bine sa dirijeze circulatia, chiar daca era vineri seara, ca asta e treaba ei, nu sa dea/ceara explicatii 'tehnice' de specialitate!...ca la suprafata practic nu se vedea nimic! Gaura era sub carosabil si asta o stiam doar noi, oamenii de specialitate si decizia si responsabilitatea era doar la noi, nu la altcineva.
Acum doar o bomboana pe coliva ar mai fi lipsit, sa mai pierdeti un coleg motociclist prin gropi sau mai rau, sa cautam un autobuz prin strafunduri. Cat am stat eu acolo s-a prezentat ca donator voluntar de organe doar un biciclist bezmetic, d'ala cu casti in urechi si iPoade-n creieri, dar i-am pus 'piedica' si l-am intors din drum, desi driblase cu multa indemanare 'barajele' voastre (si ale noastre)!
Siguranta cetateanului inainte de toate!...parca ceva asemanator scrie si pe masinutele voastre!
:bere:
@113
E si un put de epuisment acolo in carosabil, dar inca nu e clar ce si cum, deocamdata se trateaza buba, cauzele se vor analiza 'dupe'.

Go to page:  1  ... 327 328 329 330 331 332 333  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”