Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 402563 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 143

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

plouis wrote:
da' ce facura, au dat-o jos pe aia ca intra se la apa sau cum?  :)

Nu au dat-o jos, o sa umble la ea. Chiar daca pare mai mica aia este dimensiunea buna, se regleaza capetele.

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

mi s-a parut ca n-am vazut-o-n ultima poza.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

plouis wrote:
mi s-a parut ca n-am vazut-o-n ultima poza.

Este acolo  ;)

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

La ora 15.00 cand am plecat eu de acolo, era la locul ei.
Doar daca n-au ciordit-o intre timp bastinasii... :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului rails

la asta nu m-am gandit.
s-a ciordit ceva de pe acolo in anii astia de santier ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

rails wrote:
la asta nu m-am gandit.
s-a ciordit ceva de pe acolo in anii astia de santier ?
E o gluma, nu? :lol: Acesta este un efect secundar, sau mai bine spus, o cauza, a prelungirii majoritatii santierelor din Vomania. Cine stie ce alte chestii s-au mai construit datorita acelui santier...

S-a ciordit la greu, ziua in amiaza mare, era ceva de groaza cel putin pana s-a reusit demolarea bastinasilor alora cu bordelurile si covrigariile...
Zeci de tone de fier beton, baracamente si birouri sparte, calculatoare furate, ce vrei si ce nu-ti imaginezi...
Cea mai tare faza a fost cand au shutit cablurile de alimentare de la ascensoarele de pe piloni. S-a intamplat inainte de pauza de pranz si cand au vrut lucratorii sa coboare la masa n-au mai avut cum!  :cry:
Aici eu sunt perfect de acord cu Goldmund, macar prin constructia pasajului s-a mai asanat un pic zona...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Gabi23

Pilonii statiei de metrou Basarab trebuie doar sa mai fie finisati cu marmura, in rest consolidarea lor s-a incheiat.
DSCF7820.jpg (466.29 KB; downloaded 2366 times)
DSCF7821.jpg (528.77 KB; downloaded 2378 times)
DSCF7818.JPG (579 KB; downloaded 2362 times)

Ai dreptate si fotografiile tale graiesc de la sine, doar ca 'gentleman-agreementul' cu Metrorex prevedea ca sa fie complet terminati si finisati si statia redata integral circulatiei publice pana pe 15 septembrie. La fel si accesul care inca sta inchis.
Se cam profita de intelegerea lui Udriste care nu vrea sa puna bete in roate constructiei pasajului in virtutea faptului ca are si el o implicare 'afectiva' de la demararea acestei lucrari...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
La fel si accesul care inca sta inchis.

Accesul la metrou Basarab de pe partea cu CF a fost redeschis de cateva zile.

Ai dreptate, formularea non-ambigua era 'accesul care inca statea inchis' pe data de 15 septembrie.
Cauza pentru care lucrarile de finisaje la stapli inca stagneaza e ca in 'valtoarea' asfaltarilor au pierdut din vedere sa preseze furnizorul de marmura sa le trimita 'marfa'. Sa speram ca se rezolva si asta cat mai repede...
Pentru a redeschide accesul a fost nevoie sa li se reaminteasca ca mai aveau niste promisiuni de onorat...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Ma bag si eu ca musca in lapte cu o intrebare aiurea... Ce importanta "strategica" are accesul la statia Basarab acum inchis ? RATB - ul nu are statie in zona, cine ar iesi la suprafata pe acolo si unde sa se duca ? - ca iese direct in mijlocul santierului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului rails

este statia ratb care e mutata ceva mai in spate, aproape de stoica ludescu. gura de acces e folositoare pentru ca cei care coboara acolo nu mai sunt nevoiti sa traverseze ca sa ajunga in acelasi loc la metrou.

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464004 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”