Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 615040 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
- oache81
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
oache81
Da de ce sa te chinui sa le furi cand le poti da foc?De la o tigara aprinsa se pot intampla multe.
Da de ce sa te chinui sa le furi cand le poti da foc?De la o tigara aprinsa se pot intampla multe.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si ce castigi din asta? Mai bine le plantezi zahar pudra. Si reclami vehiculul ca utilizat la savarsirea de infractiuni, cum ar fi traficul de droguri, in vederea rechizitionarii.
Dar intr-o nota mai serioasa acum... mare minune, nu credeam ca se mai apuca anul asta.
Si ce castigi din asta? Mai bine le plantezi zahar pudra. Si reclami vehiculul ca utilizat la savarsirea de infractiuni, cum ar fi traficul de droguri, in vederea rechizitionarii.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si eu am facut mai devreme niste poze la Iancului. Mai tarziu cand ajung acasa le pun.
Si eu am facut mai devreme niste poze la Iancului. Mai tarziu cand ajung acasa le pun.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Parca au acelasi ecartament, nu ? Eu i-as da drumul unui cazan din asta pe sine, pentru rodaj.
Parca au acelasi ecartament, nu ? Eu i-as da drumul unui cazan din asta pe sine, pentru rodaj.
12-8-2015 8-21-05 PM.png (519.91 KB; downloaded 3087 times)
- chrisu
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Well... din poze nu pare ca a avut mare succes politia. Sugestia mea: RATB, bagati nene ceva pe sine, utilitar, orice, sa se prinda ca trebuie sa se dea la o parte. Lasat tot timpul acolo. Cum mai dispare o masina sa mai inainteze putin. Pe Iancului oricum traficul autoturismelor va fi sigur si pe linii cand se vor muta toate la margine, in spic. Dar macar sa se dea la o parte de pe linii.
Well... din poze nu pare ca a avut mare succes politia. Sugestia mea: RATB, bagati nene ceva pe sine, utilitar, orice, sa se prinda ca trebuie sa se dea la o parte. Lasat tot timpul acolo. Cum mai dispare o masina sa mai inainteze putin. Pe Iancului oricum traficul autoturismelor va fi sigur si pe linii cand se vor muta toate la margine, in spic. Dar macar sa se dea la o parte de pe linii.
-
- andreimetrou
-
Posted:
-
andreimetrou
Ar fi trebuit un gard de-a lungul liniei de la Iancului si pana la Mega Mall
Acesta ar trebui sa impiedice masinile sa intre pe teritoriul tramvaiului ca pe linia 41
Apropo,de ce nu s-a optat si aici pentru gazon?
Ar fi trebuit un gard de-a lungul liniei de la Iancului si pana la Mega Mall
Acesta ar trebui sa impiedice masinile sa intre pe teritoriul tramvaiului ca pe linia 41
Apropo,de ce nu s-a optat si aici pentru gazon?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Pentru că se pare că şi autobuzele vor circula tot pe acolo...
Andrei, greșesc ?
Pentru că se pare că şi autobuzele vor circula tot pe acolo...
Andrei, greșesc ?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ce trebuia facut era... sa se respecte termenele lucrarilor publice si facute cap coada, nu fara bucati esentiale, cum ar fi... parcarile si tramvaie noi la pachet cu liniile noi. Sau macar tramvaie vechi reparate si igienizate...
Ce trebuia facut era... sa se respecte termenele lucrarilor publice si facute cap coada, nu fara bucati esentiale, cum ar fi... parcarile si tramvaie noi la pachet cu liniile noi. Sau macar tramvaie vechi reparate si igienizate...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Autobuzele vor circula pe linia de tramvai.
Autobuzele vor circula pe linia de tramvai.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Acum, dimineata am vazut balize care delimiteaza zona liniilor pe Chisinau. Semne bune.
Si se lucreaza, sustinut (sic @133 313) pe tronsonul Delfinului - Fundeni.
- se lucreaza pe zona liniilor
- se lucreaza la tevaraie pentru cabluri electrice aproape de Fundeni (zona refugiului - statie)
- fata de ieri dimineata s-a mai asfaltat un pic.
Acu` sa-i vad pe aia ca si-au parcat masinile pe linie pana acum, unde o sa si le mai parcheze de acum in colo.
Acum, dimineata am vazut balize care delimiteaza zona liniilor pe Chisinau. Semne bune.
Si se lucreaza, sustinut (sic @133 313) pe tronsonul Delfinului - Fundeni.
- se lucreaza pe zona liniilor
- se lucreaza la tevaraie pentru cabluri electrice aproape de Fundeni (zona refugiului - statie)
- fata de ieri dimineata s-a mai asfaltat un pic.
Acu` sa-i vad pe aia ca si-au parcat masinile pe linie pana acum, unde o sa si le mai parcheze de acum in colo.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination