Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096940 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
133 313
Pana la Libertatea poate se milostivesc cei de la Apa Nova sa dea niste planuri cu "treburile lor" din zona. Intre metrou si pasaj trebuie sa treaca si o teava. Sau mai multe. Cine se incumeta sa spuna cum se planteaza (fara sa te atingi de liniile de tramvai)?
Pana la Libertatea poate se milostivesc cei de la Apa Nova sa dea niste planuri cu "treburile lor" din zona. Intre metrou si pasaj trebuie sa treaca si o teava. Sau mai multe. Cine se incumeta sa spuna cum se planteaza (fara sa te atingi de liniile de tramvai)?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
TibiV wrote:Betonită, mai ales!
Eu aştept detalii tehnice în Click, Ciao şi Paparazzi...
TibiV wrote:Nu, ziceam că sînt destul de înalt ca să pot face poze peste gard (am cam 1,80m). Chiar mă întrebam de ce-ți pun atîtea probleme gardurile astea...
misterr, foloseşti un selfie-stick ?...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mai bine ne mutam la discutii (de)generale. Si am eu o tema de dezbatere, cu originea intr-o poza a lui misterr.
Cine stie ce este asta si cum functioneaza?
Mai bine ne mutam la discutii (de)generale. Si am eu o tema de dezbatere, cu originea intr-o poza a lui misterr.
Cine stie ce este asta si cum functioneaza?
P1040904.JPG (590.32 KB; downloaded 2040 times)
P1040903.JPG (615.88 KB; downloaded 2041 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E clar, OMVul e de vina!!!

P.S.
E un mini TBM pentru executia 'interceptorului' in tehnologie 'no dig'
E clar, OMVul e de vina!!!
P.S.
E un mini TBM pentru executia 'interceptorului' in tehnologie 'no dig'
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Hai ma, vezi-ti de treaba, ca ajungem la toate. Mentin intrebarea. Stie cineva ce-i aia?
Ah... uite un termeni noi. Mini TBM, tehnologie "no dig"...
Interceptorul care, de unde pana unde si mai ales pe unde?
Hai ma, vezi-ti de treaba, ca ajungem la toate. Mentin intrebarea. Stie cineva ce-i aia?
Ah... uite un termeni noi. Mini TBM, tehnologie "no dig"...
Interceptorul care, de unde pana unde si mai ales pe unde?
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Gogule spune ca:
Sanimet.pl => pare a fi o componenta pentru o mini cartita in dreapta daca te uiti este un utilaj mic si galben...uite asilea
http://www.sanimet.pl/en/eu-grants.php
Gogule spune ca:
Sanimet.pl => pare a fi o componenta pentru o mini cartita in dreapta daca te uiti este un utilaj mic si galben...uite asilea
http://www.sanimet.pl/en/eu-grants.php
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
I-auzi... o cartita... O functiona cu bentonita?
I-auzi... o cartita... O functiona cu bentonita?
snapshot15.jpeg (61.74 KB; downloaded 2015 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mai bine cauti direct pe la Herrencknecht Austria ca e posibil sa gasesti exact modelul in cauza!
Nu incerca sa legi episodul cu bentonita in tunel cu minicartitza ca iei exact aceeasi plasa ca si 'ziaristul' urechist...
Mai bine cauti direct pe la Herrencknecht Austria ca e posibil sa gasesti exact modelul in cauza!
Nu incerca sa legi episodul cu bentonita in tunel cu minicartitza ca iei exact aceeasi plasa ca si 'ziaristul' urechist...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Conteaza prea putin. Acum stie orisicine ce-i cu puturile rectangulare. Luati-le pe numaratelea si pozitionati-le pe un plan al santierului.
Conteaza prea putin. Acum stie orisicine ce-i cu puturile rectangulare. Luati-le pe numaratelea si pozitionati-le pe un plan al santierului.
-
- t530
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
S-a obosit cineva de la Liberzdreanta sa solicite o analiza chimica a materialului misterios care a improscat trenurile la un momentdat?
S-a obosit cineva de la Liberzdreanta sa solicite o analiza chimica a materialului misterios care a improscat trenurile la un momentdat?
- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
La instalarea unui colector fara sa sapi santuri la adancimi ametitoare...
Cat despre numarat, nu pierdeti vremea, 'ca camere' e doar doua...
La instalarea unui colector fara sa sapi santuri la adancimi ametitoare...
Cat despre numarat, nu pierdeti vremea, 'ca camere' e doar doua...
📖 Pagination options