MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 537100 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

Pe acest topic se face o confuzie grava, se incurca 'modernizarea' cu mentenanta...
P.S.
Goldmund, acelasi 'stil vechi' de accese il vezi si la Paris si la Viena...doar ca acolo sunt intretinute nu lasate in paragina...si arata...superb!  :mrgreen:
Din pacate/fericire din fonduri UE nu se finanteaza 'zugraveli', asta e doar in sarcina apropitarului...
:popa:
...care apropitar are gandiri tziganesti, gen "ce facem fa' Pirando, spalam copilul sau mai bine facem altul?!?"
:twisted:
Eu as propune sa le includem in programul Natura2000, ca la cate straturi de jeg pietrificat, sunt clar 'monument la naturii/prostiei'!
:ugeek:

Re: Modernizarea statiilor de metrou Goldmund

Scuze, eu am crezut ca e vorba de pagina "Modernizarea  statiilor de metrou" si chiar ma astept sa vad intr-o buna zi  imagini cu acesta modernizare(normal, nu ma gandesc la zugraveli sau schimbarea lampilor)

Schimbarea lampilor ar fi o modernizare daca s-ar baga lampi led economice, in ton cu combaterea efectelor de sera, asta nu ar fi zugraveala si ar putea usor fi finantabila din fonduri UE...din pacate aceste aspecte de protejare a mediului ce ar putea fi speculate si finantate de Bruxelles nu prea sunt intelese si valorificate la Mrexul Bucurestean...ca viseaza tot la cai verzi pe peretii...nezugraviti...

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Nu castiga mare lucru daca trece de la neon cu lumina rece la LED, asta e mai mult de imagine si se poate sa castige la mentenanta mai mult decat la economie. Oricum avem experimentul Izvor care e jumatate pe LED-uri, deci oricum se intampla.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Numai ca Izvor a ramas la stadiul de experiment de ani buni. Nu s-au mai inlcouit neoanele si la peronul catre Eroilor. Probabil ca a fost o "sponzorizare", ceva...
In schimb s-au mai pus LED-uri la macazul de intrare in statia U1 ;). LED-urile astea , or fi ele mai economice, dar costa inca foarte mult si lumina pe care o dau este "chioara" si obositoare.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Whatever

Cred că zilele astea încep să le modernizeze. Am observat că au trecut la îndepărtarea automatelor cu produse din stații. La Universitate, de exemplu, nu mai este niciunul în funcțiune, pe cel cu cărți mutand-ul deja!
În plus, la Eroilor,intrarea dinspre Operă, au fost nevoiți să mute un magazin cu totul! Deci e clar că oamenii au gânduri mari!

Re: Modernizarea statiilor de metrou freyutz

Sunt curios de ce nu a aparut nici un comunicat in acest sens. Intai fata de calatori pentru deranjul care va fi creat in situatia in care lucrarile vor fi de anvergura si apoi nu vad nici un comunicat despre nici o licitatie castigata de vreo firma in sensul asta. Iar daca "modernizarile" vor fi facute de catre Metrorex, nu m-as astepta la ceva mai mult decat o simpla zugraveala...  :popa:  :popa:

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Eu am vazut muncitori de la phUTI la Grozavesti, o sa ajunga phUTI sa schimbe neoane numa sa suga cascavalu'.

Re: Modernizarea statiilor de metrou freyutz

Nu mai inteleg nimic din planurile lor haotice...ce facea UTI pe acolo?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou 133 313

Ce e cu efectul de sera? Efectul de sera... la automovilisti, nu la transportul electric. Ca de hidrocentrale si eoliene nu ducem lipsa. Bruxele sa ne mai lase cu propaganda. Ca e usor sa-ti muti productia in China si sa te dai verde. Nu suntem noi aia care avem nevoie sa cumparam certificate verzi. Noi le vindem.

Re: Modernizarea statiilor de metrou URANUS

Azi bantuiau niste neni pe care scria TIAB pe peronul de la U1.

Sunt cei care se ocupa de modernizarea instalatiilor de ventilatie de pe M1/T1
TIAB+UTI

Whatever wrote:
Cred că zilele astea încep să le modernizeze. Am observat că au trecut la îndepărtarea automatelor cu produse din stații. La Universitate, de exemplu, nu mai este niciunul în funcțiune, pe cel cu cărți mutand-ul deja!
În plus, la Eroilor,intrarea dinspre Operă, au fost nevoiți să mute un magazin cu totul! Deci e clar că oamenii au gânduri mari!

Secretul lui polichinelle...PSI+ISU?
Ai idee 'procentual' cam cate statii au aviz ISU???
:bere:
O bere gratis daca ghicesti!

sab wrote:
Numai ca Izvor a ramas la stadiul de experiment de ani buni. Nu s-au mai inlcouit neoanele si la peronul catre Eroilor. Probabil ca a fost o "sponzorizare", ceva...
In schimb s-au mai pus LED-uri la macazul de intrare in statia U1 ;). LED-urile astea , or fi ele mai economice, dar costa inca foarte mult si lumina pe care o dau este "chioara" si obositoare.

Daca nu ma inseala memoria la Izvor a fost o sponsorizare de promotie Electromagnetica la lampile led...
Daca pui la socoteala ca pretul la leduri e in prabusire masiva si ca viata unei lampi led e de 50000h, socoteala incepe sa devina f.f. avantajoasa...
Intrebare intrebatoare, ai idee cam cat reprezinta cheltuielile salariale din bugetul Mrex?...ori nu?
:mrgreen:

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”