MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 253823 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

uvictor wrote:
Cumva intarzierea de la depou o avea legatura cu devierea cablului Enel?
:))

Foarte exact!
Plus lipsa autorizatiei pentru terminalul multimodal datorata pretentiilor imbecile ale RATB...

Re: Stiri si articole din presa andrei11

subway guru wrote:
...datorata pretentiilor imbecile ale RATB...

Adica ? Nu-mi imaginez ca ar fi vrut sa intre cu autobuzele in subteran...
Stai ca m-am prins, lipsa unui acces in interrmodal ? Presupunand ca intermodalul il fac peste depou, ca in alta parte nu prea au unde.

Nu, pretentia absurda a RATB ca Mrex sa le faca un terminal de troleu nou-noutz pe bani guvernamentali si ioropeeni, acolo unde nu au avut niciodata anterior asa ceva ci doar o amarata de bucla de intoarcere, si care terminal nu e prevazut nici macar in certificatul de urbanism...
Abuz pe fata...
Si stii de ce?
Doar ca sa aiba d-na Gabi ce toca banii pe proiecte fantasmagorice cu regie de 500%...si nu cu finantare oarecare, ci pe fonduri europene...sa o creada mutu'!
:twisted:
Daca are tupeu si curaj, sa o bage in planurile de finantare ale PMB, cu aprobare la Sfantul Asteapta, dar sa nu blocheze cu nesimtire programe europene de interes national pentru interese meschine de interes transparent submediocru...Na, ca am zis-o, dar odata si odata trebuia sa mai zica cineva si in ce mocirle ne miscam...
:o

Re: Stiri si articole din presa iliutu

Cine-i doamna Gabi ?

Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

Eu nu ma prind. Se mai face parcarea aia multietajata? Ca daca da, nu-mi dau seama cum se leaga armatura de cea a planseului de peste depou. N-am vazut nicio mustata iesind din placa si nici conectori lasati pe undeva.

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Păi peste depou nu era spatiu verde ?!...
Sau ceva legat de sport ?...

Fara 'aviz RATB' nu se poate face ca nu primeste autorizatie de construire...realizezi magaria si santajul ???
TibiV wrote:
Păi peste depou nu era spatiu verde ?!...
Sau ceva legat de sport ?...

Le-am 'rezervat' spatiu sa-si faca orice nebunica, dar ei vor pe banii altora...
iliutu wrote:
Cine-i doamna Gabi ?

Intreaba-i pe prietenii reatebisti, te lamuresc ei...

Re: Stiri si articole din presa uvictor

Cred ca e vorba de sefa de la buget RATB. Vezi un goagal ca nu vreau sa dau nume

Nu, e sefa de la proiectarea RATB...care n-are de lucru dar vrea sa-si faca...asta ca sa stiti si voi 'cum se joaca fata' sarba-n troleu...

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Bugetul RATB completat "discret" cu banii de la  metrou...
Bună proiectantă !...
:lol:

Re: Stiri si articole din presa survola

Ea o fi "proiectat" și linia de troleibuz de la Piața Sudului la Piața Unirii, care zace de atâția ani nefolosită și care era oricum inutilă?

'Discret' pe naiba...
survola wrote:
Ea o fi "proiectat" și linia de troleibuz de la Piața Sudului la Piața Unirii, care zace de atâția ani nefolosită și care era oricum inutilă?

Evident, cine altcineva, noi proiectam, noi muncim, nu gandim...dar 'incasam' ca e conturili goale...
Si mai am...dar deocamdata inca ma abtin...
Metrorex, MT, Ministerul Fondurilor Europene sunt prea 'cumsecade', dar odata si odata vor trebui sa puna piciorul in prag si sa ceara 'extractia' maselelor cariate...
Ca asa...nu mai merge...
:popa:
Cine nu se aliniaza interesului national...out si basta!
Altfel ne vom lamenta la nesfarsit ca nu suntem in stare de nimic...
:oops:
uvictor wrote:
Cumva intarzierea de la depou o avea legatura cu devierea cablului Enel?

P.S. Foarte tare remarca cu pasajul de la Unirii :))

Hai sa transam odata si treaba cu magariile Enel...
Cand au cerut aviz ca sa-si traga beleaua aia de cablu li s-a pus clar conditia ca sa lase o bucla de rezerva pentru devierea napastei la vremea cand va trebui sa fie construita galeria de metrou...i-a durut in basca, n-au lasat nimic si acum o dau cotita...
Cam asta e gradul de respect al unei multinationale nesimtite cand e vorba de investitii declarate 'de interes national'...
Sa nu-ti vina sa-i impusti cu asistenta publica pe stadionul national ???
Bre macaroni, cam cat timp veti crede voi ca va puteti bate joc de poporul roman ???
Dl mult stimat si iubit proaspat ministru al transporturilor, dvs ce dreaq paziti? sau sunteti doar de decor pe acolo???
Ori e valabil 'timpul trece, leafa merge, noi ne facem ca muncim''???
:twisted:  :twisted:  :twisted:
Ori mai facem maine-poimaine o 'inspectie' ca sa constatam ca nu s-a intamplat nimic intre timp?
Dle ministru al transporturilor
Ce ati constatat si ce masuri ati hotarat?
Sau e 'secret de stat'?
:oops:
Sunteti 'pus pe treaba' sau...mai bine ne lasati?
cu stadiile de executie si cu termenele de finalizare ati balbait-o rau de tot...e scuzabil, consilierii cretini sunt de vina, dar restul???...va apartine integral! :mrgreen:

Re: Stiri si articole din presa uvictor

Tu crezi ca citeste cineva acest forum, dintre factorii de decizie din minister ma refer!?
Cel mai bine ar fi sa trimitem o scrisoare sau un e-mail catre minister de genul scrisorilor pe care le-am vazut ca le mai trimite Adrian Rosca in care sa fie prezentate toate piedicile care se pun voit sau nevoit in calea finalizarii acestui proiect, din fonduri europene ( :idea: ). Asa vor fi obligati sa le inregistreze la registratura si macar cineva va citi acea scrisoare si va formula un raspuns oficial. Asa...noi intre noi, schimbam pareri, intelegem aceste "birocratii" ca avem toti o anumita varsta si am prins destule "romanisme" pana acum dar nu avem forta sa schimbam ceva!

Evident ca citeste...sunt in permanenta conectati la forum intre o suta si cinci sute de utilizatori...

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433196 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”